crap написа:"Видеото не съществува".
Оправих го вече
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
crap написа:"Видеото не съществува".
scb написа:Толкова сме коплексирани, че сме малки и незабележими за големия свят, че всяка подобна изцепка ни докарва безсънни нощи. Как ли ще се травмират англичаните когато разберат, че нашите шоОмени се гъбаркат с тяхната кралица?
Otherside написа:Аз също гледах клиповете днес и бях много възмутена![]()
Какво мнение са си съставили за България - "че каква туристическа дестинация е тя", едва ли не е някаква си там невзрачна държава...
Ето това е скарлет йохансон, нарочно я пиша с малки букви, иначе всички много и се прекланят.
Но вина имат според мен и тези, които са я обгрижвали докато е била тук. Каква история имаме, каква природа, забележителности - защо не я разведоха, защо не и разказаха и показаха тези неща, с които се гордеем...
bobonikolov написа:scb написа:Толкова сме коплексирани, че сме малки и незабележими за големия свят, че всяка подобна изцепка ни докарва безсънни нощи. Как ли ще се травмират англичаните когато разберат, че нашите шоОмени се гъбаркат с тяхната кралица?
Пич тук не е въпрос за това,че някой има комплекси или няма.Въпросът е в това,че се създава погрешно впечатление за България у американците.Ами представи си,че някои от тях искат да посетят нашата страна?Едни такива интервюта ще ги откажат,защото хората ще останат с погрешно впечатление,защото всичко изречено в това шоу е пълна лъжа.Да Слави се бъзика с Английската кралица ама никога например като заговори за Англия не издава магарешки,конски или такива подобни звуци в ефир.А Джей Лено точно това направи,когато Скарлет започна да говори за България....
bobonikolov написа:scb написа:Толкова сме коплексирани, че сме малки и незабележими за големия свят, че всяка подобна изцепка ни докарва безсънни нощи. Как ли ще се травмират англичаните когато разберат, че нашите шоОмени се гъбаркат с тяхната кралица?
Пич тук не е въпрос за това,че някой има комплекси или няма.Въпросът е в това,че се създава погрешно впечатление за България у американците.Ами представи си,че някои от тях искат да посетят нашата страна?Едни такива интервюта ще ги откажат,защото хората ще останат с погрешно впечатление,защото всичко изречено в това шоу е пълна лъжа.Да Слави се бъзика с Английската кралица ама никога например като заговори за Англия не издава магарешки,конски или такива подобни звуци в ефир.А Джей Лено точно това направи,когато Скарлет започна да говори за България....
Blue1914 написа:Там е така, за съжаление. Каквото и да каже Лено, ти се съгласяваш и се стараеш да става лафа и шегата, дори и да се шегува с похотливостта на майка ти.Иначе се счита, че ще се поставиш в доста лошо положение. Все едно тук да се дървиш на слави трифонов
Не се бойте толкова за реномето на България точно пък в Щатите!И аз съм бил там- хората имат огромно уважение към ЦЯЛА Европа и проявяваха голям интерес към държавата ни. Един българин се чувства супер добре там и живее със самочувствие и гордост, че произлиза от България и Европа.
![]()
После, по време на пътуването по американските градове бях по хостели, основно със западноевропейска младеж- ами веднага те поставят "на мястото" и усещаш как те гледат от високо и с лека ирония.Доста по зле им е отношението отколкото на американците....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта