Барселона - Спартак Москва 19 септември, 21:45
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Joro_Barca
- Контакти:
Re: Барселона - Спартак Москва 19 септември, 21:45
Има и такива мачове , дано с Гранада изглеждаме по добре. И дано контузията на Пике не е сериозна. САМО БАРСА

Хубавото от мача: Тейо и това че обърнаха негативния резултат. Лошото: Пике и като цяло проблемите в защитата
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Тейо е страшен, прави невероятни пробиви, то КР7 не може да дръпне така яко.
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...
rainman_p написа:Напоследък имам чувството, че Меси носи Барса направо на гърба си, като за пореден мач спасява отбора и дори носи победата.. Другите футболисти, като че ли тичат малко като "мухи без глави". Чудя се също защо тоз Тито държи играчи като Алексис и Вия на пейката.. И сега някой ако рече, че Меси не струва нищо без Шави и Иниеста то значи е пълен лаик
+1 Мисля ,че е време Тито да реши коя 11торка му е най-силна и да знае кой му е състава за важните мачове ! Видя се като излезе Тейо и влязоха Вийя и Алексис какво друго нещо се получи и двамата са УНИКЛАНИ ! Точно по този начин трябва да играе Барса , отпред Вийя , Меси , Алексис , зад тях Иниеста и Шави , Сонг и в защита Алвеш , Пике , Пуйол , Алба няма да е лошо да даде и шанс на Пинто ?!
tishodx написа:rainman_p написа:Напоследък имам чувството, че Меси носи Барса направо на гърба си, като за пореден мач спасява отбора и дори носи победата.. Другите футболисти, като че ли тичат малко като "мухи без глави". Чудя се също защо тоз Тито държи играчи като Алексис и Вия на пейката.. И сега някой ако рече, че Меси не струва нищо без Шави и Иниеста то значи е пълен лаик
+1 Мисля ,че е време Тито да реши коя 11торка му е най-силна и да знае кой му е състава за важните мачове ! Видя се като излезе Тейо и влязоха Вийя и Алексис какво друго нещо се получи и двамата са УНИКЛАНИ ! Точно по този начин трябва да играе Барса , отпред Вийя , Меси , Алексис , зад тях Иниеста и Шави , Сонг и в защита Алвеш , Пике , Пуйол , Алба няма да е лошо да даде и шанс на Пинто ?!
Въпреки всичко съм на мнение(което си е лично мое, разбира се), че Барса на всяка цена през зимния трансферен прозорец трябва да закупи един класен, ама наистина класен централен защитник. Не да купува дефанзивни халфове и Тито да ги слага на позиция защитни. Трябва нещо добро, здраво и с опит

Мат Хумелс! 

Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...
AMG написа:Мат Хумелс!
и мен много ме радва, няма да се разсърдя и на Компани....

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Очаквах трудна победа за нас, но не и с такъв резултат. Важното е, че почнахме с победа. Контузията на Пике вече е голям проблем. От началото на сезона имаме доста контузени играчи, дано това да не е плод на работата на Тито Олигофрена!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]