Кой е най-добрият футболист на Левски който сте гледали?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Re: Кой е най-добрият футболист на Левски който сте гледали?

Мнениеот krum_kravov » 24 сеп 2012 20:47

Фен съм на Левски от 1992-ра година. Най-добрият футболист като комплексни качества, борбеност, непримиромост и дух е Георги Иванов. Това е една велика личност. Най- талантливият и надарен футболно е Гара Дембеле. В ралични периоди се възхищавах на играта на Мариян Христов, Тодор Зайцев (уникален изпълнител на преки свободни удари), Владо Йонков, Сашо Александров, Йофу, Костя Головской, Коловати, Михтарски, Рожерио Марсело Ботельо Гаучо (ако някой го помни), Пантелич, Чиликов, Телкийски, Бардон, Емил Ангелов, Боримиров, Жоаозиньо, Георги Петков, Темиле, Йовов (нереализиран гений). Умишлено не слагам Наско Сираков. Може би съм предубеден, но и до ден днешен не мога да забравя как напусна Левски след загубата от Спартак Пловдив през 1994-та. Никога няма да му простя изпълненията на финала за купата през 1996-та. Един истински левскар никога не прави така...

Sid Vicious
Контакти:

Мнениеот Sid Vicious » 24 сеп 2012 21:53

Искренов и Сираков .Не съм левскар но ми беше драго да ги гледам .

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 24 сеп 2012 22:18

Аз помня левскарите от началото на 80-те до сега и №1 е Наско Сираков. Ники Илиев беше по-талантлив, гъвкав, висок, техничен, борбен (Наско беше по-тромав), ама по-наивен, можеше да понесе отбора на гърба си и после, с някоя идиотска грешка да се из§ере на метеното. Гибона пък беше гений, можеше всичко с топката, имаше такъв демараж, че отвреме-навреме обичаше да спре на място и да остави защитника сам да се изнесе по инерция и да му отвори път :lol: , ама наблягаше на циркаджилъците, а не на ползата от играта му. Та затова Наско, който не беше и на 10% талантлив колкото тях, ама се сещаше да търси победата, а не някаква изява, постоянно, без лигавщини, без грешки, стана много по-важен за отбора. И после имаше големи футболисти - Боримиров, Кайзера, Илиан Илиев, Иванков, Гонзо, Кривия, Бардон, ама голямата тройка на Левски са тия, които споменах в началото.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 24 сеп 2012 22:21

Наско Сираков
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 25 сеп 2012 01:42

защо написа:Аз помня левскарите от началото на 80-те до сега и №1 е Наско Сираков. Ники Илиев беше по-талантлив, гъвкав, висок, техничен, борбен (Наско беше по-тромав), ама по-наивен, можеше да понесе отбора на гърба си и после, с някоя идиотска грешка да се из§ере на метеното. Гибона пък беше гений, можеше всичко с топката, имаше такъв демараж, че отвреме-навреме обичаше да спре на място и да остави защитника сам да се изнесе по инерция и да му отвори път :lol: , ама наблягаше на циркаджилъците, а не на ползата от играта му. Та затова Наско, който не беше и на 10% талантлив колкото тях, ама се сещаше да търси победата, а не някаква изява, постоянно, без лигавщини, без грешки, стана много по-важен за отбора. И после имаше големи футболисти - Боримиров, Кайзера, Илиан Илиев, Иванков, Гонзо, Кривия, Бардон, ама голямата тройка на Левски са тия, които споменах в началото.

Това за Гибона ми хареса! :lol:
[offtopic]Не пиша нищо, само чета, защото още съм много малък и нямам обективно мнение[/offtopic]
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 25 сеп 2012 04:07

Не съм левскар, но от тези, които съм гледал 1ви е Сираков. Искренов съм го гледал в Левски много малко, по-скоро помня разправиите задето бе отишъл в ЦСКА. След Сираков слагам Ил. Илиев. Трети е Гонзо, а след това Боримиров и Йовов.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 25 сеп 2012 09:01

