Защо в Италия може да се играе без публика, а у нас не?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Защо в Италия може да се играе без публика, а у нас не?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Lyubaka01 написа:MyAngel написа:Anywhore.... Левски са домакини в цяла България, а Локото ако ще и на Луната да играят все са гости![]()
![]()
Ми да. И срещу Сараево бяха домакини...
Да си вадим излагациите няма никакъв смисъл.... но все пак Борац Чачак миналия сезон изпаднаха от суперлигата на Сърбия. Отърваха се от голям бой, големи късметлии са

Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.
MyAngel написа:Lyubaka01 написа:MyAngel написа:Anywhore.... Левски са домакини в цяла България, а Локото ако ще и на Луната да играят все са гости![]()
![]()
Ми да. И срещу Сараево бяха домакини...
Да си вадим излагациите няма никакъв смисъл.... но все пак Борац Чачак миналия сезон изпаднаха от суперлигата на Сърбия. Отърваха се от голям бой, големи късметлии са![]()
![]()
![]()
![]()
Май няма смисъл щото ще се споменат някакви негърчета, жилещи оси, скиори, разни унгарски колбаси, трактори, олимпийци и т.н.
Наистина, много пъти сме отпадали, но това е защото ВСЯКА година играем в евротурнирите

Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.
MyAngel написа:Наистина, много пъти сме отпадали, но това е защото ВСЯКА година играем в евротурнирите![]()
![]()
![]()
Ми да-даже ако се наложи някои отбори получават поръчение в седем мача да не бият за да можете ВСЯКА година да играете...
- krum_kravov
- Контакти:
Сега доволен ли си бе, бел бъбрек такъв?
Верно бе бели бъбреци доволни ли сте?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
krum_kravov написа:юshwepi написа:Щом Миньор се са в Своге вие използвайте техния, Левски е такъв дразнител за перничани че ви гарантирам на стадиона ще имате голяма подкрепа.
Еми да, ама и Миньор не си дава стадиона на Локомотив заради сбиването с Георги Марков. Цялата вселена е в заговор срещу колоса от "Илиянци".
Що за боклук си мамка му как те търпят в твойто село не знам