По скоро Алонсо пред Бутона и Фетел пред Малдонадов....Алото ще е много близо, но едва ли ще рискува битка с онова камикадзе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Наркобоса и Бутона са от мръсната част и ако не вали не знам какъв старт трябва да направят за да изпреварят тези до тях![]()
![]()
![]()
По скоро Алонсо пред Бутона и Фетел пред Малдонадов....Алото ще е много близо, но едва ли ще рискува битка с онова камикадзе![]()
megan fox написа:JackPackage написа:Наркобоса и Бутона са от мръсната част и ако не вали не знам какъв старт трябва да направят за да изпреварят тези до тях![]()
![]()
![]()
По скоро Алонсо пред Бутона и Фетел пред Малдонадов....Алото ще е много близо, но едва ли ще рискува битка с онова камикадзе![]()
Да де, ама и Фетел е от мръсната страна на пистата.Аз лично искам Бутона да прескочи немеца, за Малдонадо нямам претенции.
JackPackage написа:megan fox написа:JackPackage написа:Наркобоса и Бутона са от мръсната част и ако не вали не знам какъв старт трябва да направят за да изпреварят тези до тях![]()
![]()
![]()
Да де, ама и Фетел е от мръсната страна на пистата.Аз лично искам Бутона да прескочи немеца, за Малдонадо нямам претенции.
Фетел е от чистата бре.... (3ти)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост