VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Re: VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА", 22.09.12, 20:00

Мнениеот actrus » 22 сеп 2012 13:32

Призовавам феновете на Лудогорец да подкрепим по ЕВРОПЕЙСКИ любимия отбор и да оставим чорбата да духа супата. С гамени и наркоманчета трудно можете да спорите (не всички фенове на ЦСКА са такива). След мача (очаквам победа за Разград) пак ще има директиви, виновни съдии,че вятъра духнал топката и тя влязла във вратата само не поглеждат в собствената си градина. Успех на Лудогорец. 3-0 за Разград :roll:

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 22 сеп 2012 21:54

Вярно е,че очаквах по изразителен резултат,но и този гол не е за изхвърляне.
Честито Лудогорци! :)
[center]Изображение[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 22 сеп 2012 21:57

ми.. :) кво да кажем ся.. тоя съдия бива ли толкова да мрази лудогорец.. чакаме повторенията за да видим дали е имало фал :) ако е имало да видим какво ще се каже :Р

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 22 сеп 2012 21:57

Явно сте били по-добрия отбор щом с човек по-малко сте вкарали гол

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 22 сеп 2012 22:34

С оглед видяното на терена щях да съжалявам ако днес не ги бяхме били. Когато останахме с 10 човека си помислих, че ще откраднат точката. Поздравления за победата, лудогорци!

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 22 сеп 2012 23:27

цска се научи да губи достойно от Лудогорец , дори и с човек повече те продължиха страхливата си игра и логично загубиха само с 1 (един ) гол :roll:
Последна промяна от varanaDrago на 22 сеп 2012 23:32, променено общо 1 път.
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 22 сеп 2012 23:32

Жалка история са ЦСКА, на терена не мисля че има нужда да казвам защо, на трибуните пак хвърлят бомбички, факли в другите сектори....Сега обаче е едва началото - още много ще се комплексират, МНОГО!!!

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 23 сеп 2012 00:43

http://football.sportal.bg/video.php?video=49742 Аз не мога да го повярвам и усмисля все още това.. говоря за случая който ясно се вижда на видеото. действието се развива между 2:50 и 3:05. Същото беше и май месец.. само дето тогава не целиха пенсионерите, а инвалидите . Като малка добавка беше разбиването на вратата на клетката и опит за нахлуване и замеряне на стюардите с винкели изкъртени от оградата! Не знам.. аз живота си го обичам.. и.. да ви кажа чесно.. ако стои срещу мен някаф надрусан тип с винкел в ръка и аз бих си зел оръжие.. дали ше е телескопична палка, или някой гореспоменат винкел с който са ме замеряли преди това.. няма особенно голямо значение. И после "чичко полицай, а пък той ме наби" смешно колега.. смешно... Направо плачевно-драматично. Със каква наглост п*дяволите после ще тръгнеш да ревеш и да се оплакваш?! Не бой.. ами побой заслужават! Надявам се другия път управата на лудогорец да се е подготвила с много стюарди.. само дето другия път няма да има само приказки.. Който неслуша, се искарва и се носи в ареста.. Със сигурност всеки полицай много би се зарадвал на някъф тип който напада най-беззащитните - пенсионери, деца, инвалиди! Голям отбор.. голяма история.. много фенове... Така де.. "голям отбор" е бил, "голяма история" - страшна.. половината титли служебно дадени, другата половина с пари на заем, "много фенове" много много.. колко да са много.. Верно, че Ловеч е по-близо до Разград от София, ама горе доло бройката беше същата (сравнение между броя на гостуващите агитки на мачовете Литекс:Лудогорец и Лудогорец:ЦСКА). И това отбор който от 2 години е в елита. Не знам.. ама ми се струва, че не Разградския, ами ЦСКА-рския балон ще се спука първи!

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 23 сеп 2012 02:54

Честито на Лудогорци.
Минимална победа с интересна игра на Лудогорец. Не толкова атакуваща но не и страхлива, игра практична, стабилна и разумна. Честно казано Лудогорец не игра както очаквах, но иначе изигра мача много умно и съдейки по коментара и резюметата на мача май май нямаше как да го загуби.

kev1n човече, какво да се прави. Винаги ще се намери някой малоумник, който избива комплекси. Да се надяваме, че за всеки малоумник ще се намира ако не килия, то поне 1 як стюард с винкел..
Жалко е само, че това ще изкара лошо име на цялата агитка на ЦСКА, а не е хубаво да патят и истинските НОРМАЛНИ червени почитатели.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 23 сеп 2012 03:02

http://football.sportal.bg/news.php?news=387023

За следващият мач мисля. че трябва да ги изненадаме с бетонирана клетка като килия в затвор, че да се почувстват като у дома си! ТОВА НЕ Е ВОЙНА ИЗРОДИ МРЪСНИ! Нали уж има камери, защо никой не взема мерки и да ги вкара в панделата? Защо са допуснати такива средства на стадиона? Просто нямам думи! Това е вторият опит, на третия може да стане трагедия! Много се надявам след мача отново да са ги разхождали по долни гащи с панталони събути до глезените, тъй като това е най-малкото, което заслужават след този смея да твърдя опит за умишлено нараняване на нормални и мирни хора! ИЗРОДИ!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Върни се в “Лудогорец”