VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

мим
Контакти:

Re: VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Мнениеот мим » 23 сеп 2012 13:51

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=49752

Тези велики фенове как се чувстват да ги посрещат по този начин, с кучета, със спец полицаи, все едно слизат затворници от автобусите, не им ли е обидно това. То какво да им е, само като ги чуеш как им влачат гласовете, не знаят май на кой свят се намират...ужас е някакъв...по инерция ще подкрепят отбор...:(
А за билетите...че с Рома и не знам кой си биле стрували по-малко от нашите...ще дам толкова пари, но защото да гледам Рома, ама...то като се замислиш...кво да гледаш Рома, като само ще им объркват играта нашите хубостници, ни мач като хората, ни нищо, ще паднат и то безславно :), а ние си гледаме отбора, който не веднъж доказва, че играе винаги на ниво, а и е хубаво да гледаш как мачка софийските "грандове".
А пък към софийските отворковци, кога построят собствен стадион / не закърпените от соца /на европейско ниво, тогава да дават мнения за нашия. Не се ли виждат, какви стадиони имат белите държави, какви те, като столица...но едва ли ще стане. Разбира се това е жалко за държавата или по друг начин казано...каквато ти столицата, такава ти държавата ха ха...че и нагли да злобеят към и без това малкото хубаво направено у нас...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 сеп 2012 14:26

Това с факлите е идиотизъм, който няма как да приема. Далеч съм от мисълта, че това е дело на нормалните и истинските фенове на ЦСКА. Имам приятел, който беше сред агитката на армейците в Разград и съм сигурен, че е заклеймил тези чисто гаменски прояви на самозабравили се "фенове" ( умишлено в кавички).
ПС: Гледайки снимките на онова дете за миг си представих щерка ми и племенника ми...Въпреки, че направих наченки да ги водя на мач и им харесва на стадиона не бих им жертвал здравето заради евентуална и подобна глупост...Това е простащина -така не се поддържа отбор.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 сеп 2012 14:34

Едно голямо браво за отбора! Може да не са мачкали, но играха много мъжки. Признавам, че първия път когато се притесних беше когато разбрах, че Гулдан няма да играе, както и Моци, а Мантула ще е последна преграда преди вратаря. Втори път се притесних, дори повече, когато останахме с човек по-малко. Тогава си помислих, че единственото на което можем да се надяваме е късмет да запазим резултата 0:0. Оказа се, обаче, че и двете ми притеснения са били напълно излишни. Отборът вече е много по-зрял. Много детски болести са прекарани и е имало смисъл Динамо Загреб да ни отнемат заслуженото продължение към ШЛ в последната минута. Поуката е взета.
Имаме и страхотни резерви. Както някой беше писал - Лудогорец май е единствения отбор в А група, който само от резервите си може да сформира втори отбор, който да се бори за класиране в челото.
За червения картон искам да видя видео с по-добро качество, но при всички случаи това е грешка- дали на играча, дали на съдията, която обаче не се оказа фатална и е без голямо значение. Дори хубаво, че стана за да се спрат с тези легенди за съдийското рамо.
За някои елементи в червената агитка май няма какво да се каже повече. Резултатът за момента е - общо 9 арестувани, горе-долу поравно заради кражбата в бензиностанцията и за хвърляне на бомбички и ракети по МИРНАТА публика на Лудогорец, съставена и от жени и деца. Е, сега нямаше стюард-бойци. Преди тезата беше, че стюардите разгневили агитката.
Както и предположих, редът на стадиона вече е по-затегнат и също са взети поуки. Освен въпросните арестувани, бях свидетел и на инцидент, при който задържаха момче от домакинската публика, което хвърли бутилка от минерална вода на терена. Малко след като направи тази глупост се появи човек от охраната и го отведе със себе си. Трябва да кажа, че това се случи след като феновете на ЦСКА хвърлиха бомбичките и ракетите в съседния сектор. Тогава много хора по трибуните се изнервиха и 2-3-ма свършиха по някоя глупост от която нямаше нужда.
Понеже някой отвори дума, знам, че в плана за следващата реконструкция на стадиона са предвидени монолитни стени, които да отделят гостуващата агитка от домакинските сектори. И отново няма да е възможно напълно да се прекъснат тези позорни за ЦСКА простотии. Както каза един съсед по трибуна: "как да им ги вземеш димките, като и в г*за си ги навират". Е, с хора, които са готови на това, наистина трудно ще се намери оправия. Знам също, че често, тези които са "чисти" и са вътре получават доставка отвън. Схеми много.
Но е много притеснително, това което разказвате за въпросния радио-коментатор, който омаловажава инцидента. Защото точно той е от хората, които трябва да се борят срещу подобни неща. На миналия мач с ЦСКА бях сред публиката, която отнесе бомбите и знам много добре какво е. Бях бесен най-вече от това, че Лудогорец-Арена е стадион не само с ред, но и с атмосфера, със сигурност и хора, които се държат приятелски и се забавляват. И изведнъж идват няколко червени СЕЛЯНДУРИ и се опитват да превърнат този прекрасен стадион в блатото, с което са свикнали и в които могат да виреят.
Сега очаквайте обнадеждения поглед на червените фенове да се обърне към Лудогорец, заради борбата за първото място с Левски ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 23 сеп 2012 14:58

След мача арестуваха и двама от Д сектор, задето по време на мача се качиха на вишката за ТВ предавания да веят знамена. Дойде един цивилен и ги привика мирно и кротко, без никой да разбере.
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 23 сеп 2012 15:12

iliyan написа:
Да не би картофената нива край Разград е по-голям стадион от НС Васил Левски

Алоуууу, неподготвения, ти терена виждал ли си, бе ! Иде ти да отидеш да пасеш там, невероятен терен !!!

За феновете (част от тях) - ИЗРОДИИИИИ чорбарски, как може да хвърляте димки по жени и деца, бе, наркомани психясали ! Имам чувството че както бяха настръхнали хората, щяха да бъдат сринати със земята барабар с клетката !...Затова и отекна едно мощно ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ подето от целия сезон, което се чу из целия град !!!

За мача - страхливите армейци бяха тотално смазани, и само чорбар с розови очила, би казал обратното. Първите 20-тина минути нашите се подпичкваха, но после заиграха и настана Опълченците на Шипка....Деко бе безобразен, сега като гледам повторението, по скоро си има червен картон, ама Петев какво чакаше че не го смени преди това незнам.....
Иван Стоянов - също безобразен, сантимента към ЦСКА надделя, Бадема и той изневери..
Отзад си бяхме бетон, Чворович излезе рисковано два пъти но е просто друга бира, смел, решителен, страхотна физика..
Минев, Барт, Кайсара си ги знаем - най-добрите на своите постове в България. Приятната изненада дойде от Мантула - който в отсъствието на най добрия - Гулдан, се представи чудесно, мачкаше страховито във въздуха , стоеше близко до нещастния Тасио и не му даде да диша. Дяков - уникален както винаги обезличи напълно тройката на армейците Саша - Янчев - Пакурар...ако Генчев и Марсело бяха на неговото ниво отиваха на разлика ЦСКА-то...За Деко, Бадема и Иван казах -слабичко. Много добро включване на резервите - Гела, Безяк и Бургзорг, които помогнаха в трудните минути след червения картон...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 сеп 2012 15:21

Hardi написа:След мача арестуваха и двама от Д сектор, задето по време на мача се качиха на вишката за ТВ предавания да веят знамена. Дойде един цивилен и ги привика мирно и кротко, без никой да разбере.

От това е можело да се въздържат. Видях едното момче на вишката, на никого не пречеше. Докато онези маймуни, дето висяха на оградата отсреща бяха друго нещо. Предупредиха ги да си смъкнат транспарантите от рекламите, но глас в пустиня. И после се сърдим, че нямало ред в България...

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 23 сеп 2012 15:32

Не се ли даде гласност на такива случаи като снощи/визирам хвърлянето на горящи факли в публиката на Лудогорец/, не се ли вземат по-сериозни и драстични мерки срещу тези "фенове" на ЦСКА, всичко това ще се повтаря и повтаря, докато не се случи и още по-лошо. А Ники Александров, ако наистина е професионалист, ако мисли, че е повече журналист, отколкото фен на ЦСКА, то нека намери доблест и както публично каза "какво толкова, едно две якета в коша за буклук", то нека публично се извини на феновете на Лудогорец!

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 23 сеп 2012 15:45

nedko написа:Не се ли даде гласност на такива случаи като снощи/визирам хвърлянето на горящи факли в публиката на Лудогорец/, не се ли вземат по-сериозни и драстични мерки срещу тези "фенове" на ЦСКА, всичко това ще се повтаря и повтаря, докато не се случи и още по-лошо. А Ники Александров, ако наистина е професионалист, ако мисли, че е повече журналист, отколкото фен на ЦСКА, то нека намери доблест и както публично каза "какво толкова, едно две якета в коша за буклук", то нека публично се извини на феновете на Лудогорец!

Чорбар да се извини публично и да си признае че е сбъркал ..... ХАХХАХАХАХА Искам да го видя това.
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 сеп 2012 16:18

Тъпо е,че след поредно "дерби" в България се говори не за футбол,а за глупостите на феновете. Това,което се е случило е безумие !! Същото се е случвало и в Бургас,с тази разлика,че тук последните зрители са по-далеч от гостуващата агитка и пиратките не можаха да стигнат до тях. Та освен,че действията на червените фенове са идиотски,трябва и да се попитате кой е позволил да има фенове толкова близо до тях. Или заради някой лев повече няма буферен сектор??
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 сеп 2012 16:32

subzero написа:Тъпо е,че след поредно "дерби" в България се говори не за футбол,а за глупостите на феновете. Това,което се е случило е безумие !! Същото се е случвало и в Бургас,с тази разлика,че тук последните зрители са по-далеч от гостуващата агитка и пиратките не можаха да стигнат до тях. Та освен,че действията на червените фенове са идиотски,трябва и да се попитате кой е позволил да има фенове толкова близо до тях. Или заради някой лев повече няма буферен сектор??

Стига с тези безпочвени обвинения! Разбира се, че има буферен сектор! На миналия мач с ЦСКА бомбички са хвърляни дори с ластици в централната трибуна и са уцелили техния си отговорник по сигурността.
Щом стадионът е малък, какво? Половината трибуни да бъдат опразнени за да защитим правото на червената агитка да си хвърля необезпокоявоно бомбичките ли?

Върни се в “Лудогорец”