VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Мнениеот subzero » 23 сеп 2012 23:48

tsonpen написа:
Защото стана традиция да се обвинява жертвата за тези погроми. За тези буферни зони много хора говореха, а се вижда много ясно, че ги има и на снимки и на видео. Малко наизуст подхвана твърдението си с предубеденост, че някой ги е спестил за да изкара повече пари. Много хора искаме да изкарват повече пари като направят повече места на стадиона.

ОК,признавам си,че едва сега видях буферната зона,която е малка заради размерите на стадиона. И се извинявам. Но,никой не може да ме убеди,че вината е само в червените фенове. Още повече,че всеки фен в тази държава е наясно на какво са способни. За нас в Бургас беше виновна полицията,която допусна техните пиратки,но не и нашите безобидни димки. А за вас има ли друг виновен ??? Далеч съм от мисълта да обвинявам хората,които са отишли на мач с децата си и са станали жертва на идиотите. Но има полиция,има организатори. Някой трябва да е виновен.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА", 22.09.12, 20:00

Мнениеот BRF » 24 сеп 2012 13:45

nikec1 написа:подкрепям мнението че това са отделни единици които немогат да стоят спокойно да си викат и да гледат мача, лошото е че хората от "село" в един или друг момент сме им се кланяли на тия привърженици а сега когато дойдоха на "село" се разкриха много яко.... чудя се аз ли да се срамувам че съм ги имал за нещо голямо или те трябва заради това което ни причиняват втори мач поред.
Най лесно е и ние да купим факли и димки и да ги запратим към сектора за гости но както ще се постигне с това ?
Искам един трезвомислещ червен фен да излезне тук и да каже с каква цел се прави всичко това на нашият кокетен стадион за втори път поред.
Не искаме да мразим никой, не искаме да се караме с никой но ако си водят някаква си тяхна вътрешна война в сектора не е това начина!

Аз съм трезвомислещ фен!
На всеки мач си има момент или за хореография или за пиро ефекти или двете!На този мач всичко беше нормално,малко факли и няколко пиратки,които се хвърляха на пистата!Всичко се промени,когато от сектора пълен с майки,деца и песнионери полетя една бутилка с минерална вода,която удари едно момче!Като ответна реакция на другите хора в сектора отвърнахме на тази провокация!До този момент си пеехме песните за отбора!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 сеп 2012 13:54

tsonpen написа:
Hardi написа:След мача арестуваха и двама от Д сектор, задето по време на мача се качиха на вишката за ТВ предавания да веят знамена. Дойде един цивилен и ги привика мирно и кротко, без никой да разбере.

От това е можело да се въздържат. Видях едното момче на вишката, на никого не пречеше. Докато онези маймуни, дето висяха на оградата отсреща бяха друго нещо. Предупредиха ги да си смъкнат транспарантите от рекламите, но глас в пустиня. И после се сърдим, че нямало ред в България...

Айде пак неподготвен!Като влязохме на стадиона отидохме да си вържем знамената на оградата!Полицаите на пистата ни казаха,че там не може и да ги вържем горе!Съжаляваме,че са пречели на РЕКЛАМИТЕ ви,но изпълнявахме полицеиско нареждане :lol: !

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 24 сеп 2012 18:31

пеели сте песните за отбора си на куково лято, може да съм в агитката и да не ви чувам какво пеете ама всичко ми се докладва от сектор В.... всеки мач коя агитка какви песни пее, пели сте песента за Памела и основно турци, резаци и т.н... затова и един Българин е дошъл по наблизо и си е събул гащите за да видите колко е резак.... вземете се малко в ръка и не си мислете че всички на стадиона са турци и цигани..... има и Българи та дори и с по чисто потекло от някой от вашите фенове!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 24 сеп 2012 18:58

Ето един интересен кадър от мача:

Изображение

Не става ясно само къде са останалите двама? Схемата на игра е ясна: 8-2-0 :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 24 сеп 2012 19:01

хич не ми пука какво пеят, че да им се обяснявам.... въпроса е принципен, идват тук от някви села и ти викат селянин, турчин, циганин макар че самите те са такива или имат такива в агитката си!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 сеп 2012 19:03

D.Georgiev написа:Ето един интересен кадър от мача:

Изображение

Не става ясно само къде са останалите двама? Схемата на игра е ясна: 8-2-0 :lol:

Смешно е...Това е центриране от фаул, какво очакваш? Не може ли ситуацията да се тълкува по друг начин - двамата нападатели на ЦСКА се пазят от 5 защитника. Сега можеш и сам да сметнеш съотношение нападатели/защитници на снимката и същото съотношение във вашата половина.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 24 сеп 2012 19:05

vaskonti написа:Смешно е...Това е центриране от фаул, какво очакваш? Не може ли ситуацията да се тълкува по друг начин - двамата нападатели на ЦСКА се пазят от 5 защитника. Сега можеш и сам да сметнеш съотношение нападатели/защитници на снимката и същото съотношение във вашата половина.

Не е центриране от фаул, това си е обикновенна атака. Изгледай репортажа и ще го видиш. Ако трябва да съм напълно изчерпателен - да преувеличих, вие играхте с 4-5-1, с 3-ма дефанзивни, преливаща в точно в 8-2-0

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 сеп 2012 19:07

Все тая какво е. Ако има снимка в този момент на вашата половина, каква ли ще е картинката? Не е много хитро да вадиш от контекста избран момент и да правиш самодоволно генерално заключение.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 24 сеп 2012 19:11

vaskonti написа:Все тая какво е. Ако има снимка в този момент на вашата половина, каква ли ще е картинката? Не е много хитро да вадиш от контекста избран момент и да правиш самодоволно генерално заключение.

Това си е нашия форум, не съм я изтипосал при вас за да се заяждам. Още съм бесен от отношението ви както на стадиона, така и в този форум, така че докато не е в нарушение на правилата мисля да си преусмиля отношението към вашите фенове и отбор. Жалкото е, че винаги съм сипатизирал на "ЦСКА", а след 3 мача между двата отбора вече съм на път да намразя всичко сързано с този отбор и най-вече голяма част от феновете му.

Върни се в “Лудогорец”