Машини даже с резервите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
fr3ak_boy написа:enguerino написа:Дооооооообре, щом вярвате на тва
Ако не се лъжа всеки от топ10 в Англия получава повече пари, от колкото при спечелване на ЛЕ.
enguerino написа:Значи според вас в началото на сезона тренера събира играчите и казва вижте сега нашата цел е да спечелим пари за клуба затова титуляте ще играете в Първенството, а който остане ще го пускам да порита в Европа. Тва престижното представяне нас не ни вълнува, а пък емоциите и възможността да спечелим трофей още по-малко.
Ако е така значи аз съм глупав и не го схващам.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
enguerino написа:Значи според вас в началото на сезона тренера събира играчите и казва вижте сега нашата цел е да спечелим пари за клуба затова титуляте ще играете в Първенството, а който остане ще го пускам да порита в Европа. Тва престижното представяне нас не ни вълнува, а пък емоциите и възможността да спечелим трофей още по-малко.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:enguerino написа:Значи според вас в началото на сезона тренера събира играчите и казва вижте сега нашата цел е да спечелим пари за клуба затова титуляте ще играете в Първенството, а който остане ще го пускам да порита в Европа. Тва престижното представяне нас не ни вълнува, а пък емоциите и възможността да спечелим трофей още по-малко.
Ами представи си, че не си Барса или Реал. Не си и МЮ, за да генерираш маса приходи от тениски и т.н. Нямаш арабин или руснак за собственик. От къде вадиш пари, за да плащаш на всичките тези? Смятам, че сам достигна до отговора. Просто за някои хора сигурната заплата е по-важна от малко престиж.
enguerino написа:fr3ak_boy написа:enguerino написа:Значи според вас в началото на сезона тренера събира играчите и казва вижте сега нашата цел е да спечелим пари за клуба затова титуляте ще играете в Първенството, а който остане ще го пускам да порита в Европа. Тва престижното представяне нас не ни вълнува, а пък емоциите и възможността да спечелим трофей още по-малко.
Ами представи си, че не си Барса или Реал. Не си и МЮ, за да генерираш маса приходи от тениски и т.н. Нямаш арабин или руснак за собственик. От къде вадиш пари, за да плащаш на всичките тези? Смятам, че сам достигна до отговора. Просто за някои хора сигурната заплата е по-важна от малко престиж.
А от къде може да привлекат повече привърженици за да продават тениските, от Англия където надали има неориентирани фенове или от Европа където отборите са по-непознати и може да се привлече интерес.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта