Левски - Пирин ГД /А група, 6 Кръг/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски - Пирин ГД /А група, 6 Кръг/

Мнениеот ralka_levskarka » 22 сеп 2012 22:51

daniel875 написа:
ralka_levskarka написа:Както казах след мача със Сараево "в мачовете от първенството Левски ще е друг и ще печели" , така че честита победа на всички Левскари. 6/6 и ако направим 7/7 (надявам се да го постигнем) и ще подобрим рекорда си от 2004 (май :? ) Честито и на плювачите, живи и здрави да сте!!

Какво ще кажеш 15 от 15?

Още по хубаво ще е, ако стане, но знаеш ли - имам лошо предчувствие за мача с онези , а този сезон предчувствията ми за мачовете не са ме подвеждали :( Надявам се тоя път да ме подведе, ако трябва на бас ще се хвана, пари ще изгубя само и само да не позная.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 22 сеп 2012 22:53

Колко ли момчета са нежелани и подритвт по нивите?! Такива, като Йорданов. Този играч е просто върхът, достатъчен ми беше този мач, за да го преценя. Десет слаби да изиграе след това, пак ще го поддържам! Бърз, техничен и умен играч, по-добър от Райков и Рамос. Ако някой се осъмни в качествата му преди да го вземе, то той е пълен идиот! Отдавна не бях виждал човек да се бори толкова и да играе с такъв хъс. Нека не го величая, тепърва ще има много мачове да изиграе, но наистина си намерихме страхотно крило. По-скоро от испански тип, без онези високи центрирания, но много добър. А в този мач някои пак се поразходиха като баби през първото полувреме, но тази сдържаност си беше тактически ход (ама доста тъп). През второто натиснахме и се случи очакваното. Много се радвам и на Силва, за мен има бъдеще и ще е тъпо да го махнем набързо. Човекът си има нужда от време и дано го получи. Карвальо за пореден път игра добре! Пирин ГД все пак не е отбор, с който да се мерим, така че в тази победи имат значение единствено точките. Тепърва предстои трудното и ще се разбере до къде сме!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 сеп 2012 23:02

Капитанът на Левски Станислав Ангелов заяви, че вече е станало традиция "сините" сами да си правят мачовете трудни. Днес те победиха Пирин (Гоце Делчев) с 2:0 и натрупаха 18 точки.

"Получи се един нормален мач, в който през първото полувреме, докато имаха сили, нашите съперници ни противодействаха. През втората част обаче те се умориха и ни оставиха повече празни пространства, които ние на моменти използвахме. Това все пак е нормално с оглед на факта, че ние държахме повече топката преди почивката, а те тичаха повечко. Иначе вече стана традиция ние да си правим срещите трудни. Между мача с Пирин (Гоце Делчев) и този с Ботев (Пловдив) няма голяма разлика, според мен, еднакви трудни са”, каза опитният футболист.

"Ние нямаме проблеми в отношенията, макар че с някои от момчетата не се познавахме в началото на сезона. Искаме за 30-40 дни да правим отбор, а хората градят един тим с години", допълн Ангелов.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 сеп 2012 23:06

Ето ги головете http://vbox7.com/play:6a4c661e18

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 22 сеп 2012 23:28

ЧЕСТИТА ПОБЕДА ЛЕВСКАРИ! Първото полувреме малко по-слабичко, но второто ги сгазихме. Много добре се включиха и Йорданов и Силва. Португалеца нещо все не може да уцели тая врата, а си личи че играе с много желание. С връщането на Пинто, ако е в добре познатата ни спортна форма от пролетта, левия фланг ще се засили и надявам се ще заиграем по-добре. Между другото хареса ми играта на Гаджев. Отнема топки и играе нахъсано. Не знам защо още някои хора по стадионите го плюят. Може би гледат някой друг мач. САМО ЛЕВСКИ!
Изображение

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 23 сеп 2012 01:08

Първото полувреме не беше чак толкова слабо, но просто направихме доста пропуски(особено Йовов), а и Гаджев удари греда. Допуснахме доста индивидуални грешки, заради липса на концентрация и подценяване, може би. Силва и Йорданов се включиха доста добре. И последно - обидно малко фенове имаше на стадиона! Очаквах да има повече, удобен ден, удобен час... Не знам, лично аз се разочаровах, особено сектор Б ми се видя доста празен. Само Левски :)
CHELSEA

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 23 сеп 2012 01:34

Левски, ако не се възгордеят отбор и ръководство, биха могли да си ОСИГУРЯТ званието есенен първенец. Все пак Левски за това е... Левски, за да прави грешки от глупост и да ги поправя със ГОРДОСТ!!! При това почти винги в последния момент... :)

PS. То и Фабио след 75мин. им резна пет гола, НИКОГА НЕ Е КЪСНО!!!
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 23 сеп 2012 03:01

Очаквана победа. То очаквах и Левски малко по-рано да си опече работата но както и да е. Реално не остави шанс на Пирин, вкара 2 гола и си взе своето - 3 точки. Хубав дебют за "ненадеждния" локомотивец от Лаута, все така ненадежден да е всеки мач хх Левски можеше да бие и с повече, но как да е, 3 точки са си 3 точки и първо място за момента.
Малко повече ефективност само трябва, все пак идват мачовете и с Литекс, ЦСКА, Лудогорец и т.н; особено ми се иска 1 битка за първото място с лудогорци.. която да бъде спечелена от Левски безапелационно.
Между другото Гаджев освен нахъсан се показа и благороден.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 23 сеп 2012 03:07

Йорданов на лявото крило ли игра? Кой му е силния крак, ляв или десен?

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 23 сеп 2012 10:56

Първото полувреме го проспахме, но след почивката играхме по-добре и заслужено спечелихме!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Архив”