Подиграват се с България във вечерното шоу на Джей Лено

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Подиграват се с България във вечерното шоу на Джей Лено

Мнениеот bobonikolov » 25 сеп 2012 11:22

Едва днес попаднах на клипове, излъчени по Нова телевизия,в които първо Скарлет Йохансон,а после и Джейсън Стейтъм заедно с Джей Лено се подиграваха с България.И докато видеото,в което Йохансон показва колко е невежа в знанията за нашата страна е старо,то това с актьора от Непобедимите 2 е съвсем прясно от преди 3 месеца.В него Лено задава въпрос има ли някакво забавление в България,защото на него това място му изглеждало така сякаш след 7 часа няма никой по улиците.И Джейсън Стейтъм отговори,че ако ти не си направиш купон нямало никакъв такъв.Вторият му въпрос беше каква е храната в България,а отговора на Стейтъм направо ме хвърли в туш-неознаваема.И тогава Джей Лено изцепи най-голямата простотия-бил идвал тук и му били сервирали някаква кървавица, която била съставена от месо и кръв.Пълна измислица-Джей Лено никога не е идвал в България.Ако беше идвал тук щеше да разбере,че това няма нищо общо с нашата кръвавица и,че всъщност в България е пълно с места,на които можеш да се забавляваш.
Аз лично съм бил в Америка и най-много се обидих от това,че някакъв си белокос янки,който на всичкото отгоре не е стъпвал тук ще ни обижда храната.И това го правят,хората които ядат полусварено телешко с кръв по него,хора които слагат на печеното ябълков конфитюр като гарнитура,които ядат шунка с мед,с кафява захар,кашкавал с люти чушки в него,пуешко с мед и т.н.Имам много приятели американци,на които аз и другите българи сме правили нашите традиционни шопска салата,овчарска салата,таратор и т.н. и които са си облизвали пръстите.Някои от тях дори идваха тук в България на гости на други български студенти за по 1 месец и не им се тръгваше,защото тук купона е много по-як от колкото там в Америка(техни думи).А моите лични наблюдения са пък,че точно в Америка е трудно да се направи купон-всички нощни клубове работят до 1 часа,а домашните купони са забранени.Правили сме такива и сме имали разправии с полицията заради силния шум.
За съжаление втория клип с гостуването на Стейтъм в шоуто не успях да го намеря.Лошото е,че милиони американци гледат това шоу и ще си направят много грешни изводи за нашата малка страна.
Последна промяна от bobonikolov на 25 сеп 2012 11:53, променено общо 2 пъти.

venger
Контакти:

Re: Подиграват се с България във вечерното шоу на Джей Лено

Мнениеот venger » 25 сеп 2012 11:36

Западняци разглезени, за пореден път доказват колко ограничен може да бъде човешкият кръгозор.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 25 сеп 2012 11:45

Логичните последствия от дружбата със Запада са налице... Дадохме си задницата на капиталистическите утайки и сега ни унижават!
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 25 сеп 2012 11:46

bobonikolov написа:Едва днес попаднах на клипове, излъчени по Нова телевизия,в които първо Скарлет Йохансон,а после и Джейсън Стейтъм заедно с Джей Лено се подиграваха с България.И докато видеото,в което Йохансон показва колко е невежа в знанията за нашата страна е старо,то това с актьора от Непобедимите 2 е съвсем прясно от преди 3 месеца.В него Лено задава въпрос има ли някакво забавление в България,защото на него това място му изглеждало така сякаш след 7 часа няма никой по улиците.И Джейсън Стейтъм отговори,че ако ти не си направиш купон нямало никакъв такъв.Вторият му въпрос беше каква е храната в България,а отговора на Стейтъм направо ме хвърли в туш-неознаваема.И тогава Джей Лено изцепи най-голямата простотия-бил идвал тук и му били сервирали някаква кървавица, която била съставена от месо и кръв.Пълна измислица-Джей Лено никога не е идвал в България.Ако беше идвал тук щеше да разбере,че това няма нищо общо с нашата кръвавица и,че всъщност в България е пълно с места,на които можеш да се забавляваш.
Аз лично съм бил в Америка и най-много се обидих от това,че някакъв си белокос янки,който на всичкото отгоре не е стъпвал тук ще ни обижда храната.И това го правят,хората които ядат полусварено телешко с кръв по него,хора които слагат на печеното ябълков конфитюр като гарнитура,които ядат шунка с мед,с кафява захар,кашкавал с люти чушки в него,пуешко с мед и т.н.Имам много приятели американци,на които аз и другите българи сме правили нашите традиционни шопска салата,овчарска салата,таратор и т.н. и които са си облизвали пръстите.Някои от тях дори идваха тук в България на гости на други български студенти за по 1 месец и не им се тръгваше,защото тук купона е много по-як от колкото там в Америка(техни думи).А моите лични наблюдения са пък,че точно в Америка е трудно да се направи купон-всички нощни клубове работят до 1 часа,а домашните купони са забранени.Правили сме такива и сме имали разправии с полицията заради силния шум.
За съжаление втория клип с гостуването на Стейтъм в шоуто не успях да го намеря.Лошото е,че милиони американци гледат това шоу и ще си направят много грешни изводи за нашата малка страна.

Пич зарежи ги хамериканците, какво ти пука за тях, техния Слави и техните мисли.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 25 сеп 2012 11:48

"Видеото не съществува".
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 сеп 2012 11:49

аз не го виждам видеото, значи излиза, че няма достатъчно доказателства :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 25 сеп 2012 11:51

+1 за локо1 и ако искате да го видите, дайте на цитат и там най-долу в скобите го има урл-то. Форума има проблем с линковете от вбокса.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Otherside
Контакти:

Мнениеот Otherside » 25 сеп 2012 11:53

Аз също гледах клиповете днес и бях много възмутена :o
Какво мнение са си съставили за България - "че каква туристическа дестинация е тя", едва ли не е някаква си там невзрачна държава...
Ето това е скарлет йохансон, нарочно я пиша с малки букви, иначе всички много и се прекланят.
Но вина имат според мен и тези, които са я обгрижвали докато е била тук. Каква история имаме, каква природа, забележителности - защо не я разведоха, защо не и разказаха и показаха тези неща, с които се гордеем...

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 25 сеп 2012 11:54

Американците са си прост народ, няма какво да се учудваме. Някои ако може да изскочи с линк към тези шизофрении :roll:
Само феновете са важни!

Върни се в “Свободна зона”