VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT

Мнениеот Udoji90 » 23 сеп 2012 21:21

D.Georgiev написа:Имате най-отвратителната, грозна и противна агитка в България, дано се гордеете с това! Умът не ми го побира, как може да има такива рецидивисти в сектор "Г"? Факли върху децата отново. Не върху бетонната площадка, не върху друга агитка или стюарди, а върху жени, деца и пенсионери. Няма по-противни същества от вас. И да, ще ви слагам всички под общ знаменател, защото го заслужавате и хората го казват с право. Защото свестните са по-малко и това което се вижда по стадионите на ВСЕКИ ВАШ МАЧ е едно и също. Ники Александров вика "бенгалски огън" и "няколко якета за кофата", всичко си е в границите на нормалното нали? Моля ако някой ще ми трие поста от невероятните фенове на "ЦСКА" да ми се аргументира! Най-жалкото за вас е че каквото и лошо и противно да се каже за вашите фенове ВИНАГИ ЩЕ Е ИСТИНА и няма да бъде преувеличено! Футболистите ви не заслужават коментар, докато имате такива привърженици никой няма да говори за подобието ви на игра, защото е далеч по-невзрачно.

[offtopic]Доста ограничено и повърхностно мнение. Откъде-накъде от проявите на по-малко от 1000 наши фенове ще си правиш изводи за цесекарите като цяло?![/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 23 сеп 2012 22:12

BRF написа:Що си мислиш,че ни пука за вашето мнение!Моето мнение за "публиката" на лудогорец е,че е най-противната в цяла България!Смея да го твърдя понеже съм ходил на почти всички стадиони!

И кое е протвното че са жени, деца, пенсионери ли ?..И точно срещу такива е хвърлена факлата ..не се правете на ударени..
Който е хвърлил бутилка от нашите е бил хванат, така че не му берете грижата...
Повечето които пишем тук сме улегнали хора със семейства, не ме интересува кой как се крил...разбираш ли ?
Аз като баща подивях от изтъпленията ви спрямо невинни деца и жени, и както каза tsonpen..не знаеш какво е да ти се стовари една тълпа....
По принцип и аз като млад бях нещо като националист, къде бяхте тогава драги ми шопи като имаше Разградска република, що не защитавахте тогава България.....не знам за турците ,но с БЪЛГАРИТЕ от Разград шега не бива, малко им трябва...повярвай ми..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 24 сеп 2012 10:44

Udoji90 написа:
D.Georgiev написа:Имате най-отвратителната, грозна и противна агитка в България, дано се гордеете с това! Умът не ми го побира, как може да има такива рецидивисти в сектор "Г"? Факли върху децата отново. Не върху бетонната площадка, не върху друга агитка или стюарди, а върху жени, деца и пенсионери. Няма по-противни същества от вас. И да, ще ви слагам всички под общ знаменател, защото го заслужавате и хората го казват с право. Защото свестните са по-малко и това което се вижда по стадионите на ВСЕКИ ВАШ МАЧ е едно и също. Ники Александров вика "бенгалски огън" и "няколко якета за кофата", всичко си е в границите на нормалното нали? Моля ако някой ще ми трие поста от невероятните фенове на "ЦСКА" да ми се аргументира! Най-жалкото за вас е че каквото и лошо и противно да се каже за вашите фенове ВИНАГИ ЩЕ Е ИСТИНА и няма да бъде преувеличено! Футболистите ви не заслужават коментар, докато имате такива привърженици никой няма да говори за подобието ви на игра, защото е далеч по-невзрачно.

[offtopic]Доста ограничено и повърхностно мнение. Откъде-накъде от проявите на по-малко от 1000 наши фенове ще си правиш изводи за цесекарите като цяло?![/offtopic]

Не се занимавай с този лицемер и комплексар!Той това си го дрънкаше и преди мача като твърдеше, че 90% от феновете на ЦСКА били ревливи..Сега вече станахме грозни и противни! :mrgreen:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 сеп 2012 11:41

Няма да се сърдите, че имаме такова мнение за вас докато не се разграничавате от подобни грозни прояви! Хората, които го правят са сред вас. Подминавате тези престъпления, все едно са нещо напълно приемливо. Излиза, че ние, които се възмущаваме и потърпевшите са сред нас, сме проблема. Е, кои всъщност са лицемерите?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 сеп 2012 11:56

tsonpen написа:Няма да се сърдите, че имаме такова мнение за вас докато не се разграничавате от подобни грозни прояви! Хората, които го правят са сред вас. Подминавате тези престъпления, все едно са нещо напълно приемливо. Излиза, че ние, които се възмущаваме и потърпевшите са сред нас, сме проблема. Е, кои всъщност са лицемерите?

