ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Пичоне:Треньор или мошенник?

Мнениеот botev forever » 02 сеп 2009 23:19

T.Henry14 написа:Пичионе е най - големия ''тактик'' в съвременния български футбол :lol: :lol: :lol: не го плюйте , ще ви направи Щампиони :lol: :lol: :lol:

Като ти чета поста виждам,че гнойта в акнето ти е повече от мозъка ти...

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 02 сеп 2009 23:20

Пичоне трябваше да бъде гонен и тероризиран от първата минута до сегашният момент , както всеки друг ибрик на Селския :!: Даването на кредити на доверие ,в този трагичен момент за БПФК , на селско-италиянската мафия е престъпна глупост .Селския пое глътка кислород , и удължава агонията ни с още неизвестно колко време...

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 02 сеп 2009 23:21

vhpvhp написа:Пичоне трябваше да бъде гонен и тероризиран от първата минута до сегашният момент , както всеки друг ибрик на Селския :!: Даването на кредити на доверие ,в този трагичен момент за БПФК , на селско-италиянската мафия е престъпна глупост .Селския пое глътка кислород , и удължава агонията ни с още неизвестно колко време...

Какви глътки, какви пет лева? Къде си ти? Къде беше вчера, онзи ден? Кога последно си правил нещо наистина против нечовека???

botev forever

Мнениеот botev forever » 02 сеп 2009 23:23

Fallen_Angel написа:
vhpvhp написа:Пичоне трябваше да бъде гонен и тероризиран от първата минута до сегашният момент , както всеки друг ибрик на Селския :!: Даването на кредити на доверие ,в този трагичен момент за БПФК , на селско-италиянската мафия е престъпна глупост .Селския пое глътка кислород , и удължава агонията ни с още неизвестно колко време...

Какви глътки, какви пет лева? Къде си ти? Къде беше вчера, онзи ден? Кога последно си правил нещо наистина против нечовека???

Вижте с нападки помежду ни няма да се получат нещата..

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 02 сеп 2009 23:24

Fallen_Angel написа:

Като броя постовете ти в интернет , имаш 5 пъти /пет пъти/ колкото моите. Как си успял да водиш реална битка със Селския на бойното поле , и да напишеш над хиляда коментара :roll: Юнак , не мога те стигна... Аз къде бях вчера ? Бях на работа.И днес също.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 02 сеп 2009 23:29

vhpvhp написа:Ако не бяхме допуснали мангала да стане треньор,какво щеше да прави селяка без наставник на отбора?Просто цирка щеше да спре.. Ето ти първо важно нещо ,което нямаше да стане за тези три седмици. Селския загиваше без треньор ПРО. Кой реши да се вържат гащите на Сельо с "кредит на доверие" :?: :evil:

А ти какво направи мангала да не стане треньор! Какво всъщност смяташ да направиш. Говориш сякаш имаш изготвен план. Ама сега ние сме виновни че плана ти е провален, щото видиш ли, феновете дали двуседмичен срок и трябвало да го замразиш. Сигурно плана ти е включвал зашеметяващ екшън-трилър водещ до преврат в управлението на Ботев. Дай идеи, кво да правим и ще го правим. Както се каза никой няма да ти се разсърди ако гръмнеш селяка!

Малко заядливо се изказах, но ти следя мненията в форума последните дни и от 20 мнения повтаряш едно и също! А те знам от независимият още и там даваше стойнсотни мнения. Ама явно напрежението вече е оказало влияние. Казаха ти го хората. Има и вярващи и невярващи. И както ти нападаш невярващите, и мислиш че с право, то тогава и те с право могат да те нападнат като невярващ! Не е ли така!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 02 сеп 2009 23:35

Отказвам се от продължаването на нашата полемика!

"Успя да ме убедиш, че си прав с целенасочените си и задълбочени анализи на ситуацията."
*шеговито казвам аз при последния си опит да те накарам да ми отговориш какво щяхме реално да постигнем.

Пожелавам ти приятно прекарване пред компютърът в моментите на върховно задоволство и себелюбие когато казваш на всички нас непросветените колко сме били глупави, че сме давали кредити на доверие и като пишеш във всеки твой пост "казвах ли Ви аз"
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

botev forever

Мнениеот botev forever » 02 сеп 2009 23:37

Защо се даде кредит на доверие на този мангал,след,като още с появяването си той ни излъга?Нека най-напред на този въпрос си отговорим.

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 02 сеп 2009 23:39

vhpvhp написа:
Fallen_Angel написа:

Като броя постовете ти в интернет , имаш 5 пъти /пет пъти/ колкото моите. Как си успял да водиш реална битка със Селския на бойното поле , и да напишеш над хиляда коментара :roll: Юнак , не мога те стигна... Аз къде бях вчера ? Бях на работа.И днес също.

Преброй ги още 10 пъти. И си работкай на топличко за заплатката, чети си форумчето, и се прави на Великият Ботевист.

Но аз бях, когато гонихме онзи от Беласица, аз бях, когато гонихме Пинокио първия път, аз бях и разубеждавах хората да не си купуват билети на мача с Монтана, аз виках против Чернев и травестите му на дубъла с Левски, аз бях, когато бесехме чучелото, аз бях, когато отидохме пред общината, аз ходих до Крумово лично, за да видя какво става там и как се развиват нещата, аз направих сайт заради концерта Свободен Ботев, аз бях на агитацията на Яне, аз бях на годишнината на Ботевата чета... Ти къде беше? Мислеше поредния си пост тук ли?!

Аз съм един от семкаджиите, един от тези, които не са стъпвали на Трибуна Изток, един от тези, които спори с тарторите и фракциите, един от тези, които допреди три месеца нямах и фланелка на Ботев! Но не стоя във форумите да се правя на Великият Единствено Праведен Ботевист!!!

Къде беше ти? Мислеше Великия План За Отстраняване на Селяка в периода 1 - 15 септември ли? Неколцина тук се правите на най-загрижените за отбора, а никой от вас няма куража и доблестта да се покаже кой е, какво е направил за Ботев, да покаже и докаже, че наистина милее за отбора!!!

EDIT: В този форум има хора, които са бягали от работа, за да присъстват на мачове и протести, които са вадили от джобовете си пари, за да се направи нещо, които съм виждал и познавам лично. Ако някой от тези хора ми направи забележка, аз замълчавам и се замислям. Но от "фенове", които кротко си бачкат и пишуркат по във форумите АКЪЛИ НЕ ПРИЕМАМ!!
Последна промяна от Fallen_Angel на 02 сеп 2009 23:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 02 сеп 2009 23:45

botev forever написа:Защо се даде кредит на доверие на този мангал,след,като още с появяването си той ни излъга?Нека най-напред на този въпрос си отговорим.

Даде се защото така трябва, защото не може да се гони всеки на сляпо без да се знаят какви са му намеренията понеже не се знае от къде ще ни се усмихне късмета, защото и аз бих излъгал ако ме наобиколите така да ми искате обяснения, защото може би селският го е насадил в тази ситуация.

Само като контрапункт ти давам пример с Дробеца - пониш ли как всеки искаше да го гоним - какво стана после, човека стана президент на Спартак Варна - верно отказа се после но пък ключът тук е, че е имало СМЯНА НА СОБСТВЕНОСТТА и то 2 пъти, каквато е и нашата заветна цел! Ако не го бяхме прокудили дали сега нямаше ние да сме продадени и то 2 пъти - можем само да гадаем!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ботев”