k.dimitrov написа:Данчо, не съм съгласен. В сравнение с мача с Локомотив, а мисля и с ЦСКА, днес отборът по-остро и тактически по-грамотно строеше атаките си и положенията пред противниковата врата бяха повече и по-опасни. За мачовете срещу Левски и Ботев не говоря - там играхме по-добре, но там противникът също нападаше и откриваше пространства. За мача с Монтана Херо казва, че сме превъзхождали, но след ранния гол на домакините, нормално е да се затворят и да играят на контри. За мен изводът от този мач е, че Боли и Гаел са идентични футболисти и не могат да играят един до друг, сякаш си пречат, когато играе единият от тях е много по-ефективен. Гаел днес направи най-добрия си мач досега, все още му куца ориентирането на терена и поемането на топката, но когато тръгне с нея може да е неудържим, не винаги, но показа и добър пас, сякаш си паснаха с Преслав второто полувреме, имаха 2-3 добри отигравания. Да се надяваме, че може да навлезе в още по-добра кондиция. Дани Младенов игра доста добре, Траян показа, че все още е незаменим, а Венко играе все по-добре в нападение, но отзад понякога е трагичен.
Аз тактика не видях. Не,че разбирам,ама срещу толкова слабия Миньор,трябваше да сме доста по-сигурни. Факт е,че срещу ЦСКА и Локото нямахме толкова положения,но и те не бяха толкова слаби колкото Миньор.