Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fr3ak_boy написа:Защо всички обвиняват съдията и Валенсия, а не Глен Джонсън?
Кажете ми кой нормален играч ще направи контакт в гръб в наказателното поле?![]()
Естествено, че Валенсия ще падне и ще иска да види какво ще стане, а от позицията, е която беше съдията се виждаше контакт в гръб, но не и силата му. За всичко може да вините Глен Джонсън и глупостта му
ralka_levskarka написа:fr3ak_boy написа:Защо всички обвиняват съдията и Валенсия, а не Глен Джонсън?
Кажете ми кой нормален играч ще направи контакт в гръб в наказателното поле?![]()
Естествено, че Валенсия ще падне и ще иска да види какво ще стане, а от позицията, е която беше съдията се виждаше контакт в гръб, но не и силата му. За всичко може да вините Глен Джонсън и глупостта му
Естествено![]()
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:ralka_levskarka написа:fr3ak_boy написа:Защо всички обвиняват съдията и Валенсия, а не Глен Джонсън?
Естествено![]()
Виж само цялостното развитие на тази наша атака - грешка на ДЖОНСЪН, малко тичане от Валенсия, грешка на ДЖОНСЪН и резултатите - дузпа за Юнайтед и контузия на Агер. Сега само не ми казвай, че Джонсън няма вина.
Rivaldo10 написа:Валенсия не го докоснаха.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Gary Neville: "Liverpool were robbed 3 points...by referee"
ralka_levskarka написа:Gary Neville: "Liverpool were robbed 3 points...by referee"
Смятай
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта