ЛЕВСКИ - Жилина

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sonioblue
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-ЖИЛИНА ПО ТВ 2

Мнениеот sonioblue » 26 сеп 2008 20:16

Svetlio написа:
levski_suport написа:вместо да ходат на герена ще са пред сектор тв :shock: :shock: :shock:

Все пак не всички сме от София и околията , така че ни остава единствено телевизора

именно заради това я направих тази тема,нали Левски е отбора на народа,не отбора на София само

Потребителски аватар
100eN4o
Контакти:

Мнениеот 100eN4o » 26 сеп 2008 20:20

Da i az misla 4e levski e otbora na naroda (na TURSKIQ NAROD) :D :D

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 26 сеп 2008 21:01

Нз кои отбор последните години си продава играчите в Турция така че е глупаво да обиждате на турци немислите ли.А за мача нека по добрия победи.

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 26 сеп 2008 21:02

100eN4o написа:Da i az misla 4e levski e otbora na naroda (na TURSKIQ NAROD) :D :D

Кой го казва...

Лютви Местан (депутат от ДПС): Аз съм кръвна група ЦСКА
Лютви Местан е един от най-запалените привърженици на ЦСКА не само в групата на ДПС, но и в целия парламент. Политикът е и член на фенклуба на червените.
- Аз съм кръвна група ЦСКА. И съм от онези, лошите цесекари, които имат много силни и ярки пристрастия към червения отбор. Прогнозата ми за мача в сряда, която вече споделих пред много мои приятели, е по-скоро това, което искам да се случи: 1:1 в Истанбул, 0:0 на Армията и ЦСКА да продължи с гол на чужд терен - разпалено обясни г-н Местан.
Според него вариантът е напълно реален, въпреки че Галатасарай е доста сериозен отбор. Депутатът се притеснява най-много от богатия турнирен опит, натрупан от Чим Бом в Европа.
- В този мач твърдо съм за ЦСКА, още повече че в Турция не съм фен на Галатасарай. Във всяка една европейска държава си имам любим отбор. В Турция това е един от най-големите врагове на Чим Бом - Бешикташ. Така че раздвоение за предстоящите мачове няма - само ЦСКА - завърши Лютви Местан.

Цитат:
Хюсеин Чауш (депутат от ДПС): Армейците имат уникален шанс
Депутатът от ДПС Хюсеин Чауш ще стиска палци за ЦСКА срещу Галатасарай. Той искрено се надява червените да успеят.
- Армейците имат уникалния шанс да станат първият български отбор, класирал се за групите на Шампионската лига. Ако загубят, дано да е с минимална разлика, която да позволява на реванша да се търси крайният успех - разясни Чауш.
По принцип той симпатизира и на Галатасарай, но в този сблъсък държи на българския шампион.
- А и аз гледам мачове предимно от нашето първенство, особено пък когато играе ЦСКА. Почти не им пропускам мач, така че няма как да не съм за тях. Искрено им желая успех, макар че в Истанбул на червените няма да им е леко - завърши депутатът от ДПС.

Цитат:
Вежди Рашидов (скулптoр): Турският футбол не е за подценяване
Като българин съм за ЦСКА. Въпреки че етносът ми е друг, аз съм гражданин на тази държава и е логично да подкрепя българския отбор. Това бяха първите думи на скулптора Вежди Рашидов, който бе помолен да коментира предстоящия мач на червените с Галатасарай.
- Искрено се надявам българите да продължат напред. Но турският футбол въобще не е за подценяване. Отборите от тази страна от известно време са в подем, така че не могат да бъдат пренебрегвани - обясни скулпторът. - В крайна сметка не бива да мислим толкова за крайния резултат, колкото за красивата игра. Нека победи по-добрият, аз съм на този принцип. Няма нищо лошо в това да уважаваш съперника и да му се възхищаваш, ако го е заслужил. Дано обаче ЦСКА ликува накрая.

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 26 сеп 2008 21:10

СинТерор написа:
100eN4o написа:Da i az misla 4e levski e otbora na naroda (na TURSKIQ NAROD) :D :D

Кой го казва...

Лютви Местан (депутат от ДПС): Аз съм кръвна група ЦСКА
Лютви Местан е един от най-запалените привърженици на ЦСКА не само в групата на ДПС, но и в целия парламент. Политикът е и член на фенклуба на червените.
- Аз съм кръвна група ЦСКА. И съм от онези, лошите цесекари, които имат много силни и ярки пристрастия към червения отбор. Прогнозата ми за мача в сряда, която вече споделих пред много мои приятели, е по-скоро това, което искам да се случи: 1:1 в Истанбул, 0:0 на Армията и ЦСКА да продължи с гол на чужд терен - разпалено обясни г-н Местан.
Според него вариантът е напълно реален, въпреки че Галатасарай е доста сериозен отбор. Депутатът се притеснява най-много от богатия турнирен опит, натрупан от Чим Бом в Европа.
- В този мач твърдо съм за ЦСКА, още повече че в Турция не съм фен на Галатасарай. Във всяка една европейска държава си имам любим отбор. В Турция това е един от най-големите врагове на Чим Бом - Бешикташ. Така че раздвоение за предстоящите мачове няма - само ЦСКА - завърши Лютви Местан.

Цитат:
Хюсеин Чауш (депутат от ДПС): Армейците имат уникален шанс
Депутатът от ДПС Хюсеин Чауш ще стиска палци за ЦСКА срещу Галатасарай. Той искрено се надява червените да успеят.
- Армейците имат уникалния шанс да станат първият български отбор, класирал се за групите на Шампионската лига. Ако загубят, дано да е с минимална разлика, която да позволява на реванша да се търси крайният успех - разясни Чауш.
По принцип той симпатизира и на Галатасарай, но в този сблъсък държи на българския шампион.
- А и аз гледам мачове предимно от нашето първенство, особено пък когато играе ЦСКА. Почти не им пропускам мач, така че няма как да не съм за тях. Искрено им желая успех, макар че в Истанбул на червените няма да им е леко - завърши депутатът от ДПС.

Цитат:
Вежди Рашидов (скулптoр): Турският футбол не е за подценяване
Като българин съм за ЦСКА. Въпреки че етносът ми е друг, аз съм гражданин на тази държава и е логично да подкрепя българския отбор. Това бяха първите думи на скулптора Вежди Рашидов, който бе помолен да коментира предстоящия мач на червените с Галатасарай.
- Искрено се надявам българите да продължат напред. Но турският футбол въобще не е за подценяване. Отборите от тази страна от известно време са в подем, така че не могат да бъдат пренебрегвани - обясни скулпторът. - В крайна сметка не бива да мислим толкова за крайния резултат, колкото за красивата игра. Нека победи по-добрият, аз съм на този принцип. Няма нищо лошо в това да уважаваш съперника и да му се възхищаваш, ако го е заслужил. Дано обаче ЦСКА ликува накрая.

Забрави най-явния им фен от турски произход Алиджан от Биг Брадър 1....!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 26 сеп 2008 21:13

Супер тъпо е да се обиждате на турци.Нестига че са ни тормозили толкова време а и вие сега да викате на българите турци.Това че някои си е присвоил името на Апостола за име на отбор не значи че вс други отбори са турци.

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 26 сеп 2008 21:14

Понеже са толкова много турските фенове на ЦСКА вече почнах да забравям някои от тях, но да прав си за Алиджан :idea:

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 26 сеп 2008 21:15

Red Army написа:Супер тъпо е да се обиждате на турци.Нестига че са ни тормозили толкова време а и вие сега да викате на българите турци.Това че някои си е присвоил името на Апостола за име на отбор не значи че вс други отбори са турци.

Това го кажи на твоя колега дето първи той каза, че Левски бил отбора на*****

Потребителски аватар
aa2121
Контакти:

Мнениеот aa2121 » 26 сеп 2008 21:25

Спрете да се обиждате.Левски и ЦСКА са БЪЛГАРСКИ отбори и нека всеки,който обича Левски и има възможност,да дойде на стадиона срещу Литекс и Жилина.Аз съм там ;)

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 26 сеп 2008 21:25

Еми и тои не е мн прав.Обиждаите си се както искате ама стига с тия ' турци ' .

Върни се в “Архив”