Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот NiKsAnA_ss » 23 сеп 2012 17:50

А нека и този човек да ми прави компания на БАНановите острови.
ILovePussyJuice написа:честита победа на Юнайтед,поредния отбор който унижава лузъирте на гейфийлд. Чемпиъншип :!:
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 сеп 2012 17:51

NiKsAnA_ss написа:А нека и този човек да ми прави компания на БАНановите острови.
ILovePussyJuice написа:честита победа на Юнайтед,поредния отбор който унижава лузъирте на гейфийлд. Чемпиъншип :!:

+ половината форум :) ама няма кой да го направи.....

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 24 сеп 2012 11:30

Аз искам да попитам останалите модератори, докога ще продължава гусин Васконти (изживяващ се като модератор в подфорум ЦСКА) да продължава да толерира обидите към фенове на Левски? Това при него е системно и непрекъснато и не се трият въпросните обиди, камо ли па наказания за провинилите се. И за да не бъда голословен...

Артилериста написа: и който мачка говедата във всяко (нормално) дерби определено

ULTRA NORTH написа:каквото и да става и да падаме важното е да пукнем на говедата гумата на 20-ти, оставете първенството и проблемите важното е да ги прецакаме

и т.н.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 сеп 2012 11:53

:lol:
1. Ти наясно ли си как точно се дава линк към дадено мнение, което според теб нарушава правилата?
2. Какво, според теб, се полага за изказването "тъп чорбар"?
3. Какво, според теб, се полага за публичен коментар на модератор?
4. Какво, според теб, се полага за реклама на някакви сайтове във форума на Гонг?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 24 сеп 2012 12:08

vaskonti написа::lol:
1. Ти наясно ли си как точно се дава линк към дадено мнение, което според теб нарушава правилата?
2. Какво, според теб, се полага за изказването "тъп чорбар"?
3. Какво, според теб, се полага за публичен коментар на модератор?
4. Какво, според теб, се полага за реклама на някакви сайтове във форума на Гонг?

Иначе типичен червен отговор - "а вие що биете негрите". Въпреки това, ще ти отговоря:

1. Да, наясно съм, но тъй като ти си ги знаеш не е нужно аз да ти отварям очите. Това е ТВОЯ работа
2. Каквото и за "говедо". Всеки да си носи последствията, банван съм за такива обиди и сигурно ще продължа да бъда за подобни провинения, но не мрънкам а си изтърпявам наказанието.
3. Ти за какъв се имаш тук, че не може да се коментира твое действие, в случая БЕЗдействие?
4. Рекламата е в подписа и е на мой познат. Ако толкова ти вади очите ще я махна, след което предполагам ТИ лично ще се погрижиш и другите с подобни "реклами" да я свалят, или тва важи само за мен?

Та, въпроса ми не беше към теб, но може и ти да отговориш? Докога ще толерираш обидите към левскари с израза "говеда" в подфорум ЦСКА?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 сеп 2012 12:19

Твоя работа. Тази тема е за сигнали под формата на линк. След като нямаш намерение да ми "отваряш очите", ще оставя твоите да се бодят от тези обиди.
п.п. Аз тук се имам за модератор. Можеш да прочетеш в правилата какво пише за коментар на модератор.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 24 сеп 2012 12:27

vaskonti написа:Твоя работа. Тази тема е за сигнали под формата на линк. След като нямаш намерение да ми "отваряш очите", ще оставя твоите да се бодят от тези обиди.
п.п. Аз тук се имам за модератор. Можеш да прочетеш в правилата какво пише за коментар на модератор.

Аха, ми остави ги бре, поне доказваш правотата на моите думи. Дано поне твоите колеги си свършат работата ;)
ПП: А кво се полага за мод, който не си върши работата?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 сеп 2012 13:03

[offtopic]terata, доста си нагъл, пич! Та точно васконти се грижи да ви е уютно тук, в подфорум ЦСКА! Лично на теб ти е спестил няколко бана и то за преки обиди, просто всеки си има свой си начин на модериране-едни обичат да наказват, други-не. И вместо да се радваш на свобода на словото, вадиш някви смешни неща, дето нямаш и линк към тях, щото са отпреди сто години :!: Но никога не е късно да станеш за резил, та честито :)[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 24 сеп 2012 13:17

шивача написа:[offtopic]terata, доста си нагъл, пич! Та точно васконти се грижи да ви е уютно тук, в подфорум ЦСКА! Лично на теб ти е спестил няколко бана и то за преки обиди, просто всеки си има свой си начин на модериране-едни обичат да наказват, други-не. И вместо да се радваш на свобода на словото, вадиш някви смешни неща, дето нямаш и линк към тях, щото са отпреди сто години :!: Но никога не е късно да станеш за резил, та честито :)[/offtopic]

[offtopic]Хм, отпреди 100 години викаш
http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=107279&st=0&sk=t&sd=a&start=780#p3888761 ...дали?
И другото е от същия период ;) Ама викаш никога не късно да станеш за резил а :) Първо се запознай с фактите, пък тогаз се пробвай да опонираш, че иначе олекваш, но пък ти отдавна си доста "лек" тъй че ти е простено :mrgreen:
А иначе е ясно защо браниш така Васконти... все пак ако някога събере смелост и банне многобройните ти акаунти, потребителите на подфорум ЦСКА ще намелеят наполовина ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 сеп 2012 13:33

terata написа:
шивача написа:[offtopic]terata, доста си нагъл, пич! Та точно васконти се грижи да ви е уютно тук, в подфорум ЦСКА! Лично на теб ти е спестил няколко бана и то за преки обиди, просто всеки си има свой си начин на модериране-едни обичат да наказват, други-не. И вместо да се радваш на свобода на словото, вадиш някви смешни неща, дето нямаш и линк към тях, щото са отпреди сто години :!: Но никога не е късно да станеш за резил, та честито :)[/offtopic]

[offtopic]Хм, отпреди 100 години викаш
http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=107279&st=0&sk=t&sd=a&start=780#p3888761 ...дали?
И другото е от същия период ;) Ама викаш никога не късно да станеш за резил а :) Първо се запознай с фактите, пък тогаз се пробвай да опонираш, че иначе олекваш, но пък ти отдавна си доста "лек" тъй че ти е простено :mrgreen:
А иначе е ясно защо браниш така Васконти... все пак ако някога събере смелост и банне многобройните ти акаунти, потребителите на подфорум ЦСКА ще намелеят наполовина ;)[/offtopic]

[offtopic]ровил и се като пра-е :lol: виж че е от полунощ,да не ти е длъжен някой да стой тук постоянно.....и точно затова е тази тема, да дадеш линк към нарушението, за да бъде отстранено! Радващото е, че го разбра :lol:
ако ми ги банне, ти оставаш сам, като сираче :roll:[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Свободна зона”