Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Призив за толерантност..
Мустака нищо не плаща, жалко, че с тез пари щяяхме година да правим хореография, но нейсе!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- delqnski47
- Контакти:
Синьо сърце написа:gentlemanxxx написа:Мислех те за по-интелигентенКрайно време е феновете да спрат да се мислят за апостоли или за някакви борци за свобода..Стадиона е място да подкрепяш отбора, а не място за политически,религиозни или каквито и да е митинги и съобщения!
Какво общо има интелигентността с реалностите? Аз десет пъти осъдих тъпия плакат, но това не отменя реалностите! Черногорска Зета вдига на плакат загадката нож-жица-Сребреница, отстранява ги и айде улево! И какво? Никой не се мисли за апостол, а трябва да се казва истината! Влязоха ли в църквата да думкат с тупан вътре? Аз ако вляза в Турция в джамия и тупан да думкам, сещаш ли се кво ще стане? Защо Младич да е престъпник, а н-та Сараевска да е герой? Егати евтиното и елементарно мислене, даже не се и интересувате какво всъщност се е случило, а съдите! С какво право?
Я се заинтересувай какви неща са ставали там, ама не от тв ББ или евро-нато-Информбюро, тогава ми се обади! Пфу!
Плакатите не могат да бъдат оправдани!В крайна сметка едното е вандализъм,а другото си си е много яка провокация към цял народ(независимо кое е истина и кое не!Не случайно Младич са го издирвали!Явно е имало за какво)
Те не само,че ви отстраниха,ами и сега ще плащате и глоба!На Уефа,Фифа и т.н. не й пука!Тя вижда и глобява!
Последна промяна от delqnski47 на 21 сеп 2012 23:14, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
За да напишеш подобно нещо трябва да си УНИКАЛЕН ТЪПАК! Заради някакви си наркоманчета отбора плаща глоби.

- milen.hristov
- Контакти:
damageplan написа:"Каквото посееш ,това ще пожънеш" .Футболният клуб си отгледа такива привърженици , спонсорира си ги всеки месец , нормално е и да си понесе последствията .
''Ръководството на ПФК Левски счита, че отвореният диалог с феновете, който поддържа, както и финансовото подпомагане на дейности в тяхна полза, като места за събиране, пътувания, самоуправление на стадиона със стюарди от средите на феновете и други, отличават нашия клуб и нашия стадион "Георги Аспарухов" от всички останали в България в изцяло положителен аспект.''
- milen.hristov
- Контакти:
petkov написа:Човек, стига си се оплаквал от СЗ и другите по-крайни фракции в сектор Б. Няма как "да се видят на камерите кои са и да се отстранят". Такива като тях има и ще продължава да има защото такива са условията, обстановката и като цяло живота в България. Защо циганите се развиват и множат най-много при нас ? Заради същото. Проблема не е там където го търсиш и няма да се реши с "камери и отсраняване от сектора"
Kaкви са условията и обстановкат и какво общо има със спорта?
- Левски или смърт
- Контакти:
Re: Сектор Б
Как може да има хора, водещи се левскари, които да хейтват този клип бе!??! Към човек, правил с любов песен за Левски София само или добро, или нищо. Човекът се е потрудил, направил е много добра песен, сглобил е невероятен клип и пак има недоволни и мрънкащи. Разбирам го това де, не може едно нещо да се хареса на абсолютно всичко. Ама вместо само да критикувате, кажете едно "поздравления за труда и клипа поне". Малко от елементарно уважение на труда на Тодор. Клипът специално бих казал, че ако на някой не му хареса, не е ЛЕВСКАР! Поздравления на всички, които спомогнахме с нещо за клипа и браво на Камората и екипа му! САМО СИНИТЕ!
http://bgtips365.com Изобилие от качествени прогнози и анализи за топ мачовете от България и цяла Европа!
- milen.hristov
- Контакти:
Синьо сърце написа:gentlemanxxx написа:Мислех те за по-интелигентенКрайно време е феновете да спрат да се мислят за апостоли или за някакви борци за свобода..Стадиона е място да подкрепяш отбора, а не място за политически,религиозни или каквито и да е митинги и съобщения!
Какво общо има интелигентността с реалностите? Аз десет пъти осъдих тъпия плакат, но това не отменя реалностите! Черногорска Зета вдига на плакат загадката нож-жица-Сребреница, отстранява ги и айде улево! И какво? Никой не се мисли за апостол, а трябва да се казва истината! Влязоха ли в църквата да думкат с тупан вътре? Аз ако вляза в Турция в джамия и тупан да думкам, сещаш ли се кво ще стане? Защо Младич да е престъпник, а н-та Сараевска да е герой? Егати евтиното и елементарно мислене, даже не се и интересувате какво всъщност се е случило, а съдите! С какво право?
Я се заинтересувай какви неща са ставали там, ама не от тв ББ или евро-нато-Информбюро, тогава ми се обади! Пфу!
Против съм всеки който се опитва да вземе да се парви на закона, особенно при положение, че полицията идва и ги изкарва извън града.
Точно защита като твоята ги кара тези да се чувстват безмъртни и защитени
Поредно доказателство, че по-малко трябва да се говори и повече да се работи, защото нито ги ***хте, а си платихте и в преносен и в пряк смисъл, ***ният и битият остахте вие феновете и клубът Левски.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- milen.hristov
- Контакти:
Thsmith написа:Кви са тия призиви за толерантност.. глупости. Просто сега Батков трябва да накара по снимките да се намерят тия магарета които вдигнаха името на този военнопрестъпник и да ги накара те да платят глобата, а и да им се забрани да идват на стадиона 1-2 години поне....
Това е. Всичко друго е проформа.
Онеее, за година 2, ЗАВИНАГИ.
Както и тези които се снимат и качват сними по нета с откраднати фен артикули на други отбори, и така докато останем нормалните.
- milen.hristov
- Контакти:
valkaredgi написа:аз подкрепям тези които издигнаха плакатите за аркан и ратко младич.
може някакви мюсюлмани да беснеят в "АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ" а ние тихо да не би да ги разсърдим.
които подкрепя нещастниците от уефа в постъпката и глобата на "ЛЕВСКИ",значи не е БЪЛГАРИН.
аз съм твърдо зад тези фенове които издигнаха точно тези плакати.
БРАВО МОМЧЕТА.
НИТО КАПКА СТРАХ,НИТО КРАЧКА НАЗАД.
Голяма част от тези НЕ ЗНАЯТ КОЙ Е ЛЕВСКИ, и какви са били идеите му. Подобни хора са го предали
Зло със зло не се побеждава