Световните квалификации...имаме ли шансове?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Red_champions
Световните квалификации...имаме ли шансове?
В събота е мача с Черна гора,който има решаващо значение около шансовете на родния национален тим за класиране на световно първенство.Типично по нашенски националите не знаят дали ще има къде да играят след концертите на Мадона и Примадона.В състава на Мъри личат имена,чиято визитка никак не е скромна,но като отбор не действаме като юмрук,а трябва!Питам се не настъпили вече големия миг на Бербатов и компания,който преминава през победи над Черна гора и Италия?!?Шансове има,но всичко може да свърши още в събота срещу комшиите,които от около година са на картата на света като самостоятелна държава,но вече ни се налага да се страхуваме от тях.Казват да не поставяме каруцата пред коня.Добре де,но ако бием?Ще има големи очаквания преди мача с действащите световни шампиони от Италия,а не се знае докъде ще стигне това.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Re: Световните квалификации...имаме ли шансове?
Ako докрай се класираме на бараж ,а там всичко е възможно
- iisskkrreenn
- Контакти:
Шансове винаги има 5-0 срещу ЧГ и излизаме със самочувствие за Скуадрата.
Жабарите ги биеме убеден съм.Просо ни трябва една добра игра съпроводена със много голове.Талантът на това поколение ще излезе на яве сигурен съм.
Успех и всички на стадиона в събота.
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
Жабарите ги биеме убеден съм.Просо ни трябва една добра игра съпроводена със много голове.Талантът на това поколение ще излезе на яве сигурен съм.
Успех и всички на стадиона в събота.
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....

[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

- POPCORN
- Контакти:
Никакъв шанс.Не искам да гледам черногледо ,ама Черна Гора ще ни утупа
Поне мисля , аз така!

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Може би да, но в някое друго време, когато се спре да се използва този отбор с мениджърски цели
Вероятно има много теми в момента около този въпрос, както и факта, че е споделено десетки пъти - шуробаджанащината убива и последно футболно и нас в България.
Най-ярък пример е Живко Миланов, контузен, няма да играе вероятно и в двата мача, но е в разширения състав, защото е пред трансфер и така се трупат плюсове, и се вдига цената.
Като минат двата мача тогава ще правим сметки

Вероятно има много теми в момента около този въпрос, както и факта, че е споделено десетки пъти - шуробаджанащината убива и последно футболно и нас в България.
Най-ярък пример е Живко Миланов, контузен, няма да играе вероятно и в двата мача, но е в разширения състав, защото е пред трансфер и така се трупат плюсове, и се вдига цената.
Като минат двата мача тогава ще правим сметки

- iisskkrreenn
- Контакти:
ДЕБА пак се почна аве ей аре стига сте се карали бе!!!
НАЦИОНАЛНО УБЕДИНЕНИЕ!!!
Кво ми прикавате за отупване кви са Черна Гора и Англия да са до последно вярваме и тва е.
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
НАЦИОНАЛНО УБЕДИНЕНИЕ!!!
Кво ми прикавате за отупване кви са Черна Гора и Англия да са до последно вярваме и тва е.
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....

определено имаме шансове поне до мача с Италия,там ще се реши всичко но аз смятам че ще изненадаме италианците и можем да им вземем нещо а те от своя страна след това ще са задължени да бият Ейре и при победи над Грузия и Кипър второто място става реално.
[quote="iisskkrreenn"]
УБЕДИНЕНИЕ!!!

УБЕДИНЕНИЕ!!!

Победа над черногорците и равен с адзурите/ако имаме вързия може и да бием/ и ще имаме що-годе нормални шансове
А дано
Българи Юнаци
Имаме си шанс, но някои играчи може да го пропилеят да се надяваме, че теорията ми, че Бербо е играч за средняците се докаже и вкара 3 на Черна гора и след това срещу жабарите 2 гола на Рангелов и да запазим реални шансове за 2 място.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.