Челси - Стоук Сити, Събота 22.09.12г., 17:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Re: Челси - Стоук Сити, Събота 22.09.12г., 17:00ч.

Мнениеот drago911 » 22 сеп 2012 21:22

Keyser Soze написа:
Sardukar написа: Мисля, че той подаде на Торес през първото полувреме, където испанеца овладя супер, но после трепна и не уцели топката...

Азар беше ;)

Мата беше ;)
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 22 сеп 2012 21:23

Обичайните начини да вкараш някой във"форма" са: да играе/да чака от пейката. Според мен играчи като Мата трябва да играят :roll: Аз съм съгласен, че не трябва да е твърд титуляр. Засега само на Азар съм навит да е такъв :mrgreen: Мата е важен за ЧЕЛСИ, но наистина е инертен в сравнение с миналата Есен!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 22 сеп 2012 21:27

Може и Мата да е бил, не претендирам да съм бил прав, просот ми се стори, че е Азар. 8-)

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 22 сеп 2012 21:31

Мата-Азар.Приличат си ! :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
tvorec
Контакти:

Мнениеот tvorec » 22 сеп 2012 21:44

Браво на момчетата ,взехме адски труден мач ,срещу такива отбори на Моста не бива да губим точки :idea: От целия отбор мога да отлича единствено Оскар и Кейхил ,останалите бяха средно ниво. А и бтв с това нападателче ще берем големи ядове ;)

Потребителски аватар
Wincky
Контакти:

Мнениеот Wincky » 22 сеп 2012 21:47

yasen написа:Мата е избран за футболист на мача?!!!!!!
Тея класации английските идиоти могат да си ги заврат отзад...
Опитах се да обясня, че Мата нищо не играе, някакъв ми каза, че съм бил "ограничен"...
няма какво да общувам с такива мекотели...
но искам някой тук да направи един обзор на играта на Мата в днешния мач, за да видим какво игра днес, а според мен беше един от най-слабите за Челси
Оскар беше днес най-опасния, най-креативния ни футболист, Торес отново бе бледа сянка...

Нарекох те ограничен, защото поставяш под въпрос качествата на Мата, че видиш ли той не заслужавал да е толкова обичан сред привържениците. След всичко, което направи в този толкова успешен сезон, звучи смешно. Та той беше незаменим за нас. Мата просто е в лоша форма, също както Рамирес. Ама дори и така създаде двете ни най-чисти голови положения, нали?

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 22 сеп 2012 22:02

Виж сега на първо четене се сещам за 4 добри отигравания на Мата. През първото полувреме, когато намери Торес, друг е въпросът, че испанеца нищо не можа да направи. Вторият път бе при един удар на Оскар, когато вратарят се намеси, именно Мата успя да насочи топката към него след пробив, но ударът на бразилеца не мина зад вратаря. Третият път бе, когато при контраатака Мата се обърна, видя включващия се Моузес и с перфектен пас го изведе на стрелкова позиция, но Моузес не успя да отбележи гол. И четвъртия път, за който ти каза, че бил елементарен и даже ти си можел да го направиш е прословутата петичка, с която намери Коул и той отбеляза. Мата днес се отличи с асистенция, която донесе 3 точки. Помисли, според мен просто го ненавиждаш и си сляп за силната му игра. Мата е класа, Мата е основен играч, Мата е един прекрасен креативен полузащитник, който полага огромно старание в играта си. Тъпо е да го наричаш "плюнка". Все пак това е играчът на миналия сезон. Все пак той асистира за гола на Дрогба във финала на ШЛ. Но, освен това вкара и други важни голове, и направи други важни асистенции. Тази награда не се дава току-така. Надявам се да промениш мнението си за Хуан.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 22 сеп 2012 22:24

fireblood написа:Виж сега на първо четене се сещам за 4 добри отигравания на Мата. През първото полувреме, когато намери Торес, друг е въпросът, че испанеца нищо не можа да направи. Вторият път бе при един удар на Оскар, когато вратарят се намеси, именно Мата успя да насочи топката към него след пробив, но ударът на бразилеца не мина зад вратаря. Третият път бе, когато при контраатака Мата се обърна, видя включващия се Моузес и с перфектен пас го изведе на стрелкова позиция, но Моузес не успя да отбележи гол. И четвъртия път, за който ти каза, че бил елементарен и даже ти си можел да го направиш е прословутата петичка, с която намери Коул и той отбеляза. Мата днес се отличи с асистенция, която донесе 3 точки. Помисли, според мен просто го ненавиждаш и си сляп за силната му игра. Мата е класа, Мата е основен играч, Мата е един прекрасен креативен полузащитник, който полага огромно старание в играта си. Тъпо е да го наричаш "плюнка". Все пак това е играчът на миналия сезон. Все пак той асистира за гола на Дрогба във финала на ШЛ. Но, освен това вкара и други важни голове, и направи други важни асистенции. Тази награда не се дава току-така. Надявам се да промениш мнението си за Хуан.

и аз се надявам да променя мнението си за него, но да покаже формата си от миналата есен, тогава той беше най-добрия
а колкото до тази награда за играч на сезона, аз не мога да приема, че точно Мата я заслужава ...
мисля, че има един футболист, който заслужава най-много тази награда за миналия сезон и то не само в Челси, а в целия свят...

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 22 сеп 2012 22:29

yasen написа:
fireblood написа:Виж сега на първо четене се сещам за 4 добри отигравания на Мата. През първото полувреме, когато намери Торес, друг е въпросът, че испанеца нищо не можа да направи. Вторият път бе при един удар на Оскар, когато вратарят се намеси, именно Мата успя да насочи топката към него след пробив, но ударът на бразилеца не мина зад вратаря. Третият път бе, когато при контраатака Мата се обърна, видя включващия се Моузес и с перфектен пас го изведе на стрелкова позиция, но Моузес не успя да отбележи гол. И четвъртия път, за който ти каза, че бил елементарен и даже ти си можел да го направиш е прословутата петичка, с която намери Коул и той отбеляза. Мата днес се отличи с асистенция, която донесе 3 точки. Помисли, според мен просто го ненавиждаш и си сляп за силната му игра. Мата е класа, Мата е основен играч, Мата е един прекрасен креативен полузащитник, който полага огромно старание в играта си. Тъпо е да го наричаш "плюнка". Все пак това е играчът на миналия сезон. Все пак той асистира за гола на Дрогба във финала на ШЛ. Но, освен това вкара и други важни голове, и направи други важни асистенции. Тази награда не се дава току-така. Надявам се да промениш мнението си за Хуан.

и аз се надявам да променя мнението си за него, но да покаже формата си от миналата есен, тогава той беше най-добрия
а колкото до тази награда за играч на сезона, аз не мога да приема, че точно Мата я заслужава ...
мисля, че има един футболист, който заслужава най-много тази награда за миналия сезон и то не само в Челси, а в целия свят...

Нека чуем името му, въпреки че имам предположения.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 22 сеп 2012 22:38

Дидие Дрогба
а иначе мога да изброя още трима, които се представиха по-добре от Мата за целия минал сезон - Иванович, Чех, Лампард
подчертавам ЦЕЛИЯ МИНАЛ СЕЗОН, иначе за есенната част от сезона Мата е безспорен номер 1, но гледаме постоянните изяви!

Върни се в “Челси”