rhaegar написа:Кой го ебе дали ще сме първи след шестия кръг? На мен ми е важно след последния да сме.
Е, то хубаво, ама като се замислиш дали ще ти е кеф да не бием Пирин утре ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Кой го ебе дали ще сме първи след шестия кръг? На мен ми е важно след последния да сме.
siniq_fen написа:Sisi 1914 написа:siniq_fen написа:Кво ще става утре, Лудогорец ще бие ли чорбата, или приятелите ни ще ни качат на върха
Забрави нещо, миличък.
Не съм, драга, вече го написах. Можеш да се увериш, на предната страница е
siniq_fen написа:rhaegar написа:Кой го ебе дали ще сме първи след шестия кръг? На мен ми е важно след последния да сме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
delqnski47 написа:Знай само,че колкото по малко очаквания имаш,толкова вероятността да си разочарован е по малкаНо тия неща ''убягват'' на повечето фенове!
siniq_fen написа:rhaegar написа:Кой го ебе дали ще сме първи след шестия кръг? На мен ми е важно след последния да сме.
ros написа:Sisi 1914 написа:siniq_fen написа:Кво ще става утре, Лудогорец ще бие ли чорбата, или приятелите ни ще ни качат на върха
Ще видим след 22:00.
ай стига бе, верно ли?![]()
![]()
rhaegar написа:siniq_fen написа:rhaegar написа:Кой го ебе дали ще сме първи след шестия кръг? На мен ми е важно след последния да сме.
Че ние ако не бием Пирин, къде сме тръгнали?
ros написа:siniq_fen написа:rhaegar написа:Кой го ебе дали ще сме първи след шестия кръг? На мен ми е важно след последния да сме.
на мен що не отговори![]()
MQplaya написа:we are the champions написа:MQplaya написа:3/4:1
и като се сабуди кво стана
Празнувах победата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта