D.Georgiev написа:BRF написа:Ами бъди си такъв!Уж не мрънкаш от съдии пък още преди мача скачаш срещу този!
Виж какво, питай който и да било от този форум колко пъти съм обвинил съдия и колко пъти съм бил недоволен от играта на нашите. Онзи мач беше единственият, в който беше ясно че се изпълнява поръчка и от който съм се оплакал. Това, което видях онзи ноември няма да го забравя и е нормално да очаквам пак да се случи. Има много хора, които са се оплаквали от съдии в мачове срещу нас, но в никой от тези мачове "грешките" не са били и на 5% от това, което се случи тогава. Виж ми мненията ако искаш и за двата мача със Загреб, да разбереш какво мисля за съдиите. Щом от тях не съм се оплакал, значи границата ми на търпимост е висока. В единични случаи - не достатъчно висока.
Виж какво или коментираш съдиите или не го правиш!Какво толкова се случи онзи мач?Поведохме с два гола!После съдията сгреши два пъти във ваша вреда!И какво от това?Първия кръг от първенството как взехте точка?Коментирай това?Аз лично съм се зарекъл да не коментирам съдии и треньори!Това си е мое решение!Както и не коментирам двете недадени дузпи за нас на Дербито при 0:0,нито не дадената дузпа срещу Миньор при 0:0!Нали се сещаш,че ако ги нямаше тези грешки,онзи майски мач за нас щеше да е приятна разходка до вашия град като Шампион на България

п.п Много подценяваш БФС!Нещото в което са уникално добри е изпълнението на поръчки!
п.п2 Какво има да се оплакваш от съдиите на мачовете с Динамо