the___dog написа:Ще го кажа просто и разбираемо. Аз си обичам отбора въпреки загубите. Аз имам смелостта да кажа, че моя отбор е играл слабо. Вместо разни други фенове, за които ако отбора бие те са мега отбор ако отбора падне те са разни кавали, които продавад мачаве. Не ме интересува колко хора ходят на мач.Аз се радвам, че публиката се върна с удоволствие на стадиона и има добра атмосфера.
Комплексарите да броят карти, точки, судоко. Те си знаят какви глупости да мислят и съчиняват.
Миналата събота не ме издразни, че Ботев падна заради слаба игра. Издразниха ме така наречените фенове на Локомотив.
Колко трябва да си жалък комплексиран и нещастен боклук за да скачаш да биеш 12 13 годошни момчета?! Да посягаш на деца...В събота това стана два пъти. Съжелявам, че такива хора живеят в Пловдив, на всичко отгоре се наричат Истинските майни. Комплексите са големи.....умът малък.
Страхотьен!!! Ни са дразни толкова, че примерите от другата страна са много и се знаят - божидарки, къдравелки, тубички и т.н. имбецили! Затова друг път като се издразвате мнооооого, се замислете, че олигофрени има и от двете страни!