А да ви питам, случайно ако знаете, потвърдени ли са цените на билетите за мача с Fulham?
И още нещо - понеделник в колко часа и къде ще пуснат билетите?
Лига Европа(официална тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лига Европа(официална тема)
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
Emo_87 написа:А да ви питам, случайно ако знаете, потвърдени ли са цените на билетите за мача с Fulham?
И още нещо - понеделник в колко часа и къде ще пуснат билетите?
Шефовете на ЦСКА направиха сериозен реверанс към феновете на тима и взеха решение да пуснат евтини билети за първия мач на армейците от груповата фаза на Лига Европа, пише "Тема:Спорт".
Срещата с Фулъм е на 17 септември на Националния стадион "Васил Левски" от 20,00 часа, а ценните хартийки ще варират между 7 и 25 лв. На най-ниска стойност ще са тези за секторите Г и Б, където ще струват само 7 лв. Все още не е уточнена точната цена на пропуските за сектор В, като тя ще е между 12 и 15 лв.
Сектор А ще бъде разделен на три зони в зависимост от местата и там билетите ще варират от 15 до 25 лв. От ръководството на тима ще пуснат в продажба и около 200 ВИП карти за ложите на стадиона, които ще са на стойност между 50 и 100 лв.
Точните цени ще бъдат обявени по-късно днес, а от понеделник билетите ще бъдат пуснати в продажба. От ръководството се надяват на трибуните да има минимум 30 хиляди зрители, които да помогнат на любимците си в тежкия сблъсък.
А за часа-предполагам още сутринта!

-
- Контакти:
Базел е отборът който всички подценяват в момента но бъдете сигурни че ще бъде преди Фулъм в класирането.ЦСКА не трябва да се главозамайва от успеха над Динамо защото руския отбор в момента е в криза и преди мача реванш в Москва Динамо загуби домакинския си мач с 0:3 което е рядко срещано явление за този отбор.Видяхме кой назначиха за треньор на Рома/Раниери/и като знаем какви играчи имат ще бъде трудно.ЦСКА ще се класира ако победи Базел в единия мач и завърши наравно в другия,но това няма да е никак лесно.
Нямам търпение вече да си закупя билет за 17-ти ... САМО ЦСКА !!!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
Emo_87 написа:Нямам търпение вече да си закупя билет за 17-ти ... САМО ЦСКА !!!
Пич ако искаш съвет-мани тез билети, а отиди си напрви карта!!!!!

И аз тва съм обмислял много пъти, но не винаги съм свободен през уикенда, когато се играят мачовете на ЦСКА и ще ме е яд, щото ще пропускам повечето мачове! Затова съм на тоя принцип с билетите! 

Emo_87 написа:И аз тва съм обмислял много пъти, но не винаги съм свободен през уикенда, когато се играят мачовете на ЦСКА и ще ме е яд, щото ще пропускам повечето мачове! Затова съм на тоя принцип с билетите!
В сектор Г ли ходиш???

- Sword Coast Boys
- Контакти:
Пичове, има ли вариант за пазарене на билетите онлайн или трябва да се ходи на място?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
Sword Coast Boys написа:Пичове, има ли вариант за пазарене на билетите онлайн или трябва да се ходи на място?
Доколкото знам не -не не съм сигурен.
Знам обаче че се продават в Пикадили!

естествено че в Г ходя