Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 21 сеп 2012 09:37

Пишете ме на Водолея, може да позакъснея, че ще имам среща (работна, вие каква си помислихте :evil: ) с една стара колежка (стара, стара колко да е стара :roll: )
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 сеп 2012 09:41

Tъй и тъй говорите за мини форумни срещи да добавя: Ицо Гонг Б-с беше тази заран при мен и си пихме заедно сутрешното каЙфе.
Направихме разбор на събитията, говорихме за футбол и бяхме единодушни: Меси, Иниеста, Пуьол, Видич, Рууни, Бакари Саня и Аатиф Шаешу липсват на Черноморец. :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 21 сеп 2012 12:56

Добър ден ! Как сме днес , аз лично съм радостен до сега бях на изпит за листовки и ги взех успешно ! Ще ставам шофьор ! ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 сеп 2012 13:29

Утре се очаква най-силната магнитна буря на Земята през последните 200 години, предупреждават специалисти от НАСА и лабораторията за рентгенова астрономия на Слънцето към Физическия институт “Лебедев”.
Такава магнитна хипер атака може евентуално да доведе до глобална катастрофа. В Африка ще се вижда северното сияние, а за съществуването на интернет и мобилните комуникации трябва да забравим. Всичко, което е свързано с електричеството ще спре да работи, пише сайтът 30dumi.eu.

Слънцето започва поредният си 24-и цикъл на активност, показват особените петна, които се появяват на повърхността на слънчевата плазма, и които са открити от спътника STEREO – специален инструмент на НАСА.

“Това е най-голямото събитие за последните 200-300 години” – казва Майкъл Кайзер, изследовател в отдела за хелиофизика на NASA Goddard Space Flight Center.

Последният човек, свидетел на подобни петна по слънцето е Галилео, за първи път той ги наблюдава в началото на 17 век, когато те са по-малки.

След 28 цикъла, които са добре документирани, от 1745 г. до наши дни сериозни огнища не са били наблюдавани. Това означава, че по неизвестни причини минимумът е продължил повече от обичайното “- казва Кайзер.

Ще видим ли голямата слънчевата корона – гигантска експлозия на плазмата на слънцето (CME), същата, както през 1859 г.? Най-вероятно, тя ще бъде още по-голяма.

Учените вече започват да разбират правилно историческото значение на слънчева буря през 1859 г. И на 22 септември 2012 бурята може да се случи отново и да е най-мощното нарушение на йоносферата на Земята досега.

блиц.
Аз им вярвам и за всеки случай ще се сбогувам с близките си. Сбогувам се и с вас..:mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 21 сеп 2012 13:33

Сбогом, Нейчо, сбогом форум на Гонг, сбогом мамо, сбогом жено......сбогом Бургасс, сбогом Земя :(
п.п. Ако съм навредил или обидил някой - моля за прошка :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 21 сеп 2012 13:34

Ivo-Chernomoretz написа:Добър ден ! Как сме днес , аз лично съм радостен до сега бях на изпит за листовки и ги взех успешно ! Ще ставам шофьор ! ;)

Честито. И Умната - без алкохол в колата ;) Леко и безаварийно шофиране от сега нататък ти желая.
Ще се видим в неделя на мача.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 21 сеп 2012 13:37

Отивам да обядвам, след това имам малко срещи, така че ще се видим с в вас в неделя на мача. И да си носите топли дрехи, че май почва студа :mrgreen:
Отива си лятото, идва есента.... :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 сеп 2012 14:07

калпазанчо написа:Отивам да обядвам, след това имам малко срещи, така че ще се видим с в вас в неделя на мача. И да си носите топли дрехи, че май почва студа :mrgreen:
Отива си лятото, идва есента.... :mrgreen:

Преди студа ще се намагнетизираме малко за тонус и те така...Който оцелее утре - среща на Водолея в неделя. :P

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 21 сеп 2012 15:03

Емчи тогас , утре няма си го подавам навънка 8-)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 сеп 2012 15:32

Bartolomej написа:Емчи тогас , утре няма си го подавам навънка 8-)

Дидо. Казват, че ако седял прибран в гащите не му влияе магнитната буря. :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”