Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Vladislav
Контакти:

Re: Новини свързани с Черно Море

Мнениеот Vladislav » 25 сеп 2012 08:45

Че сме играли безобразно- това е ясно щом тези са ни вкарали три гола. Че от началото на първенството играем все така- също е вярно. Обаче мамка му- какъв е този червен картон? Записа е достатъчно ясен за да се види че дори няма никакво нарушение. Мирослав достига първи до топката- факт. После след сблъсък с вратаря прелита над него. Като се четяха писаниците на разни капацитети, президенти и други корифеи едва ли не излизаше, че Миро се е разхождал по главата на вратаря. А това какво е? Един нормален футболен сблъсък. Такъв какъвто има във всеки мач почти. Миро побутва топката. Тя дори не е спорна. Някой да вижда после да протяга крак към главата на вратаря? Хубаво, обяснете ми аджеба какво трябва да направи Миро в тази ситуация? Не са хубави последствията, така е. Но тук няма нарушение. Никакво. Не говорим въобще за картони. А тези пет мача са върха на абсурда. Сигурен съм, че този вратар дето "едва го върнаха към живота" след две седмици ще си застане на вратата. Питам къде бяха картоните и наказанията когато от Локо Пд разглобиха челюстта на Жоро Илиев и го събираха по схема и не можеше един месец да се храни? Тогава не игра един полусезон. Къде бяха картоните за циганина Ангелов когато Денчев скъса връзки? Една година извън игра. Ако наказанията се дават за последствия, а не за нарушения- добре. Абсурд е- тук просто няма никакво нарушение.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 25 сеп 2012 09:19

Миро от прекалено желание да играе с топката, а той имаше такава възможност, не направи максималното за да предпази вратаря. Чисто игрова ситуация, без той да е ударил умишлено съперник, дори самият той пострада като изхвърча след сблъсъка. Резонен червен картон и наказание, макар че 5 мача е прекалено.

Друго ме притеснява, как медиите 2 дни ни надуваха главите с епитети от рода на касапин, обезобразени вратари и т.н., даваха трибуна на разни кметове и хора от Монтана, а в същото време една гугутка убива човек на пътя, а редом до нея се вози лице от БФС. Същата гугутка могат по цяла седмица да ни занимават с дебилните й интервюта, а сега ни вопъл, ни стон, сякаш някой се опитва да отвлече вниманието с "грубияна" и "помияра" Миро. :roll:

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 25 сеп 2012 10:22

Добре де, обясни ми какво трябва да направи Миро в тази ситуация? Вероятно да не гони топка, до която ясно се вижда че достига първи? Да спре? Ами за един метър няма как да спре. Мирослав не е стъпил на земята при сблъсъка с вратаря, а скача да го прескача и се сблъскват. То по тази логика всеки може да ти се навре в краката. Абсолютно никакво нарушение няма. Абсолютно няма и никакво посягане от страна на Миро. Никакво. Ситуация която я има във всеки мач. Този вратар ако беше скочил да лови топката както се прави в такива ситуации (а не с глава на половин метър над земята) нямаше да му се случи това. Истината е че се гаврят отвсякъде с нас. Гаврят се съдиите, гаврят се от дисциплинарната комисия... ето че и някакви диви селски кметове дрънкат врели некипели. Ако имахме нормално ръководство това нямаше как да се случи.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 25 сеп 2012 10:53

За мен не достига първи, а топката беше спорна. С оглед последствията за вратаря обаче, съдията преценява да вдигне червен картон, за което го оправдавам. За съжаление всички шопски медии се юрнаха да го изкарват по-черен от дявола и айде 5 мача...

А същата ситуация си я представям, ако имаш спорна топка по земя и двама играчи се хвърлят един срещу друг с двата крака напред. Който стигне пръв губи дето се вика, а ако единият получи сериозни наранявания, то другият изгаря с червен картон. Аз така я тълкувам ситуацията...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 сеп 2012 11:55

В края на краищата,здравето на спортистите е с предимство!Защото футболът е игра,а не ММА.То и там си има правила,де...
Нито една "спорна топка" не оправдава потрошеното лице на вратаря.
Впрочем,на Манолов не му е за първи път да се хвърля по този начин.Само късметът спасяваше други футболисти от травми след "срещи с Манолов".За съжаление,вратарят на Монтана нямаше този късмет...

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 25 сеп 2012 12:55

blue avalanche написа:В края на краищата,здравето на спортистите е с предимство!Защото футболът е игра,а не ММА.То и там си има правила,де...
Нито една "спорна топка" не оправдава потрошеното лице на вратаря.
Впрочем,на Манолов не му е за първи път да се хвърля по този начин.Само късметът спасяваше други футболисти от травми след "срещи с Манолов".За съжаление,вратарят на Монтана нямаше този късмет...

Не знам какво щяхме да правим без трогателните ти коментари. Стой винаги близо до нас и ни предавай мъдростта си !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 25 сеп 2012 12:57

Скъпи ми гостенино, да ти припомням ли едно влизане на юсуфчо рабех? Какво беше наказанието? Смяна на съдииската комисия заради нелепия червен картон и отменен гол... айде няма нужда точно вие да раздавате правосъдие :!:

Ти остави влизанията... ами пиянските изцепки? Какво правим тук-тях дори глобиха ли ги? Направиха ли им нещо-НЕ !!!

НЕ НА това Миро Манолов да е изкупителната жертва заради единоборство, в което няма грам умисъл.
фалшива коса - фалшив футбол!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 25 сеп 2012 13:50

Не си съвсем прав. Те (сините) при такова единоборство щяха да искат дузпа. Между другото те на Тича не толкова отдавна получиха такава. Вярно- без Пиргов "да бере душа", но ситуацията беше подобна.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 сеп 2012 17:41

wicked1913 написа:Скъпи ми гостенино, да ти припомням ли едно влизане на юсуфчо рабех? Какво беше наказанието? Смяна на съдииската комисия заради нелепия червен картон и отменен гол... айде няма нужда точно вие да раздавате правосъдие :!:

Ти остави влизанията... ами пиянските изцепки? Какво правим тук-тях дори глобиха ли ги? Направиха ли им нещо-НЕ !!!

НЕ НА това Миро Манолов да е изкупителната жертва заради единоборство, в което няма грам умисъл.

1.Във вашето училище собствените имена не се ли пишат с главна буква?
2.Получи ли наказание Рабех?Получи!!!
3.Да съм коментирал някъде размера на наказанието на Манолов?
Ама да ми разправяш,че,едва ли не,трябва да го похвалят,защото,видите ли бил "страшно борбен"...Сори!
Като е "борбен" и му се "бори" има други спортове!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 сеп 2012 19:25

Vladislav написа: Сигурен съм, че този вратар дето "едва го върнаха към живота" след две седмици ще си застане на вратата.

Вратарят Веселин Цветковски ще отсъства около три месеца от състава на футболния клуб Монтана, след като получи тежка контузия в неделния мач от "А" група срещу Черно море Варна.
Цветковски получи травмата при сблъсък с Мирослав Манолов в 21-та минута и беше откаран в болница.
Първоначално лекарите смятаха, че той има комоцио, получено от голям хематом на дясното око и счупен нос.
Днес обаче стана ясно, че стражът на Монтана има и сътресение на мозъка, от което ще се възстановява в следващите три месеца.

:oops:

Върни се в “Черно море”