зеления написа:Гочето1913 написа:За какво махна Виктор Митев и Румен Николов, а си държи лекенцата? Ако не одобри Симеон Ганчев , значи е престъпник и доказва моята теза, че е човек работещ срещу Черно Море!
Относно конструктивното предложение: Бекир Расим вместо Маминото Детенце Хр.П. до него Жоро Илиев , Атанас Илиев и Миро Манолов на върха на атаката , Виктор Митев отляво (който не знам защо беше изгонен от Мазника), Румен Николов отдясно (Също не знам защо Мазника го изгони) , в централната защита Ал. Александров и Сл. Сталев десен бек С.Александров , отляво Ив. Янев , на вратата Китанов! Ето конструктивно предложение за идеалните 11 на този етап!
Извинявай Гоче, но понякога си много далеч от истината:
1. За Бекир съм до някъде съгласен с теб, но само ако става дума за не до там отговорни срещи. И разбира се по някаква причина Камазола или Бергонси не играят. Според мен с привличането на Бергонси шансовете за изява на Расим клонят към нулата;
2. Наско Илиев е бъдещето на Черно море ( както и Китанов ). Само дето в постройката ти виждам голяма дупка. Винаги съм смятал, че мястото на Миро Манолов е по десния фланг. Тогава Наско може спокойно да играе като таран - не смятам, че мястото му е на позицията на "лекия" нападател. Там си имаме достатъчно хора. На първо място Божилов. След това Паломино, а и когато се налага Жоро Илиев върши тази работа перфектно;
3. Виктор Митев ми е любимец, но със линейната си скорост е доста далеч от позицията на фланговак. По скоро с него трябваше да се работи за плеймейкър. Като ляво крило - само ако Дончо е контузен, наказан или махмурлия. За мен е грешка освобождаването му;
4. Румен Николов колкото и неприятно да ми е ще ти кажа: въпреки, че ми е сред любимците просто не го виждам на терена. Може би само като далечна, смътна резерва;
5. За Сашо си напълно прав - не знам х*я ми ли дири като крило. Ето това е една от ( според мен ) големите грешки на Генов. Както казах по-горе функцията на дясно крило може да изпълнява перфектно Миро. Още повече, че го е правил и то не лошо.
Но както и да е. Ти си изказваш своето мнение, а аз моето. Всеки има право на това. Лошото при теб е само едно: просто повтаряш една и съща теза като папагал. Без да спреш. Това дразни. Дори и да си прав, това безкрайно повтаряне "додява" на хората и ти олекваш като събеседник във форума. Постарай се да се съобразиш със съвета ми и ще видиш колко много ще се промени мнението на колегите към теб. [/quote]
Може би за последно си прав , че повтарям някои неща , но те са болезнени за клуба и за нас феновете, но просто в момента съм много ядосан , че от 2-3 години юношите се зарязват за сметка на резервите в отбори от Б и А групите! Ядосвам се , че треньор ни е физкултурник и съсипва отбора,ядосвам се, че имаме ръководство, което не разбира от футбол, ядосвам се , че стадион Тича е в такова окаяно състояние от много години насам, и че е един от най-мизерните стадиони и ме боли страшно много за това!Генов , Дончо и пловдивчаните ми съкратиха живота поне с 5 години!