Черноморец-Миньор (Перник) FT. 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Черноморец-Миньор (Перник) FT. 2-0

Мнениеот subzero » 23 сеп 2012 23:52

k.dimitrov написа:Данчо, не съм съгласен. В сравнение с мача с Локомотив, а мисля и с ЦСКА, днес отборът по-остро и тактически по-грамотно строеше атаките си и положенията пред противниковата врата бяха повече и по-опасни. За мачовете срещу Левски и Ботев не говоря - там играхме по-добре, но там противникът също нападаше и откриваше пространства. За мача с Монтана Херо казва, че сме превъзхождали, но след ранния гол на домакините, нормално е да се затворят и да играят на контри. За мен изводът от този мач е, че Боли и Гаел са идентични футболисти и не могат да играят един до друг, сякаш си пречат, когато играе единият от тях е много по-ефективен. Гаел днес направи най-добрия си мач досега, все още му куца ориентирането на терена и поемането на топката, но когато тръгне с нея може да е неудържим, не винаги, но показа и добър пас, сякаш си паснаха с Преслав второто полувреме, имаха 2-3 добри отигравания. Да се надяваме, че може да навлезе в още по-добра кондиция. Дани Младенов игра доста добре, Траян показа, че все още е незаменим, а Венко играе все по-добре в нападение, но отзад понякога е трагичен.

Аз тактика не видях. Не,че разбирам,ама срещу толкова слабия Миньор,трябваше да сме доста по-сигурни. Факт е,че срещу ЦСКА и Локото нямахме толкова положения,но и те не бяха толкова слаби колкото Миньор.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 сеп 2012 23:56

subzero написа:
k.dimitrov написа:Данчо, не съм съгласен. В сравнение с мача с Локомотив, а мисля и с ЦСКА, днес отборът по-остро и тактически по-грамотно строеше атаките си и положенията пред противниковата врата бяха повече и по-опасни. За мачовете срещу Левски и Ботев не говоря - там играхме по-добре, но там противникът също нападаше и откриваше пространства. За мача с Монтана Херо казва, че сме превъзхождали, но след ранния гол на домакините, нормално е да се затворят и да играят на контри. За мен изводът от този мач е, че Боли и Гаел са идентични футболисти и не могат да играят един до друг, сякаш си пречат, когато играе единият от тях е много по-ефективен. Гаел днес направи най-добрия си мач досега, все още му куца ориентирането на терена и поемането на топката, но когато тръгне с нея може да е неудържим, не винаги, но показа и добър пас, сякаш си паснаха с Преслав второто полувреме, имаха 2-3 добри отигравания. Да се надяваме, че може да навлезе в още по-добра кондиция. Дани Младенов игра доста добре, Траян показа, че все още е незаменим, а Венко играе все по-добре в нападение, но отзад понякога е трагичен.

Аз тактика не видях. Не,че разбирам,ама срещу толкова слабия Миньор,трябваше да сме доста по-сигурни. Факт е,че срещу ЦСКА и Локото нямахме толкова положения,но и те не бяха толкова слаби колкото Миньор.

А какво повече показаха те от Миньор, особенно Локото. Че Миньор имаха повече положения. ЦСКА играха много силно едва в края, когато нашите се скапаха физически.
Последна промяна от k.dimitrov на 23 сеп 2012 23:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 сеп 2012 23:59

k.dimitrov написа:А какво повече показаха те от Миньор, особенно Локото. Те, Миньор, имаха повече положения.

Е,да,де. Имаха,защото бяхме по-слаби. :mrgreen: Не знам,Ники. Не ми се влиза в спорове. Очаквах отбора да се вдигне след една победа,но вече не ми се вярва.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 сеп 2012 00:01

subzero написа:
k.dimitrov написа:А какво повече показаха те от Миньор, особенно Локото. Те, Миньор, имаха повече положения.

Е,да,де. Имаха,защото бяхме по-слаби. :mrgreen: Не знам,Ники. Не ми се влиза в спорове. Очаквах отбора да се вдигне след една победа,но вече не ми се вярва.

Миньор имаха положения, ама и Черноморец имаше много повече, в сравнение с предишните домакинства. Вярно е, че много от тях бяха при контраатаки, но това е и плюсът пръв да отбележиш гол.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 сеп 2012 00:03

k.dimitrov написа:
subzero написа:

Миньор имаха положения, ама и Черноморец имаше много повече, в сравнение с предишните домакинства. Вярно е, че много от тях бяха при контраатаки, но това е и плюсът пръв да отбележиш гол.

С това съм абсолютно съгласен. ;)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 24 сеп 2012 00:29

Страхотен мач и невероятна екзалтирана публика неспряла да подкрепя отбора 93 минути . Това е , което всички искат да виждат , борба от първата минута до последния съдийски сигнал . А за подкрепата от трибуните просто нямам думи .
Почваме да мачаками вече , вижда са вече 3-тото място не е много далече
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 24 сеп 2012 09:08

Та разправяте Венко играл добре,дали защото се е научил или защото не игра Милен Василев :lol:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 сеп 2012 09:24

Devian написа:Та разправяте Венко играл добре,дали защото се е научил или защото не игра Милен Василев :lol:

Венко игра добре само когато се включваше в атака по крилото, в защита бе трагичен, направи 2-3 фрапантни пропуска, които за наш късмет Миньор не успя да ги развие в нападение.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 24 сеп 2012 09:28

П.П. За мен днес се доказа факта,че отбора се подкрепя само когато побеждава. Вероятно хората,които си тръгнаха на полувремето имат своето оправдание,а и аз едва ли мога да им търся сметка.

Имаше ли такива Данчо ? :o
За мача: Страхотен Гаел. През втората част си говорихме, че без Боли заиграхме по-добре. Възможно е да не сме коректни в оценката си, защото и автогола ни помогна за освободената игра през втората част. Преслав беше отново наблюдател. Колкото и Венци да не биваше поне се бореше. Филипов пък беше трагичен първата част, но после се поправи, разкрепости се и направи добри отигравания в зоната на десния фланг, където активно подпомагаше Утара. Дани Младенов също много се стара. Сменяше си позицията с Утара. През втората част, когато си сменихме гледната точка и бяхме на линията на засадата много често Дани и Венци ( докато беше в игра)попадаха в нея ( засадата). Публиката тогава недоволстваше, че Гаел се бави с паса, но момчето виждаше ситуацията. Дори на два пъти с жестове обясни на Дани да бяга от засада. Така се провалиха няколко атаки, но вината не беше във Французина. Хареса ми пробива на Утара към 60-тата минута, когато поднесе топката в краката на Паланков ( стабилен днес), но той от точката на дузпата пропусна, като уцели краката на самопожертвователно изпъналата се орка.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 24 сеп 2012 09:47

k.dimitrov написа:
Devian написа:Та разправяте Венко играл добре,дали защото се е научил или защото не игра Милен Василев :lol:

Венко игра добре само когато се включваше в атака по крилото, в защита бе трагичен, направи 2-3 фрапантни пропуска, които за наш късмет Миньор не успя да ги развие в нападение.

Веднъж и Траян пробяга около 30 метра да покрие зоната му, когато Венко беше преминат още с поемането на топката с гърди от противника. Куца му пласирането и ориентирането спрямо високите топки.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”