Игра с прогнози - Първа Бундеслига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Игра с прогнози - Първа Бундеслига

Мнениеот fr3ak_boy » 21 сеп 2012 15:02

Нюрнберг - Айнтрахт (Франкфурт) 1:1
Шалке 04 - Байерн (Мюнхен) 1:2
Волфсбург - Гройтер Фюрт 2:1
Майнц 05 - Аугсбург 2:1
Хамбургер ШФ - Борусия (Дортмунд) 1:2
Фортуна (Дюселдорф) - Фрайбург 2:1
Байер (Леверкузен) - Борусия (Мьонхенгладбах) 1:2
Вердер (Бремен) - Щутгарт 2:1
Хофенхайм - Хановер 96 0:2
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 21 сеп 2012 18:02

Нюрнберг - Айнтрахт 1-1
Шалке - Байерн 1-1
Волфсбург - Гройтер Фюрт
Майц - Аугсбург 2-1
Хамбургер - Борусия Дортмунт 1-2
Фортуна Дюселдорф - Фрайбург 1-0
Байер Леверкузен - Борусия М'гладбах 2-1
Вердер - Шутгард 2-1
Хофенхайм - Хановер 1-1
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 21 сеп 2012 18:07

MagicMoments написа:Нюрнберг - Айнтрахт (Франкфурт) 3:1
Шалке 04 - Байерн (Мюнхен) 1:1
Волфсбург - Гройтер Фюрт 2:0
Майнц 05 - Аугсбург 1:0
Фортуна (Дюселдорф) - Фрайбург 1:2
Байер (Леверкузен) - Борусия (Мьонхенгладбах) 2:1
Вердер (Бремен) - Щутгарт 2:2
Хофенхайм - Хановер 96 1:1

Ако мога да направя промени в прогнозите си:
Нюрнберг - Айнтрахт (Франкфурт) 2:1
Шалке 04 - Байерн (Мюнхен) 1:2
Майнц 05 - Аугсбург 1:0
Хамбургер ШФ - Борусия (Дортмунд) 0:2
Фортуна (Дюселдорф) - Фрайбург 1:2
Байер (Леверкузен) - Борусия (Мьонхенгладбах) 1:1
Вердер (Бремен) - Щутгарт 3:1
Хофенхайм - Хановер 96 1:2
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 21 сеп 2012 18:31

Няма проблеми, братле :) !

angelyca
Контакти:

Мнениеот angelyca » 21 сеп 2012 18:52

На мен как не ги приехте в Испанската? Като излязохте с тва,че не можело да се сменя. Яко си противоречите обаче. Тука съм забелязала,че всеки си прави кото иска и никой не претендира. А аз като направя нещо - лаете сички. Начи ще кажа и няколко примера,че ми писнало вече от някви изключения,без да споменавам имена. Значи единия си дава прогнозата при почнал мач, втория пише не пълна прогноза от вида " 1: " като след това му пишат точка както и да свърши мача, после пък третия почва от 8 кръг, а аз предния сезон от 20-ти реших и ме резнаха и още много такива,който дразнят. Ето за това щом всеки си прави каквото иска и аз си смених прогнозите без си цитирам мнението. Да видите хубаво ли е! Вече сме квит по това отношение. П.П нищо лично спрямо някой.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 21 сеп 2012 19:18

angelyca написа:На мен как не ги приехте в Испанската? Като излязохте с тва,че не можело да се сменя. Яко си противоречите обаче. Тука съм забелязала,че всеки си прави кото иска и никой не претендира. А аз като направя нещо - лаете сички. Начи ще кажа и няколко примера,че ми писнало вече от някви изключения,без да споменавам имена. Значи единия си дава прогнозата при почнал мач, втория пише не пълна прогноза от вида " 1: " като след това му пишат точка както и да свърши мача, после пък третия почва от 8 кръг, а аз предния сезон от 20-ти реших и ме резнаха и още много такива,който дразнят. Ето за това щом всеки си прави каквото иска и аз си смених прогнозите без си цитирам мнението. Да видите хубаво ли е! Вече сме квит по това отношение. П.П нищо лично спрямо някой.

