Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Гонзо преговаря с "Найк" за нова екипировка

Мнениеот ЕМИЛ » 02 сеп 2009 23:53

Blue Monster написа: Но до колкото знам Литекс, Славия си плащат за да обличат Адидас.

Така е.Само ние и чорбата сме на прИмоция от Улшпорт :twisted: :twisted: :twisted:

tprodanov
Контакти:

Re: КАКВО НАПРАВИ БАТКОВ И КАКВО НЕ ЗА ЛЕВСКИ.

Мнениеот tprodanov » 03 сеп 2009 00:06

plamak написа:Едва ли има разумен Левскар, който да е против Батков. Дори факта, че Левски е най-добре организираният клуб в България и с една от най-добрата база, която се обновява непрекъснато, е достатъчно за уважение. Според възможностите си и според реалностите в България, правилно не се изхвърля на трансферният пазар. И на мен ми се иска Левски да е като Барселона, но реалностите са други.

Аз съм разумния Левскар, който е против мустака. Батков няма необходимия морал за този клуб. С крадени пари, с нелегални връзки, този човек е символ на всичко, което един левскар мрази от дъното на душата си. Този плазмодий дори и с присъствието си само подменя същността на Левски, неговата идея и святост. И това не се променя, ако ще и милиарди да влага. Някои неща не би следвало да се купуват.

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 03 сеп 2009 00:27

Дано следващия сезон да се разминем, че 3г. с един модел ЦСКА и рогата да играят......... :lol:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 03 сеп 2009 00:59

Колкото и да е странно, миналата година само Локо Мездра играеше с актуален екип на Адидас. Друг въпрос е до колко е бил оригинален. Литекс така и не могат да вземат хубав екип на тази марка. Може би при тях е оригинален, но нямат достатъчно пари за по-хубав.
Тази година Черноморец удря в земята всички, като играе с най-новия модел на Пума. Даже надписите и номерата са актуални.
Много ме дразнят Левски с тези огомни, грозно написани номера.
Чорбата е по-добре в това отношение - хубави надписи при имената на футболистите + хубави номера.
Дано вземем Найк, но от - до на тази марка. Сигурен съм, че продажбата на екипите ще се увеличи. В момента не бих си взел тази грозна Улшпорт.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
trueblue
Контакти:

Мнениеот trueblue » 03 сеп 2009 01:30

адидас,адидас ама тези на литекс,славия и локо мз са бая стари от преди 2,3 години ако изобщо са адидас де което мн ме съмнява а пък иначе дано успеем с Найк ще избием рибата никой от бг не играй с найк черноморец играеше до мин година обаче си зе на пума доста добри екипи най-хубавите според мене така че ще е сме единствените на найк :P :!:
Нашата любов е по-силна от вашата омраза!

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 03 сеп 2009 02:44

Батков е дал много неразумно похарчени пари. А там където можеше да се похарчат малко разумно дадени пари той не ги даде !

МЕН МЕ ЯДОСВА ФАКТА,ЧЕ ЛЕВСКИ НЯМА ЯСНА ПОЛИТИКА ! МЛАДИТЕ ИЛИ ТРАНСФЕРИТЕ ! Ту така ту иначе ! Това му е най-голямата грешка за мен! Това показва,че не става за Левски ! Колкото до парите за терена и т.н. ами като изключим БГ,защото нямаме мерило, то всички ги дават това е нормално!
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 сеп 2009 09:22

Всичко втасала Мара...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 сеп 2009 09:26

Blue Monster написа:Напълно съм съгласен! И според мен вече малко се поулхяме с темите срещу Батков. Тази може би е над 15та, но освен да си чешем езиците, друга файда няма, така че... :roll: :geek:

+1

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 03 сеп 2009 10:03

durex написа:Като неможе да го продава на някой който ще може! Тва да не ти е детска играчка че да се е*ава с нас феновете.На запад как са хората - Като не му отърва вече клуба продава го на някой по заможен и точка.Само тук всеки иска да е шеф за без пари ама не става така. Трябва да дадеш,за да ти дадът!

Ми да го продаде на Митал а, какво ще кажеш- индиеца има пари и в ЛЕВСКИ ще е райски кът за футболистите! Съгласен ли си?

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Левски разузнава съперниците за ЛЕ по ТВ

Мнениеот messi7 » 03 сеп 2009 10:30

Ръководството на Левски няма намерение да разузнава на живо играта на Лацио и Виляреал, пише "Меридиан Мач". Двата отбора са съперници на "сините" в групите на Лига Европа. Шефовете на шампионите са се отказали от вариант да пращат свои хора в Италия и Испания и ще нищят играта на двата отбора по телевизията. Левски започва кампанията в групите срещу Виляреал на 17 септември. Преди това "жълтата подводница" е домакин на Майорка, а после - гост на Атлетик Билбао.

По-специално внимание "сините" ще отделят на Ред Бул (Залцбург). Ръководството на клуба ще вземе дискове с мачове на австрийците, защото техните изяви не се излъчват по телевизията.
от спортал

Няма думи просто. Батков толкова ли го е закъсал, та не може съгледвачи да прати. Едно е по телевизията, друго е да се разузнава на място - може по-добре от трибуните да се проследи играта на всеки ... Еми ако дадат по ТВ-то само един мач на Виляреал, какво ще разберем от тяхната игра, тактика, силни и слаби страни и т.н. ? :!: :roll: Същото е и за Лацио... :|
Изображение

Върни се в “Архив”