Жоро Какалов или Жоро Андонов?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

comeundone
Контакти:

Re: Жоро Какалов или Жоро Андонов?

Мнениеот comeundone » 02 сеп 2009 17:42

ChernoMore написа:Затова най добре да продадем Какалов и с парите от него да купим Рууни :) :) :)

и един мармот завива кроасана в шунка и ---- :roll: . Този играч ми е противен , не искам да го гледам на Тича . Или той или аз . Очертава му се трансфер :D .
сега сереиозно . Наистина се надявам да го пробутат някъде зимата . Било то под наем или въобще да го напъдят . Да купят ПОНЕ 1 класен играч и ДА ИМА КОНТРОЛИ С ОТБОРИ . Засега това изглежда като мечта .....

Потребителски аватар
ChernoMore
Контакти:

Мнениеот ChernoMore » 02 сеп 2009 17:46

Пари имаме нямаме желание и не искаме да хвърляме пари, според мен ако влезем в групите на ЛЕ, ТИМ ще купят 1-2 доста класни играчи, но на този ред с тези футболисти трудно ще стане влизането в групите

comeundone
Контакти:

Мнениеот comeundone » 02 сеп 2009 17:51

ChernoMore написа:Пари имаме нямаме желание и не искаме да хвърляме пари, според мен ако влезем в групите на ЛЕ, ТИМ ще купят 1-2 доста класни играчи, но на този ред с тези футболисти трудно ще стане влизането в групите

Аз на шефоте не разчитам да купят нищо класно до лятото . Поне да пускат юношите от школата
с тези контузии и с това желание от страна на играчите бих се изненадал дори и ако в тройката влезем . Отделно смятам , че Дани Г не трябва да е крило , но това си е мое лично мнение

Потребителски аватар
ChernoMore
Контакти:

Мнениеот ChernoMore » 02 сеп 2009 17:56

и да си прав няма значение защото няма кой да те чуе, и да те чуе няма да ти обърнат внимание

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 02 сеп 2009 18:03

comeundone написа:
сега сереиозно . Наистина се надявам да го пробутат някъде зимата . Било то под наем или въобще да го напъдят . Да купят ПОНЕ 1 класен играч и ДА ИМА КОНТРОЛИ С ОТБОРИ . Засега това изглежда като мечта .....

Kakaлов е до зимата тук,после му изтича договора за наем и трябва да се върне в Динамо Минск.И се надявам,че няма да му удължим договора после и нека си ходи
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 сеп 2009 18:06

mursusaid написа:
comeundone написа:

Kakaлов е до зимата тук,после му изтича договора за наем и трябва да се върне в Динамо Минск.И се надявам,че няма да му удължим договора после и нека си ходи

А, :lol: дано.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ticha.ultras
Контакти:

Мнениеот ticha.ultras » 02 сеп 2009 23:03

ChernoMore написа:Затова най добре да продадем Какалов и с парите от него да купим Рууни :) :) :)

А с останалото? Може да опрайм стадион Варна :!:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 сеп 2009 11:25

Трансферната политика на Черно море не е добра според мен. Взимат се играчи на пределна възраст или отхвърлени "звезди" от други отбори. Андонов вече е в Берое доколкото знам, така че този спор е излишен. А Какалов е много добър, но главата не го слуша
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “Черно море”