Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stn

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот stn » 23 сеп 2012 12:20

Треньори като Стойчо, Херо Вили и Илиан са вредни за футбола с вечните си оправдания със съдиите.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 сеп 2012 12:36

Че той и Моу се оправдава със съдиите, мигар специалистът от село Плоски няма да го направи :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 сеп 2012 14:15

TristaNNN написа:Че той и Моу се оправдава със съдиите, мигар специалистът от село Плоски няма да го направи :lol:

Е,как?
Съдиите,БФС,съдиите+БФС,Директивата+съдиите+БФС... :mrgreen:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 сеп 2012 18:48

joro65 написа:Стойчо ,ако е мъж ще се махне веднага....ама май не е и е лаком освен за комисионни,и за неустойка.......а Титан са педали,изгониха Домусчиев тия аматьори,сега да бяхме с 3 титли и с база ,като на рязаните!

Никой няма да му позволи в София да си развява байрака - най-много да го застрелят.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 сеп 2012 18:53

DidoManUtd написа:Не съм против Стойчо, напротив, уважавам го за всичко направено през годините.
Не съм и за титаните /те не са титани, а просто боклуците за мен/, но ....
трябва ли да изброявам гафовете на Стойчо /правя забележка за всички, че съм луд цесекар/, ще спомена няколко :
Торпедо ...
Тулуза...
при тези загуби имаше страхотен отбор на разположение .
Миналата година :
Левски, Миньор и Лудогорец...
не може да си треньор и да загубиш и трите мача ебати, поне единия щеше да направиш хикс.
Мура.... /левскарски оргазъм/ дори с юноши старша , не можеш да не биеш...
Преди малко с Лудогорец, пак страх, тия играят с 10 човека, имат две положения цял мач и на края... ни бият.
На мене това не ми харесва, колкото и да уважавам Стойчо.

Кой български треньор НЯМА ГАФОВЕ? Треньора на 21 век-чичо Митко отпадна с ЦСКА от Пирин в мач за Купата до колкото си спомням. Защо гледате само лошата страна на монетата? Смешна работа и по-български. ОК! Сменяме Титан с...Възрожденците, после сменяме Стойчо с...бай Гроздан или Радукан и какво? Същата песен на нов глас, само дето Радукан като губи точки и мачове със Стяуа става по-нисък от тревата и не смее да гъкне. В България Стойчо го мразят не защото има няколко неуспеха, а защото когато успее го прави прекалено убедително и ги нокаутира без шанс да се изправят, както го направи при Томов, както го е правил срещу Ливърпул!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 сеп 2012 18:57

DidoManUtd написа:Мура.... /левскарски оргазъм/ дори с юноши старша , не можеш да не биеш...

ЦСКА рано или късно ще си има една обеца на ухото, а в ситуацията с 13 човека в 1-ви отбор в мач от Европа не виждам какво толкова нелогично има! Събудете се - не сме Реал или Барселона. По време на мача с Мура се говореше, че ЦСКА ще фалира и едва ли не ще изчезне от картата на футбола. Разбирам да сме отпаднали в зенита на силите си, както подуенци се издъниха веднага на следващата година след историческата ШЛ - това е резил по-голям от 10 Мури!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 сеп 2012 19:01

joro65 написа:А само преди 1 година имахме отбор от 80% българи,викаха 7-8 човека в национала,постоянно идваха оферти за играчи ни,бяхме на 1-во място и всички казваха,че играем най добрия футбол......тогава обаче треньора не бил дорасъл,трябвало да сме по силни,пишеха много от вас тук.....и след 8 поредни победи и 1-во място,започнахме надграждането......а да ви е честито!
Айде и тук да го напиша,че ми омръзна все да го защитавате тоя специалист

Радукан изпадна в дупка и да беше останал ефекта щеше да е същия. Не ми го хвали този тип. Стойчо се е доказал. Като не ти отърва отивай на Герена.

Потребителски аватар
stef_cskara
Контакти:

Радуканов поиска мястото на Стойчо, имал идеи как ЦСКА да с

Мнениеот stef_cskara » 24 сеп 2012 20:28

Милен Радуканов изяви желание да се завърне начело на ЦСКА. Той твърди, че има идеи как сегашният тим да стане по-силен. В момента младият специалист е без клуб, след като за последно беше начело на Ботев (Пловдив) през пролетта. "Моето бъдеще е свързано с ЦСКА и някой ден аз пак ще водя тима. Никога не съм спирал да следя "червените" и с хората от моя екип имаме много идеи за развитието на отбора. Чувствам се много добре на "Българска армия", защото този клуб ми е дал много", заяви Радуканов пред TV7.

Миналият и през Левски бивш защитник водеше ЦСКА до преди около година, когато "Титан" го освободи, за да дойде Драголюб Симонович. Начело на "армейците" Радуканов спечели два трофея през 2011 година - Купата на България и Суперкупата на страната.

"Много се радвах, когато виждах усмихнати фенове на ЦСКА. Те бяха доволни от играта на отбора", добави наставникът.

В момента старши треньор на клуба от Борисовата градина е Стойчо Младенов, под чието ръководство тимът е на осма позиция след 6 кръга.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Радуканов поиска мястото на Стойчо, имал идеи как ЦСКА да с

Мнениеот Teo » 24 сеп 2012 21:02

Милен винаги има място на Армията, но точно в момента Стойчо си е най-добре ;)

terrorist
Контакти:

Re: Радуканов поиска мястото на Стойчо, имал идеи как ЦСКА да с

Мнениеот terrorist » 24 сеп 2012 21:08

Аз предпочитам Радуканов или Л.Пенев, нещо Стойчо трудно му вървят мачовете, да не говорим че от важните мачове един не е взел
Последна промяна от terrorist на 24 сеп 2012 22:06, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”