Да си от ЦСКА не е престъпление!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: Да си от ЦСКА не е престъпление!!!

Мнениеот mad forest » 25 сеп 2012 22:00

C2H5OH написа:
D.Georgiev написа:Статии от човек, който не знае къде се слагат запетаите и не може да пише не български не четем! :lol:
Първият абзац е достатъчен за всеки от Разград, за да ни стане ясно за какво става дума. Тези неща не са истина, колкото и да ви е гадно. Песните може да са взаимствани, но това не е защото някой ни ги е дал на готово. Плюс това в цяла Европа пеят едни и същи песни с различни текстове, те не са нито на "ЦСКА", нито на "Левски" или който и да е български отбор.

Семкарино, ЦСКА е религия!

Как може да ми пускате снимки от мач във В група без значение и пак има повече хора отколкото на последния домакински мач на ЦСКА! Ама вие наистина сте за лечение!
Че ЦСКА е религия е ясно, но май са малко силно религиозните, както и тези дето май са тръгнали на религиозна война! Хахах много ми е весело с вас!

И сега по темата! Няма нищо лошо да си от който и да е отбор! Аз даже на всяко домакинство се надявам да има повече от гостуващите фенове, съответно повече скандирания и по-добра атмосфера! Разбира се , че стадиона не е театър или опера, но не е и военна зона, че да се случват такива неща там! Редно е всеки фен , независимо, от кой отбор е да спазва правилата и ако ги наруши да си поеме отговорността и наказанието! Имам само един призив-спрете войната по стадионите, няма смисъл от това и никой не заслужава това, още по-малко отборите ни, чието ниво е аматьорско!
Последна промяна от mad forest на 25 сеп 2012 22:05, променено общо 2 пъти.
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 25 сеп 2012 22:03

А... Ама вие от офанзива гледахте ли мача? Не знаех че и в ареста има телевизори, или ти си толкова от офанзива........ :lol:
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 25 сеп 2012 22:04

D.Georgiev написа:Изображение

Господа вие кои сте,че не се сещам къде бяхте до сега?Много компетентни станахте изведнъж по-всички въпроси всеки във форума ще ви каже истина независимо на кой отбор е фен вие сте кратко явление в най-лошият случай 11-12 години като Литекс.Нали знаете,че сте зависими от един човек ако него го няма и вас ви няма и клубът ви го няма във всеки един момент може да ви потопи и няма да ви помним повече от 2-3 месеца.ЛЮБОВТА КЪМ ЦСКА Е ВЕЧНА!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 25 сеп 2012 22:05

Аз не съм и стигал в Разград, ако искаш да знаеш.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 сеп 2012 22:08

Очевидно и двете страни са прави за себе си, но също така и не са в състояние да поддържат приличен тон, да не говорим, че вече се повтаряте.
Има две теми за този мач, а тази тема отива в Архив.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”