ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Пичоне:Треньор или мошенник?

Мнениеот botev forever » 02 сеп 2009 22:51

maximalniq написа:ПИЧоне е пич... :)

Поне да имаше москвич,като всеки уважаващ се мангал и подуенски фен.....

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 02 сеп 2009 22:51

botev forever написа:
botev_1912 написа:
vhpvhp написа:Хубава тема. Пак да попитам - какво се чака ? Какво точно чакате да се случи на 15 09 ? Що не чакате примерно до 10 09 ? Или пък 20 09 ? Що точно петнадесети септември ? :roll: Това масово овчедушие трябва да има някакво тайно обяснение :?: Тъй като аз не съм "просветен" относно тайната на 15 09 , моля някой от знаещите да обясни защо точно е избрана тази дата :?:

Нямам думи за теб просто!

Ако не е тайна да те питам на колко годинки си?

А може ли да те попитам за твоята прогноза за работата на италианския циганин и крайния резултат от мача с Миньор?

Циганина за нищо не става а Миньоро ще ни бият с минимум 3:0.

Аз лично съм питал нееднократно колегата VHP или vhpvhp - за мен са един и същ човек, какво щеше да направи през тези 2 седмици които се дават на жабаря?

Нали ако ги бяхме емнали веднага пресата щеше да ни изкара изроди и лумпени на които няма угодия, а на селския щеше да направи св**ка затова, че почти е успял да докара италианци в Ботев но разбираш ли феновете ги прокудили!
Нека се държим малко по-сериозно естестевно, че даването на тези 14 дни е най-разумното решение, макар и да знаем, че от тях полза няма да има!
ЗА да се постигне крайнатса цел не винаги трябва да се действа първосигнално!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

botev forever

Мнениеот botev forever » 02 сеп 2009 22:59

Пресата и най-вече селяка не дават пет пари за нас феновете та ние да се съобразяваме с тях.Мангала и бряговския му старейшина разбират само от обществена нетърпимост...

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 02 сеп 2009 23:06

botev forever написа:Пресата и най-вече селяка не дават пет пари за нас феновете та ние да се съобразяваме с тях.Мангала и бряговския му старейшина разбират само от обществена нетърпимост...

Добре де задаваш ми интелигентен въпрос - аз ти отговарям какви са моите възгледи - а ти след това ми изпляскваш това!

Кажи какво трябваше да се направи и какво щяхме да спречелим ако го бяхме извършили?
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 02 сеп 2009 23:09

....Циганина за нищо не става а Миньоро ще ни бият с минимум 3:0.

Аз лично съм питал нееднократно колегата VHP или vhpvhp - за мен са един и същ човек, какво щеше да направи през тези 2 седмици които се дават на жабаря?

Нали ако ги бяхме емнали веднага пресата щеше да ни изкара изроди и лумпени на които няма угодия, а на селския щеше да направи св**ка затова, че почти е успял да докара италианци в Ботев но разбираш ли феновете ги прокудили!
Нека се държим малко по-сериозно естестевно, че даването на тези 14 дни е най-разумното решение, макар и да знаем, че от тях полза няма да има!
ЗА да се постигне крайнатса цел не винаги трябва да се действа първосигнално!..
..Ти , пич ,си голям хитрец ! Еваларка. Аз питам ,ти отговаряш с насрещно питане... Да не си политик ? Това е фатка на политиците ,кога ги хванат по без гащи с някой неудобен въпрос.. ама нали виждаш ,и други питат същото !
Последна промяна от vhpvhp на 02 сеп 2009 23:10, променено общо 1 път.

botev forever

Мнениеот botev forever » 02 сеп 2009 23:09

botev_1912 написа:
botev forever написа:Пресата и най-вече селяка не дават пет пари за нас феновете та ние да се съобразяваме с тях.Мангала и бряговския му старейшина разбират само от обществена нетърпимост...

Добре де задаваш ми интелигентен въпрос - аз ти отговарям какви са моите възгледи - а ти след това ми изпляскваш това!

Кажи какво трябваше да се направи и какво щяхме да спречелим ако го бяхме извършили?

Ако не бяхме допуснали мангала да стане треньор,какво щеше да прави селяка без наставник на отбора?Просто цирка щеше да спре..

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 02 сеп 2009 23:12

Ако не бяхме допуснали мангала да стане треньор,какво щеше да прави селяка без наставник на отбора?Просто цирка щеше да спре.. Ето ти първо важно нещо ,което нямаше да стане за тези три седмици. Селския загиваше без треньор ПРО. Кой реши да се вържат гащите на Сельо с "кредит на доверие" :?: :evil:

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 02 сеп 2009 23:13

botev forever написа:
botev_1912 написа:

Ако не бяхме допуснали мангала да стане треньор,какво щеше да прави селяка без наставник на отбора?Просто цирка щеше да спре..

Как може да си толкова наивен?
Сигурно този пичони си е дал лиценза на селския още първият път когато дойде в България.

Не забравяй, че селянина е пълен с номера и ще направи каквото трябва за да не се разпадне отбора - все пак повечето от имотите му за заложени срещу дълговете на клубът!
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
T.Henry14
Контакти:

Мнениеот T.Henry14 » 02 сеп 2009 23:14

Пичионе е най - големия ''тактик'' в съвременния български футбол :lol: :lol: :lol: не го плюйте , ще ви направи Щампиони :lol: :lol: :lol:
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 02 сеп 2009 23:15

T.Henry14 написа:Пичионе е най - големия ''тактик'' в съвременния български футбол :lol: :lol: :lol: не го плюйте , ще ви направи Щампиони :lol: :lol: :lol:

Вярно ли? Колкото Галка вас - хипермегаултрасупершампиони?

Върни се в “Ботев”