оооооооох :д изпотих се : ( очаквах да стане така накрая ...
ПОБЕДААААААААААА : )
"Championship" 2012-2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: "Championship" 2012-2013

Офтопик:
- THE RED SNAKE
- Контакти:
Честита победа на твоите хора, Бро
! Гледах цялото първо полувреме и много добро впечатление ми направиха, най вече Марвин Емнес с отличните пасове които им пускаше
! Изобщо в атака имате доста добри футболисти, стори ми се че на моменти едния от халфовете /май че беше Томпсън
/и един от бранителите /Хойт - поправи ме ако греша/ са малко колебливи, но въпреки това ми е чудно защо отбора изпитва трудности като гостува той и коментатора на двубоя подсказа, че имало двама-трима ключови играчи с контузии
!

- Middlesbrough
- Контакти:
THE RED SNAKE написа:Честита победа на твоите хора, Бро! Гледах цялото първо полувреме и много добро впечатление ми направиха, най вече Марвин Емнес с отличните пасове които им пускаше
! Изобщо в атака имате доста добри футболисти, стори ми се че на моменти едния от халфовете /май че беше Томпсън
/и един от бранителите /Хойт - поправи ме ако греша/ са малко колебливи, но въпреки това ми е чудно защо отбора изпитва трудности като гостува той и коментатора на двубоя подсказа, че имало двама-трима ключови играчи с контузии
!
И аз за първи път ги гледах този сезон и съм приятно изненадан : ) Блекпул явно са доста силни ... и май са фаворити в тази дивизия : ) Емнес си е класа , но е лигльо ! Юткевич се завърна от контузия и вкара 2 гола : ) Ники Бейли и той влезна накрая и той беше контузен ... капитана ни се контузи за 3-4 месеца : ( Хойт ни беше най - слабия играч в мача , но от това което чета това му е бил най - слабия мач от началото на сезона ... Томсън си е чуплив играч и постоянно се контузва , но е силен : )
Бике и Карайол са зверове , много добри трансфери , дано да не се контузват много и да влезнат в форма и мисля че имаме шансове : )
Отбора ни е почти изцяло нов над 10 нови попълнения , нормално е да им трябва време да се адаптират и да заиграят като отбор
Тони Моубри е човека : )

Офтопик:
76' Birmingham C. 0 - 5 Barnsley
C. Davies с 4 гола

C. Davies с 4 гола

- THE RED SNAKE
- Контакти:
tevez написа:76' Birmingham C. 0 - 5 Barnsley![]()
![]()
![]()
C. Davies с 4 гола
Егаси изненадата

- Middlesbrough
- Контакти:
Изненадваща загуба на Блекпул, поне за мен 

- Middlesbrough
- Контакти:
tevez написа:Изненадваща загуба на Блекпул, поне за мен
Не само за теб :Д незнам вече кво се случва в тая лига :Д , секи пада бие :Д

Офтопик:
И аз се обърках напълно. Личи си от резултатите ми в последния кръг 

- Middlesbrough
- Контакти:
drvasko98 написа:И аз се обърках напълно. Личи си от резултатите ми в последния кръг
Не трябва да следваме логиката май :Д ...

Офтопик: