Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 26 сеп 2012 13:59

Ivo-Chernomoretz написа:
калпазанчо написа:Ох, чета тука разни глупости и едвам сдържам сълзите си от........смях :lol: То бива бива нагласени статии ама тия от зеления отбор равни нямат....

Ти остави , май Цска окончателно ще ни платят . Имат срок до 5 дни ;)

Гледам тука някакво такова заглавие, ама още не съм го чел..Чеки да видим за какво иде реч :roll:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 сеп 2012 16:43

калпазанчо написа:
kartago написа:
petkan написа:Ааааа, приказвайте си, не ми пречите! Слушам ви :mrgreen:

Не, че ти на някой пречиш де! Пароле, пороле, пароле .......... :mrgreen:

Ти жив ли си, Петьо? Щеше да идваш на мача с Миньор. Как е хавата при тебе? Ще ти изгори картата ей, трупаш неизвинени, шА сА наказвамИ, ей :mrgreen:

Братле, поне я купих! Нали знаеш, че докато не свърши сезона е работа, после са удоволствията! Ти като ме познаваш, как мислиш, не ми ли се идваше?! Откъде се взеха тия поляци, англичани идея нямам, трябваше да си бачкам! Апропо, май скоро няма да можем и да се виждаме на живо! Така и Петкана не ми отправи оферта, та получих от англичани, може би?! ще замина малко натам!

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 26 сеп 2012 16:55

Черноморец и Мастер играят тайна контрола

Отборите на Черноморец и Мастер ще направят учебна игра днес, научи Football24.bg. Тя ще се проведе на кампуса "Гнездо на Акули".
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
:roll:
http://football24.bg/novina/88067-samo-vyv-football24-bg-chernomorec-i-master-igrayat-tajna-kontrola
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 26 сеп 2012 17:58

Относно мача....След като реших по-лесния проблем, остана по-трудния и по-тегав. Понеже в неделя трябва да съм на упражнения по Въведение в Туризма, трябва да издиря доцента или там който ще ги води, за да ме освободи. Стискайте палци.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
jabcho0
Контакти:

Мнениеот jabcho0 » 26 сеп 2012 21:30

ПОЯВИ СЕ САЙТ, КОЙТО ОТБРОЯВА ЧАСОВЕТЕ ДО ЗАКРИВАНЕТО НА ЦСКА :D http://zakrivai.free.bg/

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 сеп 2012 21:33

jabcho0 написа:ПОЯВИ СЕ САЙТ, КОЙТО ОТБРОЯВА ЧАСОВЕТЕ ДО ЗАКРИВАНЕТО НА ЦСКА :D http://zakrivai.free.bg/

:mrgreen: Само дето ме съмнява,че ше стане. Колкото и да са тъпи Титан,едва ли ще се стигне до закриване.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 сеп 2012 22:32

Никой футболен фен в България не трябва да е доволен от закриване на ЦСКА или евентуално Левски. И аз не ги харесвам, но без тях не съм сигурен, дали ще е по-добре. А и имат голяма фенска маса, градена десетки години, никой няма да ги остави да фалират. Имат си хора и в БФС-то, и в Лицензионната комисия, и в Парламента...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 сеп 2012 22:36

Bourgas написа:Никой футболен фен в България не трябва да е доволен от закриване на ЦСКА или евентуално Левски. И аз не ги харесвам, но без тях не съм сигурен, дали ще е по-добре. А и имат голяма фенска маса, градена десетки години, никой няма да ги остави да фалират. Имат си хора и в БФС-то, и в Лицензионната комисия, и в Парламента...

За закриване не говорим. Но наказание трябва да има.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 сеп 2012 00:19

Bourgas написа:Никой футболен фен в България не трябва да е доволен от закриване на ЦСКА или евентуално Левски. И аз не ги харесвам, но без тях не съм сигурен, дали ще е по-добре. А и имат голяма фенска маса, градена десетки години, никой няма да ги остави да фалират. Имат си хора и в БФС-то, и в Лицензионната комисия, и в Парламента...

Не, че искам да бъде закрит даден отбор, но след промените в края на 80-те години, адекватните отбори на ЦСКА в Унгария и Чехословакия, съответно Дожа Уйпещ и Дукла Прага бяха закрити, независимо, че също бяха най-значими отбори в своите страни с огромна фенска маса, особено Дожа. След време бяха създадени нови отбори с тези имена(в Унгария - Уйпещ), които дълго време кретаха в по-долните групи, сега са в първите лиги, но почти винаги във втората половина на класирането и никой нито в Унгария, нито в Чехия страда от това.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 сеп 2012 01:38

k.dimitrov написа:

Не, че искам да бъде закрит даден отбор, но след промените в края на 80-те години, адекватните отбори на ЦСКА в Унгария и Чехословакия, съответно Дожа Уйпещ и Дукла Прага бяха закрити, независимо, че също бяха най-значими отбори в своите страни с огромна фенска маса, особено Дожа. След време бяха създадени нови отбори с тези имена(в Унгария - Уйпещ), които дълго време кретаха в по-долните групи, сега са в първите лиги, но почти винаги във втората половина на класирането и никой нито в Унгария, нито в Чехия страда от това.

Кайо, пак половината истина!!! ))))))))))))

Върни се в “Черноморец”