C2H5OH написа:D.Georgiev написа:Статии от човек, който не знае къде се слагат запетаите и не може да пише не български не четем!
Първият абзац е достатъчен за всеки от Разград, за да ни стане ясно за какво става дума. Тези неща не са истина, колкото и да ви е гадно. Песните може да са взаимствани, но това не е защото някой ни ги е дал на готово. Плюс това в цяла Европа пеят едни и същи песни с различни текстове, те не са нито на "ЦСКА", нито на "Левски" или който и да е български отбор.
Семкарино, ЦСКА е религия!
Как може да ми пускате снимки от мач във В група без значение и пак има повече хора отколкото на последния домакински мач на ЦСКА! Ама вие наистина сте за лечение!
Че ЦСКА е религия е ясно, но май са малко силно религиозните, както и тези дето май са тръгнали на религиозна война! Хахах много ми е весело с вас!
И сега по темата! Няма нищо лошо да си от който и да е отбор! Аз даже на всяко домакинство се надявам да има повече от гостуващите фенове, съответно повече скандирания и по-добра атмосфера! Разбира се , че стадиона не е театър или опера, но не е и военна зона, че да се случват такива неща там! Редно е всеки фен , независимо, от кой отбор е да спазва правилата и ако ги наруши да си поеме отговорността и наказанието! Имам само един призив-спрете войната по стадионите, няма смисъл от това и никой не заслужава това, още по-малко отборите ни, чието ниво е аматьорско!