VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА", 22.09.12, 20:00

Мнениеот D.Georgiev » 21 сеп 2012 12:37

tsonpen написа:
D.Georgiev написа:Да си кажа и аз прогнозата. Ако успеем да поведем, мисля че мачът ще завърши 2:1, но ако "ЦСКА" първи отбележат мисля че ще го докараме само до 1:1 със сравнително късен гол (след 70-тата).

Много отдавна мач не е започвал с гол във вратата на Лудогорец. Единствената среща за която се сещам е контролата срещу Евертън. Миналия сезон това не разколeбаваше отбора, поне до серията 3 загуби. Интересно дали сега е различно. Според мен гол в собствената им врата ще активизира играчите, но също и ще ентусиазира противника...

Значи от статистическа гледна точка е време вече да ни се наложи да догонваме в резултата. Този мач за мен е непредвидим, това което съм написал по-горе ми изглежда логично, но наистина мачът може да свърши по всякакъв начин - от 3:0 до 0:2. Все пак мисля че процентите за различните варианти са грубо 65 / 20 / 15 и няма да загубим.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 21 сеп 2012 13:54

Червени_шампиони написа:
nikec1 написа:нямате право да влизате с течен азот и да премахвате катинари

:lol: :lol: :lol:
За събота сме приготвили два танка, картечници и един бомбардировач.

сигурно "Титан" са ви вьорьжили от техните складове за отпадьци. Ако докарате и Бен Ладен ви признавам :lol:

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 21 сеп 2012 15:26

Надявам се Лудогорец да покаже добра игра и да победи в този двубой. Прогноза 3:1
Успех лудогорци!
Последна промяна от nedko на 21 сеп 2012 17:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 сеп 2012 15:35

nikec1 написа:абе, привърженика на ЦСКА ти кой мач си гледал да те питам.... нямате право да влизате с течен азот и да премахвате катинари, нямате право да хвърляте факли и камъни по наши фенове, нямате право преди мача да провокирате мирно седящи лица на входа на стадиона, нямате право да къртите желязо от оградата и да го изхвърляте навън .... след всичко това на което нямате право защо се сърдиш че е имало лица на стадиона на които им е платено да са там и да попречат на това което ви изписах като забранено!?Айде стига моля те, не сте цъфнали и завързали с държание по стадионите... не казвам че всички са черни овци и изобщо не искам да слагам всички под общ знаменател но просто ти имаш претенции към охраната затова и искам да те питам тия неща според мен които са ви забранени според теб трябваше ли да ги правите ?

Виж какво приятелю!Къде видя да се сърдя :lol: !Пиша ви за последно,ако искате разбирайте!Тези така наречени лица са професионални боици!Не е нормално в 21 век в страна от ЕС такива хора да изземват функциите на ПОЛИЦИЯТА!Рано или късно същите тези хора ще се обърнат срещу вас!Щом ви се живее в мутренски град ОК!
п.п.Не очаквам отговор от никой от вас(фенове на Лудогорец).С вас диалог се води докато ви е угодно и после млъквате!

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 21 сеп 2012 17:16

BRF написа:Не е нормално в 21 век в страна от ЕС такива хора да изземват функциите на ПОЛИЦИЯТА!Рано или късно същите тези хора ще се обърнат срещу вас!Щом ви се живее в мутренски град ОК!
п.п.Не очаквам отговор от никой от вас(фенове на Лудогорец).С вас диалог се води докато ви е угодно и после млъквате!

Според правилника на УЕФА, МОГАТ,(ако визираш стюардите)

Недей да считаш постта ми за отговор,отдавна съм се поспрял да пиша във форума на Гонг.
Нахални сте всички,каквото и да пишем тук все се намират всезнайковци,които имат доброто намерение да ни отворят очите за това,колко сме НЕ заслужили,какви сме еднодневки или пък направо се правят,че ни няма.
Сполай ти,а аз утре ще се радвам на поредната ни победа,след многото приказки за нищо,какво име сте във футбола!
Вижда се какво ... сте впрочем... :mrgreen:
Силни на приказки фенове и слаби на терена футболисти.
Лудогорец Олеееее! :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 21 сеп 2012 17:50

Моци окончателно отпада от групата за утрешния мач.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 21 сеп 2012 17:54

В мутренска държава толкова! Щом като полицията не може да се справи с лумпените и да ги заведе там където им е мястото, всеки би намерил начин да опази имуществото си, особено от хора с репутация като на феновете на Левски и ЦСКА! И докато тези на Левски, явно разбраха, че е по-добре да са кротки, то червените ги видяхме с пълна сила! Съжалявам, но не може да се каниш да трошиш, а от другата страна да стоят и да гледат! То по-никой природен закон го няма това! Тук с пълна сила важи поговорката "Каквото повикало , такова се обадило"! Сигурен съм, че и този сезон мерките няма да са по-несериозни!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 сеп 2012 21:23

BRF написа:[Тези така наречени лица са професионални боици!Не е нормално в 21 век в страна от ЕС такива хора да изземват функциите на ПОЛИЦИЯТА!Рано или късно същите тези хора ще се обърнат срещу вас!Щом ви се живее в мутренски град ОК!

Мутренски град :?: :shock: Казах ти да не пишеш за нещо, което не познаваш. А защо полицията не си върши работата (по-скоро я върши частично) трябва да питаш на съвсем друго място. В Лудогорец има ред и нещата не се правят през пръсти. Затова не оставиха на произвола мача в последния кръг на отминалия сезон. Провокираните стюарди излязоха извън правата си. Нагло е да говорите само за техните нарушения, а удобно да изпускате какво всъщност предизвика конфликта.
Днес купих билети за мача. Имаше опашки, но нещата бяха много по-добре, отколкото преди. Сигурен съм, че и с реда на стадиона нещата ще са по-добре.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 21 сеп 2012 22:26

tsonpen написа:Днес купих билети за мача. Имаше опашки, но нещата бяха много по-добре, отколкото преди. Сигурен съм, че и с реда на стадиона нещата ще са по-добре.

Tsonpen, сега разбрах, че е имало някаква книжка за мача с ЦСКА, дали утре при влизането ще я продават на стадиона?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 сеп 2012 22:37

hijack1 написа:
tsonpen написа:Днес купих билети за мача. Имаше опашки, но нещата бяха много по-добре, отколкото преди. Сигурен съм, че и с реда на стадиона нещата ще са по-добре.

Tsonpen, сега разбрах, че е имало някаква книжка за мача с ЦСКА, дали утре при влизането ще я продават на стадиона?

Вероятно. Днес я видях на касата и се чудех какво е, но не питах за да не бавя опашката. Валеше и дъжд.
Хубаво е, че има такави инициативи.

Върни се в “Лудогорец”