Черноморец-Миньор (Перник) FT. 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: Черноморец-Миньор (Перник) FT. 2-0

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 сеп 2012 11:29

Bartolomej написа:Страхотен мач и невероятна екзалтирана публика неспряла да подкрепя отбора 93 минути . Това е , което всички искат да виждат , борба от първата минута до последния съдийски сигнал . А за подкрепата от трибуните просто нямам думи .
Почваме да мачаками вече , вижда са вече 3-тото място не е много далече

+1

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 сеп 2012 12:04

ntodorov написа:
П.П. За мен днес се доказа факта,че отбора се подкрепя само когато побеждава. Вероятно хората,които си тръгнаха на полувремето имат своето оправдание,а и аз едва ли мога да им търся сметка.

Имаше ли такива Данчо ? :o
За мача: Страхотен Гаел. През втората част си говорихме, че без Боли заиграхме по-добре. Възможно е да не сме коректни в оценката си, защото и автогола ни помогна за освободената игра през втората част. Преслав беше отново наблюдател. Колкото и Венци да не биваше поне се бореше. Филипов пък беше трагичен първата част, но после се поправи, разкрепости се и направи добри отигравания в зоната на десния фланг, където активно подпомагаше Утара. Дани Младенов също много се стара. Сменяше си позицията с Утара. През втората част, когато си сменихме гледната точка и бяхме на линията на засадата много често Дани и Венци ( докато беше в игра)попадаха в нея ( засадата). Публиката тогава недоволстваше, че Гаел се бави с паса, но момчето виждаше ситуацията. Дори на два пъти с жестове обясни на Дани да бяга от засада. Така се провалиха няколко атаки, но вината не беше във Французина. Хареса ми пробива на Утара към 60-тата минута, когато поднесе топката в краката на Паланков ( стабилен днес), но той от точката на дузпата пропусна, като уцели краката на самопожертвователно изпъналата се орка.

За Преслав не съм съгласен. Момчето се стара, бори се, дублира Гаел при втория гол(ако французинът не беше там, то наверно Преслав щеше да го вкара), постоянно се връщаше в защита, обра на 90 % от центриранията при статични положения в нашата палантерия, стараеше се бързо да се освобождава от топката, много красиво бе едно негово извеждане на Гаел в коридор някъде към 80-тата минута (тогава страничния вдигна много спорна засада). За разлика от Венци не задържаше топката и не играеше индивидуално и с това раздвижи играта.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 сеп 2012 12:07

Между другото Гаел ми направи доста добро впечатление ! Влиза в ритъм ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 24 сеп 2012 12:15

k.dimitrov написа:
ntodorov написа:
П.П. За мен днес се доказа факта,че отбора се подкрепя само когато побеждава. Вероятно хората,които си тръгнаха на полувремето имат своето оправдание,а и аз едва ли мога да им търся сметка.

Имаше ли такива Данчо ? :o
За мача: Страхотен Гаел. През втората част си говорихме, че без Боли заиграхме по-добре. Възможно е да не сме коректни в оценката си, защото и автогола ни помогна за освободената игра през втората част. Преслав беше отново наблюдател. Колкото и Венци да не биваше поне се бореше. Филипов пък беше трагичен първата част, но после се поправи, разкрепости се и направи добри отигравания в зоната на десния фланг, където активно подпомагаше Утара. Дани Младенов също много се стара. Сменяше си позицията с Утара. През втората част, когато си сменихме гледната точка и бяхме на линията на засадата много често Дани и Венци ( докато беше в игра)попадаха в нея ( засадата). Публиката тогава недоволстваше, че Гаел се бави с паса, но момчето виждаше ситуацията. Дори на два пъти с жестове обясни на Дани да бяга от засада. Така се провалиха няколко атаки, но вината не беше във Французина. Хареса ми пробива на Утара към 60-тата минута, когато поднесе топката в краката на Паланков ( стабилен днес), но той от точката на дузпата пропусна, като уцели краката на самопожертвователно изпъналата се орка.

За Преслав не съм съгласен. Момчето се стара, бори се, дублира Гаел при втория гол(ако французинът не беше там, то наверно Преслав щеше да го вкара), постоянно се връщаше в защита, обра на 90 % от центриранията при статични положения в нашата палантерия, стараеше се бързо да се освобождава от топката, много красиво бе едно негово извеждане на Гаел в коридор някъде към 80-тата минута (тогава страничния вдигна много спорна засада). За разлика от Венци не задържаше топката и не играеше индивидуално и с това раздвижи играта.

Да. Спомням си извеждането му и, като че ли това беше. Там, където седяхме второто полувреме Преслав получи един пас и се отказа, а траекторията на топката беше такава, че когато падна на терена се окроти и бавно излезе в тъч. Тъч, който Преслав можеше да спаси. Много високи топки му отнеха, а си мислех, че там му е силата. Иначе, ако ги сравняваме с Венко... каквото го има единия го няма другия и играта се разнообразява, когато не са заедно на терена.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 сеп 2012 12:54

На мен пък други ми прави впечатление от няколко мача Херо прекалено много се кара на играчите сто пъти се кара на Венко и Терзиев цял мач им вика.Че Венко прави грешки прави ама като ти викат да не става по добре.След всяко не добро отиграване се обръща към пейката.Все си мисля че не е това начина.Докато не намерим халф ще са такива мъките като снощи.Два паса немогат да си подадат или се са спорни.На мен също ми хареса Гаел,но твърде много я задържа топката и си личи че не е още готов за мачовете.Личи си че има някакви качества,дано да ги покаже.Преслав обра доста топки отзад но само това,просто не се вързва нещо на отбора с бързите чернички момченца.Предпочитам венци и Боли в нападение.Колкото и грешки да прави Боли просто няма алтернатива.Младенов също ми хареса доста движение и често си сменяха местата с Уатара.Вчера като гледах мача се замислих какви играчи имахме миналата година и сега.Представях си отбора с жужу,атиф,азис , анеси и боли.Ако ги бяха събрали заедно щяхме да сме машинии щяхме да гледаме сряда вечер от 21:45 на ст.Лазур ШЛ. :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 24 сеп 2012 14:51

Мача си беше абсолютна боза . Никаква игра от страна на Черноморец , и подход към срещата в стил "дреме ми на патката какво ще стане" от всички играчи . Едва след автогола показваха живец от време навреме . Този път освен Венко в защита грешаха всички , включително и Стоян Колев и само късмета и факта че срещу Черноморец имаше отбор кой не можеше , или не искаше да вкара гол ( е вкараха но тяхната врата ) . Единствените които играха на някакво ниво бяха Паланков и Цонков . В атака ... безпредметно е да се говориза такава фаза в играта на Черноморец . С името на Дани Младенов се изчерпва всичко . Един Венко Филипов при всичките му кусури в защита , в нападение направи повече отколкото Боли , Куатара и Венци Христов взети заедно . Изведе Христов на 100% положение при 1:0 , което нападателя профука , направи асистенция за втория гол . Гледам пак се говори за "безалтернативния" Боли ... този мач за 30 мин пак разкри невероятния си егоизъм . На два пъти "блесна" с индивидуални изяви , когато можеше да комбинира със съотборници . Особено фрапиращо беше положението когато Дани Младенов в чиста позиция очакваше пас от Боли , който поне 15 секунди се мотаеше с топката за да си отвори място за стрелба ... и накрая я загуби . А доколко е незаменим ... фактите са следните .
5 мача с Боли - 2 гола .
70 минути без Боли - 2 гола.
Всеки може да си направи изводите . Освен това не съм убеден че не симулира контузия за да се скрие от евентуален негативен резултат . Ако е на линия за Черно Море , няма да имам много съмнения по въпроса .
Относно Преслав - след влизането му отбора заигра по-комбинативно в предни позиции . Изведе прекрасно Гаел на чиста позиция ... но за съжаление Гаел няма "ляв крак" . Понеже едва ли някой си е направил труда да провери . Преслав е започвал едва 4 пъти като титуляр в които има 1 гол и 1 асистенция ( в един мач ) . В тези мачове Черноморец е постигнал 3 победи ( 2 като гост ) и 1 равен като гост на Славия .

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 сеп 2012 15:50

Този път почти съм съгласен с Миро, но аз преживях мача по друг начин, бях нарочно обгазяван няколко пъти!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 24 сеп 2012 15:59

Bourgas написа:Този път почти съм съгласен с Миро, но аз преживях мача по друг начин, бях нарочно обгазяван няколко пъти!

:lol: Голям смях се смях снощи, не е истина просто :lol:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 24 сеп 2012 16:00

Ама да си призная честно - по-красив автогол на живо не бях гледал :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 сеп 2012 16:04

калпазанчо написа:Ама да си призная честно - по-красив автогол на живо не бях гледал :mrgreen:

Според мен си беше случаен, ако се загледате в повторенията ще видите, че се опитва да върне топката на вратаря, който тръгна да я лови и се спря по средата и направи крачка назад преди главичката. За мен си е нелеп автогол. Иначе евала на перничаните, които живеят в Бургас, дойдоха след мача и се поздравихме. И следа нямаше от техния "нрав".
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Черноморец”