MORSKI
Видяхме ви колко големи "улстраси" сте преди седмица.Стига се прави на много оборотен в тоя форум.
Спартак Вн - ПФК Нефтохимик 1962 (БУРГАС) 23.09.2012 17:00ч.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Pride_of_London
- Контакти:
Re: Спартак Вн - ПФК Нефтохимик 1962 (БУРГАС) 23.09.2012 17:00ч.
mazut написа:На мача на Коритото миналия сезон бяхме 2 рейса+коли и студенти във Варна.Аз такава бройка тук от Черно Море освен за ЕКТ не помня.Ако се лъже нека някой ме поправи.Факт е,че преди този мач ние също идвахме малко хора,но всяка агитка си има падения и подеми.И ако Спартак-Нефтохимик не е дерби значи гледате футбол от 2-3 години или просто желанието да изкарвате отборите в криза по-жалки е много голямо.За истинските мача дербито си е дерби независимо дали е във В група или в спор за евротурнирите
2 рейса са 100 човека (даже отгоре слагам) + колите да са още 100- 200 човека. Пак си помисли дали не сме идвали толкова в Бургас

Никой не казва, че не е дерби- даже напротив, учудих се на автора на темата за какви спорове говори по остта Варна- Бургас. Всичко беше идеално преди ни в клин, ни в ръкав неадекватно да се включи фена на Ботев със злоблив коментар за Черно море!
Pride_of_London написа:MORSKI
Видяхме ви колко големи "улстраси" сте преди седмица.Стига се прави на много оборотен в тоя форум.
Не знам какво си видял или не, аз също видях и вие какви сте "ултраси" особено по улиците, така че... Единствения дето се прави на оборотен в тоя форум е сокобан, така че не ми се прави и ти. Каквото повикало, такова се обадило. Не се прави на дръж ми шапката и не пропускай каквото ти е удобно! Всичко почна от него- вие точно не ми говорете, дето и дума не давате да се обели против вашия отбор, така че не ми давай съвети и наклони в живота! Отстоявам си любимия отбор до край и няма да позволя никой да се гаври с него! Който и да е той! Още повече, ако пише подобни откровени тъпизми! Точка!
MORSKI написа:truegreen написа:Локо,Доко , Тича, Мича много ви знаят устите. Искам да ви видя 7 години извън елита да обикаляте по Б и В групите да видим по колко хора ще ходите по гостувания. Само хората от Спартак и от Ботев знаят какво е да започнеш от нулата. Вие сега сте си измикяри особено тези морето ходят по 20 човека и са мислят за големите. Камоли ако играете по селата не ви вижда. Сигурно ще се самозакриете. Ей сега ние в Варна отиваме към 300 човека и какво да вземем да се хвалим ли? За мача бием в Варна и излизаме на 2 място.
Вие пък къде се слагате? Нафта, Мафта. Какво искаш да видиш бе, ти на колко години си- 10 ли... Че ние от 94-та до 2000-та къде бяхме бе малчо? Ти знаеш ли, че през 2003 година след смъртта на Илия Павлов не се знаеше дали ще има отбор и бяхме останали с 1 човек числом и словом в отбора бе! Обаче нас винаги ще ни има точно заради хората които обичат тоя отбор! Тогава вашите приятелки от Спартак ни желаеха закриване и пееха всички .... при Павлов! А какво стана- има няма 5-6 години след това те винаги верните изчезнаха от стадионите, а по-късно и отбора им! Така че не ми ги говори тея неща. И какво ми се правиш, след като в Бургас много добре знаете, че винаги сме били колкото и вие идвате във Варна! Само Ботев и Спартак знаелиДа, ако си роден след 2000-та година сигурно!
Стига е морски какво ми говориш за 90 години. Тогава на всеки един отбор хората ходеха на мачове стадионите бяха пълни до краен предел. Независимо в коя група се подвизаваха отборите. От тогава до сега нещата доста са се променили не мислиш ли? Сега стадионите навсякъде са празни. Дори на хартиените граднове Левски и Цесека имат мачове с по 500 човека публика. Добре кажи вие колко ходите по гостувания 50, 100 човека нали? А ся си помисли в момента ако сте в Б или В група какъв интерес ще има към отбора ви.
rado. написа:Знаем ви вас,вие и в Брестник щяхте да дойдете хиляди,та чак бунт назряваше,че ви били малко 60 билета,а те 45 останахаВие ако сте изобщо фактор в фен средите,говоря по всяко едно време от съществуването ви,значи и Тунджа Ягода и те
Смешна работа
[offtopic]Нямам нищо против нафтата,просто мразя свиркаджиите и подлизурковците.............по принцип
[/offtopic]
За Брестник не знаеш как са стояли нещата за това не говори. Кое е смешното е маняк. Вие като бяхте по Б групите спомняте ли си по колко сте ходили а? Имали сте гостувания по 20,30 човека ай признай си.
В Бресник как да сме повече като цяла седмица се говорише,че няма да има билети за нас,няма да има къде да сме,няма да влезем и така нататък.Нещо да кажеш за гостуването ни на Колежа преди това?Колко отбора извън Левски и ЦСКА са имали такава агитка на гостуване в Пловдив?
mazut написа:В Бресник как да сме повече като цяла седмица се говорише,че няма да има билети за нас,няма да има къде да сме,няма да влезем и така нататък.Нещо да кажеш за гостуването ни на Колежа преди това?Колко отбора извън Левски и ЦСКА са имали такава агитка на гостуване в Пловдив?
Ами прав си!Само вие събрахте 37човека,браво!И за кво,

