Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Мисля, че 4-ката ми е сигурна, даже мога и на 4,50 да се надявам, ама да видим...
delqnski47 написа:fr3ak_boy написа:Аз съм много голям късметлия... Днес по билогия ни беше входното и госпожата даде едни стари контролни, които са писани на пишеща машина.Те имат повече от един верен отговор и госпожата не отнема, ако напишеш повече верни т.е. при 5 възможности преспокойно може да напишеш 4 и няма да ти се отнемат точки, а ще ти се дадат, защото все нещо ще си уцелил, което е супер.
Същото е и ако имаш по-малко. Само при написване на всички варианти е зле, защото получаваш 0 точки на въпроса. Убеден съм, че ще изкарам поне 4.
Трябва да те устройват шестички,шестичкииии!А не четворки....че накрая ще зидаш балкони за 100 лв на месец
При положение, че си продадох учебника от миналата година, а и не сме правили преговор ще се радвам на това, а после ще я поправя. Все пак билогията и химията са ми двата най-слаби предмета от тези, които изучаваме в момента. Иначе до сега дипломата за средно ще е 6.00, ама и в момента входните не са ми приоритет. На 13 ноември ми е изпитът по немски и съм се концентрирал повече върху него.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- delqnski47
- Контакти:
fr3ak_boy написа:delqnski47 написа:fr3ak_boy написа:Аз съм много голям късметлия... Днес по билогия ни беше входното и госпожата даде едни стари контролни, които са писани на пишеща машина.Те имат повече от един верен отговор и госпожата не отнема, ако напишеш повече верни т.е. при 5 възможности преспокойно може да напишеш 4 и няма да ти се отнемат точки, а ще ти се дадат, защото все нещо ще си уцелил, което е супер.
Същото е и ако имаш по-малко. Само при написване на всички варианти е зле, защото получаваш 0 точки на въпроса. Убеден съм, че ще изкарам поне 4.
Трябва да те устройват шестички,шестичкииии!А не четворки....че накрая ще зидаш балкони за 100 лв на месец
При положение, че си продадох учебника от миналата година, а и не сме правили преговор ще се радвам на това, а после ще я поправя. Все пак билогията и химията са ми двата най-слаби предмета от тези, които изучаваме в момента. Иначе до сега дипломата за средно ще е 6.00, ама и в момента входните не са ми приоритет. На 13 ноември ми е изпитът по немски и съм се концентрирал повече върху него.
Кой клас си?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
11ти.
весел е и неговият вид,
Аз пък си получих ВХОДНИЯ самолетен билет за Ирландия

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- delqnski47
- Контакти:
Rammstein обявиха дата за София през 2013
Лелелелелеелелеллеелелеллелелелелел.......!!!!!!!!!!!!!аййййййййййййййййййдееееееееееееее!!!!!
Лелелелелеелелеллеелелеллелелелелел.......!!!!!!!!!!!!!аййййййййййййййййййдееееееееееееее!!!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Честито на печелившите.
Аз от години чакам някой да покани Pearl Jam, ама си оставам само с чакането. 

весел е и неговият вид,
ros написа:Аз пък си получих ВХОДНИЯ самолетен билет за Ирландия![]()
заслужаваш го. Деца, учете се, тъпчете бахури и суджуци, за да можете като чичко си Рос да ходите из ЕвропЪтЪ

MORSKI написа:ros написа:Аз пък си получих ВХОДНИЯ самолетен билет за Ирландия![]()
заслужаваш го. Деца, учете се, тъпчете бахури и суджуци, за да можете като чичко си Рос да ходите из ЕвропЪтЪ
не знам по каква ирония на съдбата се случват нещата, но ще се занимавам с храни за бебета там

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН