VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Re: VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT

Мнениеот ОФАНЗИВА » 24 сеп 2012 20:06

mad forest написа:
ОФАНЗИВА написа:Абе факт е че вие почвате-оттам квото и да ми обясняваш все тая!! Никой нищо не ви закачи, преди некой да я метне тая бутилка!! ;) ;)
Сами сте си виновни-а после ревете колко сме лоши!!При положение че тая бутилка удари едно момче доста серизно, най-нормалното нещо беше да има отговор!!Сърдете се на тоя дето я метна!!Това е!
И следващия път сисложете децата по встрани от нас и толкова!

Следващият път най-вероятно няма да ви има...!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аре по-сериозно моля те!!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 сеп 2012 20:21

Дори само за виковете "Турци сте" и "Смърт за турците" клубът ви заслужава тлъста глоба. Под тлъста не разбирам една бачкаторска заплата от 3 хил, а поне х10. Отделно организаторите на това мероприятие и провокаторите са за следствието. Ако ви се струва неубедително - направете си справка как УЕФА реагира в подобни случаи. Те ли да се поучат от нас или ние от тях?
Встрани от това явно нарушение, тук се вижда тотална неграмотност и неинформираност на червената агитка. Турският етнос е малцинство на този стадион. И какво са ви виновни? Ако някой се е държал като башибозук, то това са онези клептоманчета в бензиностанцията. Но чухме обяснението, момчетата нямали пари за път. Сигурно са принудени да крадат... Защо ли това ми напомня на оправданията на едно друго малцинство...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 24 сеп 2012 22:09

tsonpen написа:... Сигурно са принудени да крадат... Защо ли това ми напомня на оправданията на едно друго малцинство...

Предлагам да направим една касичка следващият мач и да им помогнем на завалийките, че да могат да отидат на следващия стадион! Какво ще се случи там мисля, че няма нужда да коментираме, то е ясно! Не знам само как така нямат пари за гостуванията, но пътуват, а на последното домакинство сигурно са нямали левче или две за билетче за грасдкия транспорт, въпреки че се съмнявам и там да са плащали някога!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 сеп 2012 22:24

Абе така и така сте подкарали темата за феновете, я кажете поне сега кой води червените маси. Доколкото четох тух-там, Дуче тръгна да се облизва покрай възрожденците ама остана с пръст в уста, а Зоро се разсърди че го гонят да му дават пари, ама той пусто не ще да ги вземе ... Та ми е интересно в момента след кого влачи крак червената маса :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 24 сеп 2012 22:32

Това е първото ми мнение, в който и да е от съществуващите форуми и то е насочено към ония фенове на ЦСКА, които помнят победите над Баерн и Ливърпул (Гледал съм ги на стадиона и съм се радвал искрено за ЦСКА, въпреки, че в този период симпатизирах на Левски !!!).
Вашият ЦСКА не съществува от много време насам. В Европа за значимият навремето отбор няма и спомен ( много от феновете на футбола в Европа не знаят за съществуването на такъв в БЪЛГАРИЯ), а тези които са чували нещо за клуба то е изпълнено с негативизъм.
На мястото на Вашият ЦСКА днес има един зле комплектован, зле финансиран, зле управлявн, с лоша база, с лош имидж, с вицоки цели и жалки възможности клуб, подкрепян (в часност) от инфантилни фенове.
Е няма как здраво мислещ човек да подкрепя такъв клуб. Дори и служебна загуба би била справедлива срещу Лудогорец. Иначе загубихте съвсем резонно.
За тези които обичат отбора си за това което прави на терена и създава извън него- светлина в края на тунела винаги има.( но без това ръководство, без тези футболисти и не на последно място без онези фенове.

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 24 сеп 2012 22:37

ОФАНЗИВА написа:http://www.youtube.com/watch?v=-O8t0dY4opo&hd=1

1:18 - гледайте внимателно-кой започна първи-много добре се вижда метнатата бутилка!!
Иначе пак ние сме виновни!!Няма такива нагли типове като вас!

Тая бутилка изобщо не прескача оградата, за разлика от факлите, които попадат сред множество от хора.

Вие сте идиоти!Казвам ти го с пълно съзнание!Идиоти сте, и то от опасните, защото съзнавате какво може да последва и въпреки това го правите!Вие не хвърляте бутилка с вода, а запалени факли, сред живи хора.Оня маймунек цесекарски, който само подскачаше около страничната ограда, да гледа мач ли беше отишъл, или да подскача и обижда разградската публика.Откога на стадионите е разрешено да се хвърлят запалени факли по пистата?

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 24 сеп 2012 22:45

Kашчей написа:

1:18 - гледайте внимателно-кой започна първи-много добре се вижда метнатата бутилка!!

Тая бутилка изобщо не прескача оградата, за разлика от факлите, които попадат сред множество от хора.

Вие сте идиоти!Казвам ти го с пълно съзнание!Идиоти сте, и то от опасните, защото съзнавате какво може да последва и въпреки това го правите!Вие не хвърляте бутилка с вода, а запалени факли, сред живи хора.Оня маймунек цесекарски, който само подскачаше около страничната ограда, да гледа мач ли беше отишъл, или да подскача и обижда разградската публика.Откога на стадионите е разрешено да се хвърлят запалени факли по пистата?

Тая бутилка професоре удари едно момче в рамото-така че тия гиразправяй на баба си!!!
И престани да обиждаш- всяко нещо си има граници-не сме длъжни да ти търпим обидите,ясно ли е?

НЕ МИ ОТГОВАРЯЙ-ЩОТО НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА С ТЕБЕ ПОВЕЧЕ!!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 сеп 2012 22:53

Като гледам на клипчето, двете агитки са буквално една до друга, което не е нормално и е предпоставка за подобни неща. Дали домакините нарочно не са търсили подобно нещо, не знам. Очевидно е, че първи домакините хвърлят нещо, но все пак да се хвърля огън срещу хора...това е прекалено.
[offtopic]Айде малко по-спокойно :!:[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 24 сеп 2012 23:13

vaskonti написа:Като гледам на клипчето, двете агитки са буквално една до друга, което не е нормално и е предпоставка за подобни неща. Дали домакините нарочно не са търсили подобно нещо, не знам. Очевидно е, че първи домакините хвърлят нещо, но все пак да се хвърля огън срещу хора...това е прекалено.
[offtopic]Айде малко по-спокойно :!:[/offtopic]

Не са една до друга! По принцип нашата агитка е зад другата врата, колкото и да няма нищо общо с т.нар. ултраси (и по-добре де)! В този сектор който се явява в близост до клетката влизат най-обикновени хора! Явно е обаче, че е имало и някой по-буен, който е хвърлил нещо (на клипчето не мога да кажа дали е бутилка, камо ли от 1,5л! Ако е 1,5л ми е много чудно как са я вкарали, имайки предвид, че и малки бутилки от 0,5л биват изземвани на входа), но съм убеден, че ще си получи заслуженото от съда! Така е редно, така е нормално, според мен!
Последна промяна от mad forest на 24 сеп 2012 23:43, променено общо 1 път.
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 24 сеп 2012 23:17

ОФАНЗИВА написа:
Kашчей написа:

Тая бутилка професоре удари едно момче в рамото-така че тия гиразправяй на баба си!!!
И престани да обиждаш-щото не си толкова анонимен-колкото си мислиш-а всяко нещо си има граници-не сме длъжни да ти търпим обидите,ясно ли е?

НЕ МИ ОТГОВАРЯЙ-ЩОТО НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА С ТЕБЕ ПОВЕЧЕ!!

Момчето с гипсирана ръка ли е?Нали не мислиш .. всъщност определено мислиш, че никой не вижда къде пада бутилката.Естествено, нито дума за шебека, който подскача до страничната ограда, и вместо да гледа мача псува разградчани .Той въобще не е провокатор...неее....просто си е шебек, взет назаем от Зоопарка и си му е в гените да си подскача.

Фенове, които след всеки мач докарват глоби за отбора не могат да са фенове.Това са зомбирани елементи, които не отиват на мач, за да гледат футбол, а за да правят золуми!

Върни се в “ЦСКА”