В момента всички треньори свързани с историята на клубът лично аз не искам да ги виждам!
Адинствено Мери Бакалов мога да приема, другите са мишки които докато бяха на хранилка при селският си мълчаха, а след като се махнаха обелиха по някоя друга дума, че положението не било розово, а някои имат наглоста все още да дават изказвания как "г-н Христолов правел каквото можел за Ботев" визирам гнусната твар Чико![/quote]
Много си краен!!!Зулума е десет пъти по-гнусен и като човек и като характер,но мангалите не го плюят.Защото и той ,самия Чико не знае къде се намира.[/quote]
Може би си прав - но в момент в който ти се дава трибуна за да кажеш какво става в една институция, както сам той определя Ботев Пловдив да кажеш, че този който съсипва тази институция не е лош човек - това не е постъпка на една истинска легенда. Справка виж линка в горният ми пост.[/quote]
Но сигурно ще ти е трудно да изброиш някой от нашите легенди,който да не е работил при селяка...
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Пичоне:Треньор или мошенник?
Пичоне
е велик тренер

- lastsentinel
- Контакти:
botev forever написа:botev_1912 написа:botev forever написа:А не е ли странн,че ние хулим треньори свързани с историята на клуба ни и същевременно се доверяваме на абсолютни анонимници с високопарни изказвания..
В момента всички треньори свързани с историята на клубът лично аз не искам да ги виждам!
Адинствено Мери Бакалов мога да приема, другите са мишки които докато бяха на хранилка при селският си мълчаха, а след като се махнаха обелиха по някоя друга дума, че положението не било розово, а някои имат наглоста все още да дават изказвания как "г-н Христолов правел каквото можел за Ботев" визирам гнусната твар Чико!
Много си краен!!!Зулума е десет пъти по-гнусен и като човек и като характер,но мангалите не го плюят.Защото и той ,самия Чико не знае къде се намира.
Тя и ма*ка ти е 10 пъти по гнуслива , ама се появи ти ..
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
- PLOVDIV PEE 1912
Не съм лъжец, твърди Пичиони
Не съм лъжец, твърди Пичиони
Ботев направи две тренировки на градския стадион
Енрико Пичиони не е лъжец и не е подвел никого от щаба на Ботев с информация, че ще осигури пари за ремонт на тревното покритие на стадиона. Това обяви самият италианец пред "7 дни спорт". Специалистът поиска да говори, обиден на информациите, че е обещал да даде пари от собствения си джоб.
"Аз съм професионалист и моята работа е да тренирам отбора, а не да осигурявам средства. Истината е, че поисках от служителите в клуба да ми направят списък с необходимите неща и съответните цени. След това казах, че списъка ще го дам, където трябва", каза завършилият школата в Коверчано треньор.
Пичиони бе недоволен и от факта, че медиите в България постоянно разгласяват информация, че дошлите в клуба италиански футболисти били аматьори.
"Не може футболист, който се е подвизавал в италианската Серия Б, да се нарича аматьор", каза Пичиони.
В същото време футболистите на Ботев направиха вчера две тренировки на градския стадион "Пловдив". Това стана, след като жълто-черните си платиха наема, който е 400 лв. на тренировка.
"Двете занимания наистина са уредени. Изрично обаче обявих, че ако от Ботев не платят парите за останалите 9 дни тренировки, никой няма да ги пусне на стадиона. Няма безплатен обяд, а и цената 400 лв. на тренировка е нормална за професионален клуб от "А" група - обяви Георги Славков, директор на фирма "Пловдив спорт", която в момента стопанисва съоръженията, собственост на общината.
Етикети: лъжец пичиони
Ботев направи две тренировки на градския стадион
Енрико Пичиони не е лъжец и не е подвел никого от щаба на Ботев с информация, че ще осигури пари за ремонт на тревното покритие на стадиона. Това обяви самият италианец пред "7 дни спорт". Специалистът поиска да говори, обиден на информациите, че е обещал да даде пари от собствения си джоб.
"Аз съм професионалист и моята работа е да тренирам отбора, а не да осигурявам средства. Истината е, че поисках от служителите в клуба да ми направят списък с необходимите неща и съответните цени. След това казах, че списъка ще го дам, където трябва", каза завършилият школата в Коверчано треньор.
Пичиони бе недоволен и от факта, че медиите в България постоянно разгласяват информация, че дошлите в клуба италиански футболисти били аматьори.
"Не може футболист, който се е подвизавал в италианската Серия Б, да се нарича аматьор", каза Пичиони.
В същото време футболистите на Ботев направиха вчера две тренировки на градския стадион "Пловдив". Това стана, след като жълто-черните си платиха наема, който е 400 лв. на тренировка.
"Двете занимания наистина са уредени. Изрично обаче обявих, че ако от Ботев не платят парите за останалите 9 дни тренировки, никой няма да ги пусне на стадиона. Няма безплатен обяд, а и цената 400 лв. на тренировка е нормална за професионален клуб от "А" група - обяви Георги Славков, директор на фирма "Пловдив спорт", която в момента стопанисва съоръженията, собственост на общината.
Етикети: лъжец пичиони
- PLOVDIV PEE 1912
T.Henry14,кхм извинявай но това в подписа ти е наша песен бе.Големите батковци от вашата агитка ще те пляскат ако видят,че копираш песни от тези на Ботев.
- емо73канар
- Контакти:
ПЛОВДИВ ПЕЕ и аз му го казах това за песента ,ама то нали си е ТЪПО ПАРЧЕ продължава да си я слага .

PLOVDIV PEE , всеки път се забавлявам с простотията ти , стой в панелката и си души пръдните. за песни и дума не обелвай, псувай пичоне и си кефи- може би сам се сещаш че на такива като теб няма угодия
Re: Не съм лъжец, твърди Пичиони
ей го тоя левак отново с тема
- емо73канар
- Контакти:
Ето още един смешник,станал рано сутринта затворил бурканите сложил ги да се варят и докато ги чака решил да напише и нещо "ГИНЕАЛНО" .БУФЕРИТЕ НЯМАТ МЯСТО ТУК.
Всички Локомотивци са добре дошли .
Всички Локомотивци са добре дошли .