Ти, ако не се лъжа, беше девойка и май си приела прекалено навътре нещата.
1. Има огромна разлика да си промениш прогнозите след цитат и без цитат. Особено след като запишеш 17 точки, които са си доста голям резултат. Не е невъзможно, но е трудно да се постигне. Да не говорим, че тази промяна на мнението по никое време е съмнителна.
2. Има разлика в това да почнеш от осми и от 20 кръг. Някак си разликата по-лесно се стопява и не е като да е минал над поливната сезон.
3. Не знам какви анархизми стават в играта за Испанското, ама това в никоя друга игра с прогнози не се случва поне където аз играя - Висша лига, тук, Италия, ЛЕ и т.н. Иначе ако играта я прави Мормона ще разбера за идиотските решения. Миналата година и в ШЛ ги имаше изпъленията и в ЛЕ, че и тази година в ШЛ се направи много така тайно и аз, който примерно се бях класирал след резултати от миналия сезон, не бях я видял и ме махнаха, без дори да ме уведомят на лично съобщение - нещо, което се прави в някои други игри. Здраве да е, не съм примрял за нея.
Ама не забравяй, че все пак играем само за удоволствие и наградата е само престиж. И все пак със здраве и не се ядосвай за глупости. Излишни драми за игри с прогнози са никому ненужни. ;)
весел е и неговият вид,

angelyca
Контакти:

Мнениеот angelyca » 21 сеп 2012 19:48

fr3ak_boy написа:1. Има огромна разлика да си промениш прогнозите след цитат и без цитат. Особено след като запишеш 17 точки, които са си доста голям резултат. Не е невъзможно, но е трудно да се постигне. Да не говорим, че тази промяна на мнението по никое време е съмнителна.
2. Има разлика в това да почнеш от осми и от 20 кръг. Някак си разликата по-лесно се стопява и не е като да е минал над поливната сезон.

1. Да промених ги,щом може да се дават прогнози при почнал мач, не пълни прогнози,които се зачитат накрая, отбори с объркани имена като неска си направих шега с име на отбор и ми се направи забежка,мога и аз. За сега с 3:1 водите в тея отношения.

2. Всички можем да почнем от началото на сезона, а някои си от средата. А какво ще стане ако всеки започва от 3,5, 7, 10, 13 кръг - мазало ??? Така,че правилата са за всички! ;)
Последна промяна от angelyca на 21 сеп 2012 19:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ClubLife
Контакти:

Мнениеот ClubLife » 21 сеп 2012 19:48

Нюрнберг 2-1 Айнтрахт (Франкфурт)
Шалке 04 2-2 Байерн (Мюнхен)
Волфсбург 2-0 Гройтер Фюрт
Майнц 05 1-0 Аугсбург
Хамбургер ШФ 1-3 Борусия (Дортмунд)
Фортуна (Дюселдорф) 1-0 Фрайбург
Байер (Леверкузен) 2-1 Борусия (Мьонхенгладбах)
Вердер (Бремен) 2-1 Щутгарт
Хофенхайм 1-1 Хановер 96

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 21 сеп 2012 19:51

Нюрнберг - Айнтрахт (Франкфурт) 1:1
Шалке 04 - Байерн (Мюнхен) 2:1
Майнц 05 - Аугсбург 2:0
Фортуна (Дюселдорф) - Фрайбург 2:1
Байер (Леверкузен) - Борусия (Мьонхенгладбах) 2:1
Вердер (Бремен) - Щутгарт 2:1
Хофенхайм - Хановер 96 1:2

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 21 сеп 2012 19:55

angelyca написа:
fr3ak_boy написа:1. Има огромна разлика да си промениш прогнозите след цитат и без цитат. Особено след като запишеш 17 точки, които са си доста голям резултат. Не е невъзможно, но е трудно да се постигне. Да не говорим, че тази промяна на мнението по никое време е съмнителна.

1. Да промених ги,щом може да се дават прогнози при почнал мач, не пълни прогнози,които се зачитат накрая, отбори с объркани имена като неска си направих шега с име на отбор и ми се направи забежка,мога и аз. За сега с 3:1 водите в тея отношения.

2. Всички можем да почнем от началото на сезона, а някои си от средата. А какво ще стане ако всеки започва от 3,5, 7, 10, 13 кръг - мазало ??? Така,че правилата са за всички! ;)

Аз при кои съм че водиМЕ? :lol: Никой няма нищо против промените, но както го направи колегата Магични Моменти - с цитат, за да се видят разликите и т.н. ;) Иначе това с шегите за имената на отборите може да ти донесе и бан, така че правилна забележка си получила. Иначе аз смятам, че някъде до 5 кръг е нормално да се приемат участници - все пак хората си идват от почивка и т.н. А и точките не са толкова много и се наваксват и има интрига. ;)
П.С. Ако смяташ да продължаваш спора с мен, нямам нищо против, но нека да стане чрез лични съобщения, за да не пречим на Червения да си тръси прогнози и да прави сметки. ;)
весел е и неговият вид,

Върни се в “Игри и забавления”