truegreen написа:rado. написа:Знаем ви вас,вие и в Брестник щяхте да дойдете хиляди,та чак бунт назряваше,че ви били малко 60 билета,а те 45 останахаВие ако сте изобщо фактор в фен средите,говоря по всяко едно време от съществуването ви,значи и Тунджа Ягода и те
Смешна работа
[offtopic]Нямам нищо против нафтата,просто мразя свиркаджиите и подлизурковците.............по принцип
[/offtopic]
За Брестник не знаеш как са стояли нещата за това не говори. Кое е смешното е маняк. Вие като бяхте по Б групите спомняте ли си по колко сте ходили а? Имали сте гостувания по 20,30 човека ай признай си.
Ами не,аз ходих на всеки мач,докато бяхме във Б-група и не помня да сме били 20 човека,ходихме твърда бройка от 100/150 човека и натам квото дойде

rado. написа:truegreen написа:rado. написа:Знаем ви вас,вие и в Брестник щяхте да дойдете хиляди,та чак бунт назряваше,че ви били малко 60 билета,а те 45 останахаВие ако сте изобщо фактор в фен средите,говоря по всяко едно време от съществуването ви,значи и Тунджа Ягода и те
Смешна работа
[/offtopic]
Ами не,аз ходих на всеки мач,докато бяхме във Б-група и не помня да сме били 20 човека,ходихме твърда бройка от 100/150 човека и натам квото дойдеАма да ти кажа честно,никъде не сме правили свирки,за разлика от вас(без извинение)
![]()
![]()
За какви свирки говориш е лек? Не знам какво ви е яд вас от Локото като някои от нашите момчета си имаме уважение с тези на Ботев. Вие като се целувате с говедата постоянно някои да ви казва нещо?

truegreen написа:За Брестник не знаеш как са стояли нещата за това не говори. Кое е смешното е маняк. Вие като бяхте по Б групите спомняте ли си по колко сте ходили а? Имали сте гостувания по 20,30 човека ай признай си.
Локото като ни гостуваха в Б група във Варна през 2000 г. бяха към 100-на човека, така че ги остави тези жълти митове...
Върни се в “Футбол - България”