ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пичоне:Треньор или мошенник?
Аха , значи тарторите са очаквали да замъкнем някоя точко от Варна и задължително да смачкаме Миньоро на Колежа
Много хитро. За малко да стане.

- Бижутера
- Контакти:
Само като му чуеш името и става ясно що за човек е 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Canaries front
- Контакти:
защото на 14.09 изтича срока даден за подажба на клуба .Според Пичони дотогава трябва да сме с нови собственици.Дотогава му е срока да покаже промяната-дотук непоказва нищо и до 14 няма да покаже.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
То е ясно,че нищо няма да се промени вие какво очаквате от съдружие между селянин и циганин.
треньор и то сериозен!
-
Не знам защо този мангал поне неназове с кой уж преговаря селяка.Това е типичен мангалски морафет!!!И бомбастичните му изказвания за непобедимия Ботев!!!На гол тумбак чифте пищови.Циганин треньор и селянин президент...Мисля,че мангала всеки ден трябва да му се напомня,че това е Ботев Пд,а не отбор от италианско гето,където най-вероятно е живял за което говори и криминалното му досие.
- botev_1912
- Контакти:
vhpvhp написа:Хубава тема. Пак да попитам - какво се чака ? Какво точно чакате да се случи на 15 09 ? Що не чакате примерно до 10 09 ? Или пък 20 09 ? Що точно петнадесети септември ?Това масово овчедушие трябва да има някакво тайно обяснение
Тъй като аз не съм "просветен" относно тайната на 15 09 , моля някой от знаещите да обясни защо точно е избрана тази дата
Нямам думи за теб просто!
Ако не е тайна да те питам на колко годинки си?
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тоя Пичоне или Пичионе -на знам как се изговаря точно е съмнителен толкова колкото Селския и прословутия инвеститор,който ще налива пари.Пак ще разиграват некви сценарии и ще лъжат до Нова Година-от там нататък не знам.Дано не съм права -и вдигнат Ботев на крака-мен лично ме съмнява.Отделно че е бил разследван и лежал в затвора
Абе тоя Христолов откъде ги намира тия? Имам чувството че е хванал някой мангал от селото си,купил му е дрехи Секънд хенд и го е пратил да лъже феновете 

-
botev_1912 написа:vhpvhp написа:Хубава тема. Пак да попитам - какво се чака ? Какво точно чакате да се случи на 15 09 ? Що не чакате примерно до 10 09 ? Или пък 20 09 ? Що точно петнадесети септември ?Това масово овчедушие трябва да има някакво тайно обяснение
Тъй като аз не съм "просветен" относно тайната на 15 09 , моля някой от знаещите да обясни защо точно е избрана тази дата
Нямам думи за теб просто!
Ако не е тайна да те питам на колко годинки си?
А може ли да те попитам за твоята прогноза за работата на италианския циганин и крайния резултат от мача с Миньор?
- maximalniq
- Контакти: