Мнениеот Искам си Акаунта » 24 сеп 2012 14:51
Мача си беше абсолютна боза . Никаква игра от страна на Черноморец , и подход към срещата в стил "дреме ми на патката какво ще стане" от всички играчи . Едва след автогола показваха живец от време навреме . Този път освен Венко в защита грешаха всички , включително и Стоян Колев и само късмета и факта че срещу Черноморец имаше отбор кой не можеше , или не искаше да вкара гол ( е вкараха но тяхната врата ) . Единствените които играха на някакво ниво бяха Паланков и Цонков . В атака ... безпредметно е да се говориза такава фаза в играта на Черноморец . С името на Дани Младенов се изчерпва всичко . Един Венко Филипов при всичките му кусури в защита , в нападение направи повече отколкото Боли , Куатара и Венци Христов взети заедно . Изведе Христов на 100% положение при 1:0 , което нападателя профука , направи асистенция за втория гол . Гледам пак се говори за "безалтернативния" Боли ... този мач за 30 мин пак разкри невероятния си егоизъм . На два пъти "блесна" с индивидуални изяви , когато можеше да комбинира със съотборници . Особено фрапиращо беше положението когато Дани Младенов в чиста позиция очакваше пас от Боли , който поне 15 секунди се мотаеше с топката за да си отвори място за стрелба ... и накрая я загуби . А доколко е незаменим ... фактите са следните .
5 мача с Боли - 2 гола .
70 минути без Боли - 2 гола.
Всеки може да си направи изводите . Освен това не съм убеден че не симулира контузия за да се скрие от евентуален негативен резултат . Ако е на линия за Черно Море , няма да имам много съмнения по въпроса .
Относно Преслав - след влизането му отбора заигра по-комбинативно в предни позиции . Изведе прекрасно Гаел на чиста позиция ... но за съжаление Гаел няма "ляв крак" . Понеже едва ли някой си е направил труда да провери . Преслав е започвал едва 4 пъти като титуляр в които има 1 гол и 1 асистенция ( в един мач ) . В тези мачове Черноморец е постигнал 3 победи ( 2 като гост ) и 1 равен като гост на Славия .