VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: VI кръг Лудогорец - ЦСКА 22.09 /20:00ч./

Мнениеот Бекъма » 22 сеп 2012 22:14

Udoji90 написа:
Обичам Левски написа:Според мен това не е Цска,който съм гледал когато съм бил по-малак.Ако този отбор ви харесва ваша си работа :)

Не съм видял някого да казва, че му харесва. Обаче нали не очакваш да си сменим клубните пристрастия?

Очаквам да си смените групата с по-долна.И тогава Сливнишки герой няма да ви играе Ганкиното.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 22 сеп 2012 22:14

тази година е почти сигурно, че няма да станем шампион, с всичките тези проблеми и с любезната "подкрепа" на БФС беше ясно .. малката утеха е, че и онези смешници подуенци няма да станат, днес сигурно пак са стискали палци за нас смешниците, ама ядец :lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 сеп 2012 22:14

blue_lagoon написа:
delqnski47 написа:
blue_lagoon написа:Време беше след "грандиозните " успехи над Миньор и Ботев Враца, ЦСКА да си отиде пак на мястото,а именно е долната половина на таблицата. 10т. след 6 кръга си е добре ;) След 30 кръга 27 точки в повече за Сините Шампиони! ;)

Дерзайте,ставайте шампиони,че 31 не е хич малко :mrgreen:

Скоро ще ви ги вземат всичките. Като ви прекръстят на ЦСКА-Етрополе,ЦСКА-Възраждане ,или ЦСКА-площад Ленин и ви забутат във В група и няма ни титли,ни купи! А за Европа вече сте сготвени :lol:

[offtopic]Духовит като вентилатор. Обаче не виждам на някого да са му забавни коментарите ти. :twisted: :twisted: :twisted:[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 сеп 2012 22:14

ULTRA NORTH написа:сезона отдавна сме го приключили ние, важното е да прецакаме говедата :mrgreen:

Има една разлика между Гонзо и Илиан и тя е, че Илиан Илиев е от големите левскари, в смисъл от много постигналите с нас. Той не се тупа в гърдите, че е "левскар", но знае как да ви бие. Ники Илиев много рядко е губил през годините от "червените". Може и да има какво да губите от дербито, но трябва да сме хладнокръвни. Вие ще имате да ни се каните, това е ясно. Ние нямаме право много да се напъваме.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 сеп 2012 22:15

Бекъма написа:
Udoji90 написа:
Обичам Левски написа:Според мен това не е Цска,който съм гледал когато съм бил по-малак.Ако този отбор ви харесва ваша си работа :)

Не съм видял някого да казва, че му харесва. Обаче нали не очакваш да си сменим клубните пристрастия?

Очаквам да си смените групата с по-долна.И тогава Сливнишки герой няма да ви играе Ганкиното.

[offtopic]Дано си останеш с очакването. И аз очаквам да си смениш хумора с по-забавен, ама не се получава. ;)[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 22 сеп 2012 22:17

delqnski47 написа:
lisynger написа:И какво толкова като ги бием ако ги бием де ?

Ами първо ще им вземем точки и ще има вероятност Лудогорец да им намали/увеличи разликата!И второ,ще бием като аутсайдери(както го направихме на Герена!Голям кеф беше,жалко че ни изгониха първото полувреме,иначе мача май отиваше на по разгромен резултат) и то вечният противник(не казвам ''враг'',защото това е гадна дума)!

Лудогорец ми станаха противни колкото Левски,а дано Славия са шампиони за кеф на 200 човека като няма сме ние :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 сеп 2012 22:17

Batkoto написа:тази година е почти сигурно, че няма да станем шампион, с всичките тези проблеми и с любезната "подкрепа" на БФС беше ясно .. малката утеха е, че и онези смешници подуенци няма да станат, днес сигурно пак са стискали палци за нас смешниците, ама ядец :lol: :lol: :lol:

Трябва да си прекалено т*п, за да пишеш подобни глупости. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 сеп 2012 22:17

daniel875 написа:С кое не си съгласен? 0,5:0 да ви бием е достатъчно. Със сигурност имаме в момента по - добра психика, важно е да продължаваме да побеждаваме и да помним, че онзи позор не трябва да се повтаря. Играем ли разумно, няма как ни победите. А този път Борат много да не "играе тото", че ...

(Ако на мен ми говориш)

Ами трябва ли да бъда съгласен с тебе?Вие нищо не ми говорите като отбор!Нито имате силно гостуване още,нито съм ви гледал,нито е минало дербито!Плюс това,пак казвам,няма фаворити в този мач(справка 1:3 Герена Мишел ПлатиниX2 + Попов)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 22 сеп 2012 22:19

Бекъма написа:Очаквам да си смените групата с по-долна.И тогава Сливнишки герой няма да ви играе Ганкиното.

Да ти се изсерем у устата....Що не пея тая песен миналата година,преди "Бойко курво..." да ви намери спонсор? :oops:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

ULTRA NORTH
Контакти:

Мнениеот ULTRA NORTH » 22 сеп 2012 22:19

daniel875 написа:
ULTRA NORTH написа:сезона отдавна сме го приключили ние, важното е да прецакаме говедата :mrgreen:

Има една разлика между Гонзо и Илиан и тя е, че Илиан Илиев е от големите левскари, в смисъл от много постигналите с нас. Той не се тупа в гърдите, че е "левскар", но знае как да ви бие. Ники Илиев много рядко е губил през годините от "червените". Може и да има какво да губите от дербито, но трябва да сме хладнокръвни. Вие ще имате да ни се каните, това е ясно. Ние нямаме право много да се напъваме.

за нас мача е да ви бием, поне срама за измият от тоя сезон нашите :twisted:

Върни се в “ЦСКА”