АНКЕТА : В кой сектор ходите на мач
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- 1914Списаревски
- Контакти:
Re: АНКЕТА : В кой сектор ходите на мач
В сектор Б
- tzvetan_tee
- Контакти:
Сектор А. От 4 години почти не съм изпускал мач. Левски ми е живота, но не съм стъпвал в "Б".
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
Докато имах абонаментна карта в "А" сектор иначе във "В" 

- ultrasbooks.com
- Контакти:
В Сектор А
- Kris_men2000
ЗАД СЕКТОР Б ИЗВЪН СТАДИОНА ТАМ МИ Е НАЙ- ДОБРЕ.
Последна промяна от TodorT на 29 авг 2012 16:15, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!
Причина: Пиши с малки букви!
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Едно време ходех в "Б" - пеех, виках и крещях по цял мач. Към 2004-2005 се преместих на "малко по-спокойно" във "В". Просто ми се гледаше вече мач по протежението на терена.
От 2009 си купувам карта за "А" всяка година. Сега най-много ми подхожда на темперамента. Когато мача е по-спокоен мога да си гледам и да си говоря с приятелите, като стане напечено си се вика. А най-много ми харесват малките деца, които идват с бащите си да гледат мачове, защото още са малки да ходят да си "служат службата" в "Б".
Няма да забравя едно от тях как рева на всеки гол на Левски - Гент. Два пъти от яд, 3 от радост.
А с едно 6-7 годишно момче, което стои пред мен се хващаме всеки мач на бас - аз казвам, че Райков ще вкара гол. Напоследък ми върви.
От 2009 си купувам карта за "А" всяка година. Сега най-много ми подхожда на темперамента. Когато мача е по-спокоен мога да си гледам и да си говоря с приятелите, като стане напечено си се вика. А най-много ми харесват малките деца, които идват с бащите си да гледат мачове, защото още са малки да ходят да си "служат службата" в "Б".
Няма да забравя едно от тях как рева на всеки гол на Левски - Гент. Два пъти от яд, 3 от радост.

А с едно 6-7 годишно момче, което стои пред мен се хващаме всеки мач на бас - аз казвам, че Райков ще вкара гол. Напоследък ми върви.

- Синьо сърце
- Контакти:
Ами аз откак се върнахме на Герена съм си във В сектор, няма общо с някои тенденции напоследък!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Сектор Б ,разбира се!
В сектор "В". Преди ходех в "Б", ходил съм и в "А", но имам чувството, че "В" е моят сектор. Но в крайна сметка важното е да си на стадиона. А не в кой сектор 

CHELSEA
-
- Контакти:
glarus_ds написа:В сектор "В". Преди ходех в "Б", ходил съм и в "А", но имам чувството, че "В" е моят сектор.Но в крайна сметка важното е да си на стадиона. А не в кой сектор
+1