Keyser Soze написа:Sardukar написа: Мисля, че той подаде на Торес през първото полувреме, където испанеца овладя супер, но после трепна и не уцели топката...
Азар беше
Мата беше

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Keyser Soze написа:Sardukar написа: Мисля, че той подаде на Торес през първото полувреме, където испанеца овладя супер, но после трепна и не уцели топката...
Азар беше
yasen написа:Мата е избран за футболист на мача?!!!!!!
Тея класации английските идиоти могат да си ги заврат отзад...
Опитах се да обясня, че Мата нищо не играе, някакъв ми каза, че съм бил "ограничен"...
няма какво да общувам с такива мекотели...
но искам някой тук да направи един обзор на играта на Мата в днешния мач, за да видим какво игра днес, а според мен беше един от най-слабите за Челси
Оскар беше днес най-опасния, най-креативния ни футболист, Торес отново бе бледа сянка...
fireblood написа:Виж сега на първо четене се сещам за 4 добри отигравания на Мата. През първото полувреме, когато намери Торес, друг е въпросът, че испанеца нищо не можа да направи. Вторият път бе при един удар на Оскар, когато вратарят се намеси, именно Мата успя да насочи топката към него след пробив, но ударът на бразилеца не мина зад вратаря. Третият път бе, когато при контраатака Мата се обърна, видя включващия се Моузес и с перфектен пас го изведе на стрелкова позиция, но Моузес не успя да отбележи гол. И четвъртия път, за който ти каза, че бил елементарен и даже ти си можел да го направиш е прословутата петичка, с която намери Коул и той отбеляза. Мата днес се отличи с асистенция, която донесе 3 точки. Помисли, според мен просто го ненавиждаш и си сляп за силната му игра. Мата е класа, Мата е основен играч, Мата е един прекрасен креативен полузащитник, който полага огромно старание в играта си. Тъпо е да го наричаш "плюнка". Все пак това е играчът на миналия сезон. Все пак той асистира за гола на Дрогба във финала на ШЛ. Но, освен това вкара и други важни голове, и направи други важни асистенции. Тази награда не се дава току-така. Надявам се да промениш мнението си за Хуан.
yasen написа:fireblood написа:Виж сега на първо четене се сещам за 4 добри отигравания на Мата. През първото полувреме, когато намери Торес, друг е въпросът, че испанеца нищо не можа да направи. Вторият път бе при един удар на Оскар, когато вратарят се намеси, именно Мата успя да насочи топката към него след пробив, но ударът на бразилеца не мина зад вратаря. Третият път бе, когато при контраатака Мата се обърна, видя включващия се Моузес и с перфектен пас го изведе на стрелкова позиция, но Моузес не успя да отбележи гол. И четвъртия път, за който ти каза, че бил елементарен и даже ти си можел да го направиш е прословутата петичка, с която намери Коул и той отбеляза. Мата днес се отличи с асистенция, която донесе 3 точки. Помисли, според мен просто го ненавиждаш и си сляп за силната му игра. Мата е класа, Мата е основен играч, Мата е един прекрасен креативен полузащитник, който полага огромно старание в играта си. Тъпо е да го наричаш "плюнка". Все пак това е играчът на миналия сезон. Все пак той асистира за гола на Дрогба във финала на ШЛ. Но, освен това вкара и други важни голове, и направи други важни асистенции. Тази награда не се дава току-така. Надявам се да промениш мнението си за Хуан.
и аз се надявам да променя мнението си за него, но да покаже формата си от миналата есен, тогава той беше най-добрия
а колкото до тази награда за играч на сезона, аз не мога да приема, че точно Мата я заслужава ...
мисля, че има един футболист, който заслужава най-много тази награда за миналия сезон и то не само в Челси, а в целия свят...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта