tsonpen написа:BRF написа:Човече,наистина ме объркваш!Уж говорим за стадиони в България,ти за телевизия и Европа!На кой сериозни клубове го няма това поведение?Наистина бъди по-конкретен!Това дали си съгласен е едно,това какво става на вашия стадион е друго!Можем да променим начина на разговор и да говорим аз и ти какво правим или не правим!Все пак темата е за двете публики!Това което се скандира са просто думи и това е!Ти да не приравнявяш няколко стотин хиляди българи в боклуци

?Сами го казвате,че допреди известно време голяма част от публиката ви е била за ЦСКА или Левски!И те ли са боклуци!Това са просто думи и са в реда на нещата!Мен неможеш да ме засегнеш като ми викаш боклук на стадиона,вие защо се засягате незнам

!Отделно от това скандирането е "смърт за турците"!Що се засягаш?Последния мач преди Дерби винаги изпращаме футболиститесъс:Армейци УМРЕТЕ,но Левски победете!

По-малко време ще загубим, ако ти посочиш водещ клуб от западноевропейска държава, където го има това поведение. В България не знам друга агитка да хвърля запалени факли и бомби нарочно в кротката публика на другия отбор. На терена или на пистата - да. Но след хората и то в трибуни, където въобще няма ултраси - това е само ваша запазена марка. И не знам къде спи ръководството ви, а не осъди тези, които го направиха.
Не знам какво още ме занимаваш с обидните скандирания. Аз ясно ти казах, че аз никога не скандирам подобни неща и не ги одобрявам. Все пак разликата между "Червени боклуци" и "Турци сте; Смърт на турците" е голяма. Дано сам (като мениджър на ГОЛЯМА фирма) можеш да се сетиш защо за първото не могат да те подведат под отговорност, докато за второто могат да те съдят.
Що да не могат да те съдят за обидата "боклук"!Каква обида е "турчин"!Да ме подведат под отговорност

!Каква отговорност-расизъм?Защо да кажеш на черния "черен" е расизъм?Или и ти си от ония дето смятат,че 500 години тук е имало "османско присъствие",а Левски и Ботев са терористи

?Вземи малко да изразяваш собственно мнение,а не това което ти казват по телевизията!
Това за моята работа явно яко ви бръкна някъде

!Спокоино,всеки човек който има нещо в главата може да постигне нещо в този живот!Не се отчайвайте

!От къде на къде ще се сравнявате с публика на водещ европейски отбор

!Ще ме умориш от смях!