Първо, защо реши, че не се разграничаваме? Винаги съм смятал, че това са неприемливи прояви и никога не съм участвал в такива! (Срам не срам, признавам си, че даже не знам как изглеждат димките и бомбичките, които се хвърлят по стадионите - просто никога не съм употребявал такива, а и хората, с които ходя на мачове, също не го правят.)
Второ, защо реши, че подминаваме "тези престъпления, все едно са нещо напълно приемливо"? Както казах, НЕ ПРИЕМАМ такива действия, но нали не очакваш едва ли не да налагам наказания за въпросните "престъпления"?
Трето, да си ме чул да казвам/видял да пиша, че вие сте проблемът? :shock:
Много се дразня така, кoгато някои хора пишат наизуст. Вярно е, че тук говоря уж само от свое име, но съм сигурен, че и много други цесекари са на моята позиция.
Тръгнали те от няколкостотин души да си правят изводи за хилядите фенове на отбора - егати наглостта! :evil:
Последна промяна от Udoji90 на 24 сеп 2012 12:06, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 сеп 2012 12:03

От клипа в спортал става ясно , че сте имали много яка хореография , винаги ме е надъхвала ! Браво ! ;) ;) ;)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 сеп 2012 13:25

snakebite написа:
BRF написа:Що си мислиш,че ни пука за вашето мнение!Моето мнение за "публиката" на лудогорец е,че е най-противната в цяла България!Смея да го твърдя понеже съм ходил на почти всички стадиони!

И кое е протвното че са жени, деца, пенсионери ли ?..И точно срещу такива е хвърлена факлата ..не се правете на ударени..
Повечето които пишем тук сме улегнали хора със семейства, не ме интересува кой как се крил...разбираш ли ?
Аз като баща подивях от изтъпленията ви спрямо невинни деца и жени, и както каза tsonpen..не знаеш какво е да ти се стовари една тълпа....
По принцип и аз като млад бях нещо като националист, къде бяхте тогава драги ми шопи като имаше Разградска република, що не защитавахте тогава България.....не знам за турците ,но с БЪЛГАРИТЕ от Разград шега не бива, малко им трябва...повярвай ми..

[offtopic]аз малко ви погледах публиката(от камерата на лайвспорт) и скоро няма да ходя на зоопарк.....едно време имаше в списанието бта -открий 10-те разлики,
на едно, уж гладко чело имаше стотина, но не от пъпки, даже имах чувството, че ако легне да дъска и му сипят водица по челото, едната половина ще задържа течността , а другата ще се превърне в няколко потока, които се сливат в река и се е образувал водопад :shock:[/offtopic] както и да е -честита победа ;)
Последна промяна от шивача на 24 сеп 2012 13:27, променено общо 1 път.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 сеп 2012 13:26

snakebite написа:

Какви жени,какви деца?Факлите отидоха точно там от където дойде бутилката!Вие намерихте ли го?Казахте ли му нещо?
Били сте женени с деца :lol: !Аз какъв съм?Подивял си от отношение!Ако си мъж,няма да псуваш и обиждаш и после да се криеш!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 сеп 2012 13:34

tsonpen написа:
BRF написа:Ми хайде реагирай срещу този който хвърли бутилката в нашия сектор,което предизвика тази ответна реакция!

Има си кой да реагира ако въобще някой е хвърлили такава бутилка. Всяка зона се наблюдава с камери. Оправданието ви е абсурдно. Има ли едно "благодаря", че аз и Д.Георгиев ти обяснихме как да стигнеш до стадиона, за да подкрепяш проявите на хулиганство и тероризъм и може би да участваш в тях?
Публиката ни била противна! Твое мнение! А вие сте много "симпатични" и викахте "Турци сте". Викаше ли и ти? Усещате ли, че го викате на себе си? Живеете в държава, където част от населението е от турския етнос. Утре други на вас ще го викат същото. В Разград турският етнос може да е 20%, в другите градове 10% или 5%. Голяма ли е разликата и това прави ли те турчин? И какво значение има кой от какъв етнос е? Или си човек на място или не си и хвърляш запалени факли по 16 годишни момичета. С такива като вас може да стигнем до там да ни е срам да кажем, че сме българи!

Благодаря ви,че ме опътихте :lol: !Писах ви го да става лаф!Дали съм хулиган,незнам!Зависи какво разбираш под тази дума!Ако това да следвам отбора си навсякъде,да се катеря по огради за да си закача знамето,да го подкрепям с всички сили,за пея песни за Него,да го защитавам ако трябва и с бой ме прави хулиган,значи съм хулиган!
Ние ви викахме турци,вие на нас боклуци!Гледам боравиш добре с процентите-колко процента от нас са боклуци?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 сеп 2012 13:37

tsonpen написа:Няма да се сърдите, че имаме такова мнение за вас докато не се разграничавате от подобни грозни прояви! Хората, които го правят са сред вас. Подминавате тези престъпления, все едно са нещо напълно приемливо. Излиза, че ние, които се възмущаваме и потърпевшите са сред нас, сме проблема. Е, кои всъщност са лицемерите?

Кой ти се сърди бе?Пак с прословутите ви съвети!Вие намерихте ли провокатора?Човека който хвърли тази бутилка предизвика всичко това!Той е сред вас!Не подминаваите тези престъпления!Лицемерите със сигурност сте вие!Всичко започна от вас!

Върни се в “ЦСКА”