VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Мнениеот mad forest » 23 сеп 2012 19:01

За догодина ако още съществуват може данаправим един голям плакат с нарисувана мишена на него и надпис ЦЕЛИ ТУК!!!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 сеп 2012 20:43

Сега се сетих, че главният съдия много дълго протакаше една от смените ни. Имаше ъглов и четвъртият стоеше със смяната, но главният не позволи да се извърши. След това топката беше в ръцете на Чворович и той не я вкарваше в игра и сочеше смяната, но главният пак се инатеше и дори няколко човека подвикнаха на Чворович да играе за да не си изкара картон. Играта продължи и още доста се поигра докато реферът благоволи. Дори май докато смяната чакаше (дали Гела влизаше?) дойде и червеният картон за Деко...
или беше по-късно...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 23 сеп 2012 20:46

Забелязахте ли откъде имаше фенове на ЦСКА-Корлово,Враца,Шумен, Русе и т.н.При ограничен лимит на билети (600) и двумилионна София ако това са червени фенове правя си извода че в столицата няма такива.И за каква полиция и съд пишете.До сега си мислех че ХР. Стоичков приказва ей така за да влезе в БФС,но все повече му вярвам.Да видим какви наказания ще има в понеделник.Колкото до мача слаб футбол. С изключение на защитата на Лудогорец другите играчи и на двата отбора "разхождаха " фланелките.Откога мач между 1-я и 8-я е вече дерби.По слаб ЦСКА едва ли ще ни се падне(ако не ги разтурят) ,трябваше да им напълнят кошницата и да пишем за футбол ,а не за наркомани и пиромани :idea:

Потребителски аватар
Alexander Barthe
Контакти:

Мнениеот Alexander Barthe » 23 сеп 2012 20:47

tsonpen написа:Сега се сетих, че главният съдия много дълго протакаше една от смените ни. Имаше ъглов и четвъртият стоеше със смяната, но главният не позволи да се извърши. След това топката беше в ръцете на Чворович и той не я вкарваше в игра и сочеше смяната, но главният пак се инатеше и дори няколко човека подвикнаха на Чворович да играе за да не си изкара картон. Играта продължи и още доста се поигра докато реферът благоволи. Дори май докато смяната чакаше (дали Гела влизаше?) дойде и червеният картон за Деко...
или беше по-късно...

Беше след гола 100%, ако не се лъжа извади Марселиньо и пусна Безяк.
Изображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 23 сеп 2012 20:49

tsonpen написа:Сега се сетих, че главният съдия много дълго протакаше една от смените ни. Имаше ъглов и четвъртият стоеше със смяната, но главният не позволи да се извърши. След това топката беше в ръцете на Чворович и той не я вкарваше в игра и сочеше смяната, но главният пак се инатеше и дори няколко човека подвикнаха на Чворович да играе за да не си изкара картон. Играта продължи и още доста се поигра докато реферът благоволи. Дори май докато смяната чакаше (дали Гела влизаше?) дойде и червеният картон за Деко...
или беше по-късно...

Междудрутото Деко много ми хареса, дори след като му извадиха картон (на записа не се вижда дали има съприкосновение) показа желание. Вярно може да се е инатил и да е спорил, но поне показа голямо желание за игра и много се ядоса че го изкараха. Лично аз съм склонен да вярвам, че за да побеснее така, едва ли не е симулирал (не че не е характерно за него), но така или иначе това не можем да го коментираме. Мантула направи много добър мач! На кратко нашите ми се видяха малко безидейни в атака и дори да си дойгравахте 11 на 11, пак не се виждаше откъде може да дойде голът. Мисля, че тази почивка на Деко ще му дойде добре и следващия мач щем, не щем ще трябва да разнообразим.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 23 сеп 2012 20:49

Смяната, за която говориш беше на Марселино! Направи ми впечатление, че и коментатора на дарик също отбеляза, че смяната се е забавила! Дали беше преди червения картон, отговора е не! Марселиньо е сменен в 81-та минута, а червеният картон е ако не се лъжа 71 мин.!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 сеп 2012 21:05

D.Georgiev написа:
Междудрутото Деко много ми хареса, дори след като му извадиха картон (на записа не се вижда дали има съприкосновение) показа желание. Вярно може да се е инатил и да е спорил, но поне показа голямо желание за игра и много се ядоса че го изкараха. Лично аз съм склонен да вярвам, че за да побеснее така, едва ли не е симулирал (не че не е характерно за него), но така или иначе това не можем да го коментираме. Мантула направи много добър мач! На кратко нашите ми се видяха малко безидейни в атака и дори да си дойгравахте 11 на 11, пак не се виждаше откъде може да дойде голът. Мисля, че тази почивка на Деко ще му дойде добре и следващия мач щем, не щем ще трябва да разнообразим.

Да, добре е, че в атака има интересни футболисти, които трябва да се налагат и сега ще трябва да играят. И аз изчаквам да видя по-качествено видео, че на наличното точно тогава камерата се премества и се замазва, а аз бях в другия край на стадиона и нищо не видях с очите си. Деко си има име на театрал и съм сигурен, че понякога дежурно го нарочват без причина. А съм го наблюдавал понякога (например контролата със Стяуа), че така си държи топката между краката когато се движи с нея (особено в и около наказателното поле), че при всяко посягане за нея или наистина е спънат или може спокойно да падне като спънат :mrgreen: Дори на оня мач в едно положение два пъти падна и след като първия път съдията не го отрази в наказателното поле, стана и пак си отне топката и падна вече извън наказателното и вече падането беше зачетено ;)

Наистина, скандално забавена май беше втората ни смяна - Безяк влиза, Марселиньо излиза.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 сеп 2012 23:07

3 снимки около мача:
Изображение
Изображение
Изображение

Ето и видео с някои избрани моменти от мача. Дано не ви се завие свят, защото съм снимал съвсем през пръсти, колкото да има нещо от играта. Голът и червеният картон ги няма в това видео:
http://vbox7.com/play:4ceca5ebcf

Междувременно излезе и видеото от клубната камера на Лудогорец: http://ludogorets.com/news.html?full_news=392
Без ТВ заснемане от няколко камери е невъзможно да се прецени ситуацията с червения картон за Деко. За мен остава неясно дали е спънат или е симулация.
Последна промяна от tsonpen на 23 сеп 2012 23:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 сеп 2012 23:34

tsonpen написа:
subzero написа:Тъпо е,че след поредно "дерби" в България се говори не за футбол,а за глупостите на феновете. Това,което се е случило е безумие !! Същото се е случвало и в Бургас,с тази разлика,че тук последните зрители са по-далеч от гостуващата агитка и пиратките не можаха да стигнат до тях. Та освен,че действията на червените фенове са идиотски,трябва и да се попитате кой е позволил да има фенове толкова близо до тях. Или заради някой лев повече няма буферен сектор??

Стига с тези безпочвени обвинения! Разбира се, че има буферен сектор! На миналия мач с ЦСКА бомбички са хвърляни дори с ластици в централната трибуна и са уцелили техния си отговорник по сигурността.
Щом стадионът е малък, какво? Половината трибуни да бъдат опразнени за да защитим правото на червената агитка да си хвърля необезпокоявоно бомбичките ли?

Ми ОК. Виж колко е лесно. Защо тръгваш пак с рогата ?? Казваш,че има буферен сектор и че се хвърлят бомбички с ластици и на мен ми става ясно. Не е нужно да се звериш. И никого не обвинявам. Факт е,че феновете на ЦСКА са факири по вкарването на бомби и факли. Някой трябваше да предвиди това. Не ме разбирайте погрешно. Не подкрепям действията на червените фенове. Дори напротив !! Вашите са знаели какво да очакват. В тази ситуация виновните са и от двете страни. Дори и от полицията.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 сеп 2012 23:39

subzero написа:Ми ОК. Виж колко е лесно. Защо тръгваш пак с рогата ?? Казваш,че има буферен сектор и че се хвърлят бомбички с ластици и на мен ми става ясно. Не е нужно да се звериш. И никого не обвинявам. Факт е,че феновете на ЦСКА са факири по вкарването на бомби и факли. Някой трябваше да предвиди това. Не ме разбирайте погрешно. Не подкрепям действията на червените фенове. Дори напротив !! Вашите са знаели какво да очакват. В тази ситуация виновните са и от двете страни. Дори и от полицията.

Защото стана традиция да се обвинява жертвата за тези погроми. За тези буферни зони много хора говореха, а се вижда много ясно, че ги има и на снимки и на видео. Малко наизуст подхвана твърдението си с предубеденост, че някой ги е спестил за да изкара повече пари. Много хора искаме да изкарват повече пари като направят повече места на стадиона.

Върни се в “Лудогорец”