Captain Stottlemeyer написа:Разбира се, че това е великият Георги Аспарухов. Вече съм споделял в този форум: Първият мач на „Левски”, който гледах на стадион „Васил Левски” (тогава стадион „Георги Аспарухов” още не беше напълно готов) беше през есента на 1962 г. срещу „Берое” (2:2). След Гунди не мога да не спомена огромното си възхищение от Никола Котков, Жоро Соколов - Соколето, Христо Илиев - Патрата, Стефан Абаджиев - Теко, Кирил Миланов, Павел Панов, Кирил Ивков, Цветан Веселинов - Меци, Божидар Искренов - Гибона, Ники Илиев, Николай Тодоров – Кайзера, Илиан Илиев, Наско Сираков, Боби Михайлов, Георги Иванов – Гонзо, Сашо Александров - Кривия…….. Спирам дотук, със сигурност пропускам някого. :)

Моите спомени са от началото на 70-те и са свързани с големите дербита с "Левски" в Пловдив през 70-те и 80-те години.Почти всеки сезон имахте много силен отбор,но в Пловдив Ви надигравахме и биехме(както Вие нас в София).Големи времена на големи футболисти и от двете страни!П.Панов-много интелигентен футболист.Веселинов-ха-ха-ха!Помня го.Нямаше проблеми с преодоляване на защитниците и надбягването им.Теренът обикновено му идваше късичък. :cry: Но центрирането му...Впрочем,той можеше ли да центрира?
Сигурно заслужено всички изброени имат място в спомените Ви.Бих добавил Е.Спасов-футболистът,който най-много ме е притеснявал в мачовете с "Левски".И,разбира се,Антон Милков.Сигурно помниш хеттрика му в Пловдив?Много се натъжих,когато премина в "Левски",а още повече-когато си отиде от този свят толкова млад.Този футболист имаше данни да остави трайна следа в българския футбол.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 25 сеп 2012 11:05

botevforever написа:
Captain Stottlemeyer написа:Разбира се, че това е великият Георги Аспарухов. Вече съм споделял в този форум: Първият мач на „Левски”, който гледах на стадион „Васил Левски” (тогава стадион „Георги Аспарухов” още не беше напълно готов) беше през есента на 1962 г. срещу „Берое” (2:2). След Гунди не мога да не спомена огромното си възхищение от Никола Котков, Жоро Соколов - Соколето, Христо Илиев - Патрата, Стефан Абаджиев - Теко, Кирил Миланов, Павел Панов, Кирил Ивков, Цветан Веселинов - Меци, Божидар Искренов - Гибона, Ники Илиев, Николай Тодоров – Кайзера, Илиан Илиев, Наско Сираков, Боби Михайлов, Георги Иванов – Гонзо, Сашо Александров - Кривия…….. Спирам дотук, със сигурност пропускам някого. :)

Моите спомени са от началото на 70-те и са свързани с големите дербита с "Левски" в Пловдив през 70-те и 80-те години.Почти всеки сезон имахте много силен отбор,но в Пловдив Ви надигравахме и биехме(както Вие нас в София).Големи времена на големи футболисти и от двете страни!П.Панов-много интелигентен футболист.Веселинов-ха-ха-ха!Помня го.Нямаше проблеми с преодоляване на защитниците и надбягването им.Теренът обикновено му идваше късичък. :cry: Но центрирането му...Впрочем,той можеше ли да центрира?
Сигурно заслужено всички изброени имат място в спомените Ви.Бих добавил Е.Спасов-футболистът,който най-много ме е притеснявал в мачовете с "Левски".И,разбира се,Антон Милков.Сигурно помниш хеттрика му в Пловдив?Много се натъжих,когато премина в "Левски",а още повече-когато си отиде от този свят толкова млад.Този футболист имаше данни да остави трайна следа в българския футбол.

Много се радвам, че има и други да си спомнят за един от най-обичаните от мен футболисти на Левски - Антон Милков. Той беше любимец на всички нас от махалата. След нелепата му кончина, приятелчетата - момчета и момичета (всички бяхме левскари) плакахме истински за него, така както нашите бащи, бяха с насълзени очи след смъртта на Гунди и Котков (баща ми, който ги познаваше лично, а беше и добър приятел с Георги Мърков и Начко, разказваше, че освен големи футболисти са и истински хора)
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 25 сеп 2012 17:57

За жалост съм прекалено.. хмм "млад" и не съм гледал легендарните имена, за които говорите. В моя кратък животец, като фен на Левски, най-добрия футболист в Левски определено беше Гара Дембеле! След него се нарежда Гонзо.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Artoger
Контакти:

Мнениеот Artoger » 25 сеп 2012 19:05

Тодор Батков
Левски,Челси,Реал Мадрид,Интер!

[wrapimg=]http://prikachi.com/images.php?images/310/7840310r.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”