Да защо не, Левски има 12 мача навън поради служебни ангажименти пропусна около още 5 мача в София , като сложим и пловдивското дерби +2 някой друг мач на морските отбори и ще ги докараме до 25.
Традицията повелява за мач пред ТВ-то поне по две бири на полувреме купа с чипсове и пуканки тоест под 15 лв на масата няма та допълнителни два лева за СМС за мач няма да съборят никой.
Бихте ли плащали за БГ-футбол по ТВ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бихте ли плащали за БГ-футбол по ТВ?
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

shwepi написа:та допълнителни два лева за СМС за мач няма да съборят никой.
Това което се тиражира е далече по-изгодно от 2 лева смс за мач, тиражират такса от 5 на месец, а срещу тях ще получим минимум 20 мача на живо + репортажи + повторения на мачове и всичко това за начало, в процес на развитие вероятно ще бъдат добавени още екстри за крайният потребител като пряко излъчване на контролни мачове от подготвителните лагери и т.н.

мда ще си платя другите да си мрънкат и да викат че няма лично аз си предпочитам българското пред другите първенства 

Да, бих плащал! Разбира се, не цена, по-висока от 15 лева на месец (колкото обикновено струват билетите за 3-4 мача), а предаването трябва да е на ниво (ако не и играта).
Да бих плащал.Сега за да гледам тв+ си плащам 4 кинта тъй като кабеларката го е пуснала в пакет с други програми. Всеки иска да гледа ама ако е безплатно. Всеки вика ще си гледам испанско,англйско,немско,ще гледа защото не се плаща я да го направят платено.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Диемата един път така се опитаха да направят - плащаш и гледаш мач от английското първенство, но нещо НЕ сполучиха...няма да сполучат и родните тарикатчета, като - Борат, Бай Венци и шайката около тях.
Ще плащам за да гледам българското първенство...ха-ха няма такъв смях, майна.
Какво има да гледам в българското първенство, че да ме накара да плащам - една част от отборите в провинцията са лакеи на Левски, а другата на ЦСКА.
И трябва да плащам за да гледам страховитите битки на Левски с Монтана или Берое...айде мерси.
Ще плащам за да гледам българското първенство...ха-ха няма такъв смях, майна.
Какво има да гледам в българското първенство, че да ме накара да плащам - една част от отборите в провинцията са лакеи на Левски, а другата на ЦСКА.
И трябва да плащам за да гледам страховитите битки на Левски с Монтана или Берое...айде мерси.

- venelin1984
- Контакти:
Твърдо НЕ !!!
Пари за БГ футбол да бе да .

Ще си плащам като попче
не повече от 10лв на месец. Въобще не ме интересуват другите първенства честно казано, искам си нашето. Всеки тъч на нашите ниви при едно дерби например ми е по-интересен от гол номер 324243 на меси. и го казвам сериозно. Просто чувствам по-близки нашите отбори и ме вълнуват. Онея може да играят много по добар футбол ама не разбирам какво ме интересува как играят?Ч?

- Modors
- Контакти:
Зависи от много неща.Ако ми кажат, че трябва да дам по 2.40 за един мач, ще си помисля дали да ги дам 

[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]
Никога ... НЦЪЪЪЪ
Мачовете на БЕРОЕ си ги гледам на живо
Мачовете на БЕРОЕ си ги гледам на живо
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Върни се в “Футбол - България”