Бихте ли плащали за БГ-футбол по ТВ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

rzEtw
Контакти:

Re: Бихте ли плащали за БГ-футбол по ТВ?

Мнениеот rzEtw » 26 сеп 2012 12:22

Да бих платил, ако е разумна цената. Все пак едва ли ще мога да посещавам всички мачове на любимия отбор, пък и има много други мачове от "А" група, които са ми интересни, а не искам да ги слушам по радиото.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 сеп 2012 12:26

venger написа:Да, за пакет от всички мачове, който да струва не повече от два- три лева на месец допълнително към общата такса.
Иначе не знам как ще ги дробят таксите, ако трябва да се плаща за конкретен мач. Първенството ни не струва кой знае колко, така че за мач сигурно таксата ще е 0,20- 0,40 лв. :)

Дори да е по-голяма (примерно 1 лев на мач) бих платил, ако мачът ме интересува. Иначе бих платил и за пакет на разумна цена, макар че някои мачове (например "Лудогорец" - "Литекс", шампион срещу ексшампион) не бих гледал, даже да ми дават пари за това. 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 26 сеп 2012 12:27

Captain Stottlemeyer написа:
venger написа:Да, за пакет от всички мачове, който да струва не повече от два- три лева на месец допълнително към общата такса.
Иначе не знам как ще ги дробят таксите, ако трябва да се плаща за конкретен мач. Първенството ни не струва кой знае колко, така че за мач сигурно таксата ще е 0,20- 0,40 лв. :)

Дори да е по-голяма (примерно 1 лев на мач) бих платил, ако мачът ме интересува. Иначе бих платил и за пакет на разумна цена, макар че някои мачове (например "Лудогорец" - "Литекс", шампион срещу ексшампион) не бих гледал, даже да ми дават пари за това. 8-)

+1
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 26 сеп 2012 12:28

Да, бих заплатил необходимата сума. Все пак ако искаме качество, няма лошо да спомогнем за такова.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 26 сеп 2012 12:31

Captain Stottlemeyer написа:

За това си прав. Само трябва да се измисли една бърза и ефективна система за плащане. Абе, всичко си зависи от системата, хахаа, малко като Тодор Живков започнах.
По принцип през седмицата си имам доста задължения и не следя много- много кръговете и кой кога играе. Затова би трябвало системата да е бърза- решавам в събота сутринта да гледам някои мач през уикенда, плащам и всичко е ОК. Но хич не съм сигурен за ефективността, то тук в София една синя/зелена зона за паркиране не може да се плати нормално и ситемата забива, пък за мачове... :) Ще видим!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 сеп 2012 12:33

Ако цената е разумна-да.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 26 сеп 2012 12:34

За Реал и Барса си бяха платили смао 700 човека на булсата, тия от "А" група колко мислят, че ще съберат
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 26 сеп 2012 12:35

Да. Много от мачовете са интересни за мен.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 26 сеп 2012 12:40

Не, не и не!
Първо, аз всеки месец плащам за телевизия и Интернет - да си търсят парите оттам.
Второ, трябва да разберат нашите ритнитопковци, че техният "труд", изпълнен с посредственост и корупция не струва в никакъв случай повече от труда на учители, банкови служители, здравни кадри (различни от лекари), работници, които по 12-13 часа всеки ден оставят здравето си в служба на някой бизнесмен-кръвопиец.
Тези 3 млн. които телевизиите ги предлагат не са малко, а са МНОГО, твърде много.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 сеп 2012 12:44

Голямото цвилене предстои.
Скоро идват Левски - Литекс, Левски - Лудогорец, ЦСКА - Левски, Ботев Пд - Локо Пд, ще дойдат мачове които ще са важни за трети отбори.

Има един, единствен проблем, когато се наложи да плащаш за нещо което си получавал безплатно и все едно искат да ти вземат душата и ни идва нанагорно.

Хем си обичаме футбола и любимите отбори, хем не искаме да си платим за да ги гледаме.

Нищо чудно като начало да стартират и както се излъчва Voyo, а там пиратстването и да има стриймове си е почти невъзможно.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”