kamenitza написа:demy27 написа:botevforever написа:А подписа ми го запомни добре,казал го е истински локомотивец,а не от тези,които се родиха от купената титла.
Тия ги разправяй на малките овчарчета, вечер когато приберете овцете и насядате да си говорите приказки край кошарата. Истински Локомотивец никога не може да каже такова нещо, защото никой истински Локомотивец не го интересува отборът му първи или втори е в града - той знае кой е най-обичаният отбор.
Никой фен на Локомотив, никога не не подкрепял отбор, който е играл срещу Локомотив и никой фен на Локомотив, никога не се е радвал на гол във вратата на Локомотив.
Това е една огромна ЛЪЖА!!!!!!! Лично присъствах на въпросния мач(последното ми посещение на лаута без да играе Ботев) на трибуната с тъй наречената ви агитка.Бях с приятел,болен Локомотивец.След втория гол на Шумен ,и радостта по трибуните ,ме задърпа да си ходим изпитвайки нечовешки срам.Убедих го да останем до края,все пак исках да се насладя на гледката до последно.След края на мача му споделих ,че това е последното ми посещение на този стадион ,с изключение на гостуванията ни.Та със две думи ,ти или не си присъствал на този мач или лъжеш безочливо!
Браво Юве ,светъл пример за подражание![]()
![]()
Това не е лъжа, това е доказателство за безкрайното жълто лицемерие. Не случайно фразата "Както дявола чете евангелие" с пълна сила може да се замени с "Както Ботевист чете статии и документи" - тоест както му отърва. Като си бил на мача казал ли ти е някой фен на Локомотив: "Аз днес дойдох да подкрепям Шумен и се радвам, че бият и че Локомотив пада" Феновете на Локомотив може да са се радвали, но това не е било защото Локомотив пада. А това, да казвате, че сме подкрепяли Шумен срещу Локомотив и че сме се радвали на головете в нашата врата си е доказателство до къде може да стигне прословутото жълто лицемерие.