ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Пичоне:Треньор или мошенник?
Не знам,но фактите взеха да стават все по-тревожни.Като започнем,че жабара се обяви за случайно попаднал на стадиона ни до последните му изявления.Най-стойностния чужденец си тръгна заради неудовлетворени финансови искания,а мангала обяви,че било по негова преценка.Уж щеше да носи пари,а на колежа всички са забравили как изглеждат.Нашите юноши в двустранни игри бият,като тъпани сбирщината анонимници докарана от него.Въобще този мангал май ще задмине селяка по наглост.Дано не съм прав.
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Пичоне:Треньор или мошенник?
Дано всички които пишат тук в този форум да бъдат по активни в едни евентуални действия,ПОВТАРЯМ ПО АКТИВНИ след около десетина дни.ТАКА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА!!!!!!!!!!
-
cekupa написа:Много качествен тренер е евала !
Днес като го видях облечен с дрехи от края на 80те..........
- david_villa
- Контакти:
Тоя направо си е дошъл от фамалията, твърдеше, че е свързан новите италиански собственици, ама Христолов не продава клуба. И че няма апетити да оглави отбора, поне така каза при първото си идване. Съмнителен субект, но добре, че е и той, понеже никой наш наставник с лиценз няма да си вре главата в чувала и да бачка за Селския..
Тия са си ебали капаците,досега само селяк ни управляваше,а сега дойде и мангал.Селяк и мангал 2 в 1.
То явно купувачи няма,ами да земем да напишем едно писмо до бат Бойко да подхваща селяка,че май друго не остана.
Не му вярвам и на него много много,ама ако му се оплачем и поревем малко,може да вземе да погне селяка за дълговете му към държавата,да отнеме отбора на наш селю и да сложи някой гербаджия начело,пак ще сме по добре отколкото сега.
То явно купувачи няма,ами да земем да напишем едно писмо до бат Бойко да подхваща селяка,че май друго не остана.
Не му вярвам и на него много много,ама ако му се оплачем и поревем малко,може да вземе да погне селяка за дълговете му към държавата,да отнеме отбора на наш селю и да сложи някой гербаджия начело,пак ще сме по добре отколкото сега.
Хубава тема. Пак да попитам - какво се чака ? Какво точно чакате да се случи на 15 09 ? Що не чакате примерно до 10 09 ? Или пък 20 09 ? Що точно петнадесети септември ?
Това масово овчедушие трябва да има някакво тайно обяснение
Тъй като аз не съм "просветен" относно тайната на 15 09 , моля някой от знаещите да обясни защо точно е избрана тази дата 

До колкото знам феновете на Ботев са дали 2 срещи на Тренъора (На спокойстве да ги изиграе.), 1ната вече я изигра, втората ще се играе другата седмица и след нея е - 15.
Тъй де, дали са му ултиматум, ако се провали в 2те срещи да се бунуват.
Тъй де, дали са му ултиматум, ако се провали в 2те срещи да се бунуват.
САМО ЛЕВСКИ!
- Тракиец 1912
- Контакти:
След като обяви, че залага главата си, може би имах малко вяра. Но виждаме, че пари няма, а всичко пак го урежда селският тарикат. Ако е мошенник ще си понесе последствията. Ако е поредната селска лъжа, това ще е върхът на наглостта.
Пичоне - треньор на мошеници